ahh bende eski kiloma dönmek istiyorum ne güzel 50 dim ne yesem kilo alamıyordum sonra kilo almaya başladım ve diabet çıktıı((((
ooffff offff ne sen sor ne ben söliyim yaa :1no2:
ya ben biraz istiyorum kemiklerim çıksın yani normal değilde zayıf olayım ama çok aşırı değil sadece birazzzz , daha güsel olmas mı :sm_confused:
artislik olsun diye demiyorum he sakın yanlış anlamayın :uhm: , sizde görüyosunuz tüm günümü forumun bu konularında harcıyorum :1yes2:
kiloma göre değilde fazlalıklarıma göre düşünün beni 7 kilo fazlalığım var ve sinir oluyorum onlara :mymeka:
arkadaşım bunu en kısa zamanda deniyecem yalnız bi sorun var neyle saracaz sürülen bölgeyi streçlemi teşekkür ederim
yha arkadaşlar tüm yorumları okudumda ben de başlamk istiorm yha ama benm asıl sorunum basen ve bacaklar sizce ben napmalıyım???basenlerm anlatamayacağım akdr çok büyükkpantolan giyemes oldum,ne giysem yakışmıoo,boydan foto 5 yıl oldu çektirmeyelii...acill yardmınızı bekliorum!!!
ne bu biraz bahsedermisin canım fisfisfis
arkadaşlar madem masaj yapıyosunuz ben de size naçizane bi tavsiyede bulunayım o zaman. bacaklara masaj yaparken, yukardan aşağı değil de aşağıdan yukarı yapmak gerekiyo masajı. selülit masajına giden bi arkadaşımdan öğrenmiştim. bu durumda aslında birine yaptırsanız daha kolay olur bence. ben 1 ay kadar yapmıştım ama esansiyel değil direk bildiğimiz bebe yağıyla. biraz işe yaramıştı.
nereye masaj yapiyorsaniz yapin hep asagidan yukariya dogru yapmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?