Çatlaklar Blue Ocean Nano Teknoloji Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

deu_lolita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
353
2
35
kızlar merhaba herkeseeekaydirigubbakcemile2ben dün böyle bir krem aldım izmirde tek bir yerde var baska nerde var bilmiyorum..nanoteknoloji ile üretilen tek kremmiş dejenere olmus deriyi yeniliyor..sürdügümde gercekten ta diplere kadar indiğini hissettim.hatta dudagıma degdi krem yanlıslıkla ve canım yandı..40 tl ye aldım.adam işe yaramazsa gel 40 tl lik alısveriş yap dedivereliniortakgelişmeleri yazarım kızlar mucxopuyorumnanaktan

ilk defa duydum umarım diğerleri gibi fos çıkmaz bilgilendirmeni bekliyorum takipteyim....

bende ilk defa duyuyorum haberlerini bekliyoruz işe yarasında 40 lira hiç birşey umarım cümleten kurtarır hepimizi bu krem

umarım ögretmenim,kurtuluruz bu catlaktan.bende az var ama yerlesiyo gibi geldi 1.5 yıldır batıyo gözüme.ilgilenmek lazım.daha önce kantoron yagı falan da kullandım,madecassol ve acnelase de işe yaramadı.bu kreme güweniyorum ama.sürünce derine indigini hissettiriyor.3 gün oldu henüz bişey söylemek için erken:hulya:

kızlar 10 gün oldu henüz.4-6 hafta kullanmak gerekiyor sonuc için(28-42 gün).aklımdasınız merak etmeyin sonucları yazıcam:))

kızlar bide bu kremi sürüp üzerini posetle kapatmayı düsünüyorum havyla temasını kesmek için ve ısıtmak için.hani aliminyum folyo ile sararız ya onun gibi düsünün.ne diyosunuz?daha mı etkili olur kötü mü olur?

kızlar bide bu kremi sürüp üzerini posetle kapatmayı düsünüyorum havyla temasını kesmek için ve ısıtmak için.hani aliminyum folyo ile sararız ya onun gibi düsünün.ne diyosunuz?daha mı etkili olur kötü mü olur?:jeyyar:

Arkadaşlar,
Topik sahibine ulaştım. Bu yöntem işe yaramamış. Boşa umutlanıp para harcamayın diye yazıyorum.

X