Blog kullanma

poly4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
246
14
0
Bursa
arkadaşlar merhaba. ben blog açmak istiyorum. aslında açtım da yani sanki olmadı gibi. nasıl kullanıldığını kullananlar paylaşabilir mi? :126:

tatlım ben kullanmıyorum ama kullanan bir arkadaşıma sormuştum oda bana şu maili atmıştı, sen sorunca copy paste yapiim elime mi yapışacak dedim :)

"Aslında çok basit bir kullanımı var. Halka açık bir defter gibi düşün :) (tabi ayarlarına göre değişir ama genelde bloglar herkese açık kullanılır)
dilediğince ve istediğin konu hakkında yazabilirsin ve ayrıca yayınlanacak reklamlar üzerinden para bile kazanabilirsin:) twitter kullanıyorsan ve seviyorsan eğer, blog u kullandıkça daha çok seversin
hatta konu üzerine aynı hesap üzerinden bir kaç blog açabilirsin. (yemek-gezi-kıyafet-örgü vs)"

ben açmadım pek sevemedim açıkçası,zaten twitter falanda sevmem ama arkadaşımın sitesi benceki.blogspot.com bir bak istersen belki bir fikir verir sana :)

Canım ben dün açtım bloğumu, her gördüğüm sekmeyi kurcalayarak 1 saatte birçok şeye ulaştım, daha genellemeden davet kısmına gelemedim hemen, tazecik 2 3 konu yazabildim o kadar:)
Sen naptın, blog ne üzerine? :):16:

Back