Blues

Malice

WTF?!
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
1.021
5
hatunlar herkes metaliydi popuydu rockıydı sevdikleri müzik türünün paylaşım alanını yaratmış. blues severler niye geri kalsın dedim ve bu başlığı açtım.
Blues'suz bir günüm geçmez, o benim hayatımın anlamı, kara gecemin güneşi kasvetli günümün neşesi diyenler haydin gari. Ülkemizde çok popüler olmayan bir müzik türü olduğu için sağda solda karşımıza çıkmaz radyoda tvde göremeyiz pek, allahtan efes pilsen blues festival diye birşey çıkarttı da doğu illerimizde bile blues konserleri oluyor, ellerini ayaklarını öpelim allah onlardan razı olsun. (yalnız dua ettiğim kurum da efes pilsen hihi) bu başlık altında beğendiğimiz blues parçaları sanatçılarını albümlerini gruplarını paylaşırsak süper olur tadından yenmez diye düşünüyorum. eminim bu kadar çok üyesi olan bir sitede blues dinleyen bir avuç da olsa insan toplanır. neyimiz eksik new orlands'dan hulennn :sm_cool:

Ben de bir heves açtım ;ama kimse bişey tavsiy etmemiş :)) Senin bana tavsiye edebileceğin , benim keyifle dinleyebileceğim parçalar var mı ? Şekercim...

aiiyy en sonunda biri gelmişşş hihoyyyt mesajı biraz geç gördüm ama olsun ^^ çok fazla var tabi tavsiye edebileceğim şey ama bi yerden başlamak gerek tabii. bu aralar kafayı bozduğum Esbjörn Svensson Trio, Pat Metheny, Horace Silver, Greasy Granny, Walter Trout Band, vs.. aslında şöyle yapalım biz aklımıza estikçe burada video paylaşalım çok şukela olur ne dersin yerimseniben belki birileri daha katılır aramıza fisfisfis

X