• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blokajlar

Size gelecek olan sizi bulur nazar bilerek nazar edene daha kötü dönüyor içinizi ferah tutun.Demekki layiginizi bulamadınız henüz.Bence bir plan var insanları bir araya getiren tabi ayırt etmek lazım kim kendi gibi kim kendini gizliyor.Kendi hayatımda hep iyi düşünmeye çalışıyorum yıllar içinde farkettimki ben ne kadar kapıyı açık tutarsam ne kadar kafaya takarsam o kadar kötü etkileniyorum Bir ara battım bildiğiniz aile ölümleri hastalık mali krizler herşey tepetaklak .Sonra dedimki battım şimdi daha beter ne olabilirki .O beter şeyde oldu sonra saldım bildiğiniz depresyonun dibine vurdum.Sonra dipten yukarıya çıkmaya karar verdim o sırada bildiğiniz hayatımdaki tüm yüzleşmeleri geçmişe dönüp kendi çocukluğuma sarılmayı herşeyi kabul edip gayret hırs ve inanmaya sığındım ama çokça çaba .Şimdi bişey dokunmuyor bana benden başka .O kapıyı mühürledim .Öyle iki dandik akraba yada bu dünyadaki iki kırıcı söz hareket hakaret işlemez bana .
Tabi ki hayat böyle inişli çıkışlı ama belli konularda hep sorun yaşayınca sebep ne olabilir diye düşünmeye başladım. Umarım dediğiniz gibi olur bizleri de güzel insanlarla bir araya getiren bir plan devreye girer hayatlarımızda

Namaz kılabiliyor musun namaz koruyucu kalkan oluşturuyor. Ben ne zaman düzenli namaz kılsam hayatım tamamen yoluna giriyor hatta dualarıma ertesi gün cevap buluyorum. Bazen hayatımız bize göre tıkanmış gibi gelebiliyor ama gecikiyorsa güzelleşiyordur. Ben nazara inanırım ama her şeyi de nazara bağlamak çok saçma geliyor nazar var diye insanlardan hayattan kaçacak değiliz. Benim yanıma bir müşterim geliyor ne zaman gelse nazar var sende yok insanların enerjisini çekiyorsun böyle hayat mı olur ya sıkıcı sıkıcı insan görmeden mi yaşayalım. Hasta oldum diyorum cinler hasta edermiş oldu cinlerin işi gücü yok beni grip edicek. Çok fazla takılma seni koruyacak en önemli şey namaz inançlısın diye söylüyorum bu arada bir de YouTube dan nazar duaları var onları açabilirsin evinde işyerinde.
Namazı düzenli kilamiyorum maalesef ve onun etkisine de inanıyorum tabi ki. Düzene sokmayi çok istiyorum inşallah once onunla başlayalım teşekkür ederim 🙏

Namazı düzenli kilamiyorum maalesef ve onun etkisine de inanıyorum tabi ki. Düzene sokmayi çok istiyorum inşallah once onunla başlayalım teşekkür ederim 🙏
Gün içinde düzenli kılamıyorsan bile akşamları kazala çok faydası oluyor.

Nazara inanırım zaman zaman başımada birşeyler gelir ama hayatımı hiç bir zaman bu kadar etkilemez herşeyi nazara bağlamam çünkü bu kadarı saçma olur sizin mesela ne özelliğiniz var sürekli nazar değecek çok mu güzelsin zekisin veya zenginsin?
Güzellik göreceli tabi ki cok zengin değilim fakat kendime göre bir birikimim var. Bunlardan ziyade kendimi bildim bileli başarılı bir insandım. Her yerde de genelde herkesten daha basariliydim. Genelde de insanların hepsinde olmasada çoğunda en küçük şeylere bile haset ettiklerini gördüm en temel şeylerde bile. Bu yüzden soğudum çevremdekilerden ve çoğu şeyi de gizleme kararı aldım. İyi olmamdan memnun olmayan insanların kötü enerjilerinden korkuyorum açıkçası

Evet bunu uzun zamandır kafama takıyorum zaten. En azindan 3 vakitle başlayıp alışkanlık haline getireceğim. Daha önce çok fazla başlayıp bıraktım bu sefer farklı olur insallah
Tamamen bırakma bir rekatta olsa kıl hergün.

Tabi ki hayat böyle inişli çıkışlı ama belli konularda hep sorun yaşayınca sebep ne olabilir diye düşünmeye başladım. Umarım dediğiniz gibi olur bizleri de güzel insanlarla bir araya getiren bir plan devreye girer hayatlarımızda
Girer girer inşallah en iyisi en güzeli en içinize sineni

Back
X