Bluzlarım

kardelen07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
241
14
118
arkadaşlar bluzlarımın ön kısmı hep deliniyo .hepside yesyeni sizce neden olabilir.

benimde başıma geliyodu sütyenin demiri yaptı birde camasır makinanda sorun olabilir

evet benimde oldu..üst giyeceklerimin degişik yerleri delik delik..çamasır makinası yapıyor 2. el bi sorun var herhalde

makinamda eski değil aslında 5 senelik.yeni aldığım sabri özelin tişörtü vardı daha yıkamadan delindi.şimdide bugün giydiğim yazlık bluzum delinmiş.onu hurçtan yeni çıkardım.temizdi yani yıkamadım daha.çok garibime gidiyo.hani makine yapsa eşiminkiler de olur .onunkilerde bişe yok

canım uzun süredir acmadıgın bir hurc sandık falan varsa güve olmuş olabilir bulasıyodur

hurçların içine hep sabun koyarım.bide diğer tişörtüm daha yeni .neyse sağlık olsun ne yapalım

benimde başıma geliyodu sütyenin demiri yaptı birde camasır makinanda sorun olabilir

KIZLAAR ÇOĞUNUZDAN YAŞIM ÇOK BÜYÜK,
BAKIN KIZIYORUM AMA HALA TELLİ SÜTYEN Mİ KULLANIYORSUNUZ YA DA ALDINIZ ONLARI ÇIKARIP KULLANIN SAĞLIĞINIZ HERŞEYDEN ÖNEMLİ bunlar kist oluşmasına sebep oluyooor, hem bakın bluzlarınızı bile yiyor.klava:

benimde yeni aldığım bluzların ön tarafları giyince deliniyor bence fabrika sağlam üretmiyor yada sağlam dikiş atılmıyor bence onun için..

Hanımlar aynı sorun bir süredir benimde başımda. Ve ben bunun makinalardan kaynaklandigini düşünmüyorum, çünkü hep ayni bölgelerde delikler var. Ben bunun nedenini emniyet kemerleri oldugunu düşünüyorum. Araba da emniyet kemeri ile pantolon kemerlerinin metal kismi arasinda ki bolgeler surtunuyor. Yani bence sebep bu...

Akşam beyazları yıkadım ve çıkarttığımda sütyenimin teli çıkmış böyle birşey olabilir mi yaaaaaaaaa

Ben de bu konuyu açacaktım.Zaten varmış.Eşimin de benim de tşörtlermizde (sadece penye olan ürünler) minik minik delikler oluyor.Güvedir diye düşündüm tüm dolabı indirdirm, komple herşeyi yıkadım, dolabı sildim, dolap örtülerimi yıkadım ve dolaba naftalin keseleri astım.Ama Yatakodası buram buram naftalin koktu.Odada çocuğum da var.HAla da devam ediyro.Sütyen teli mi kaçtı acaba diye kazanın içinde elimi gezdirdim.Birşey yok gibi.Güve olsa en çok yünü yer dediler.Kazaklarda hiçbirşey yok.Sadece penyelerimizde 0 0 0 o Bu görüntüde ve bu ebatlarda delikler oluyor.Ne olabilri bir fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…