zambakcım canımm yosun sabunundan bi fayda sağladın mı şekerim bende aldım ama unutuomm kullanmayı bide şey aldım selülit yagı onuda unutuomm
yosun sabunu da kullan taydin çok etkili doğal lifle birlikte.bugün gün bendeydi arkadaşlara da anlattım çok imrendiler.roll on şişemi de övünerek gösterdim.benim banyo aktar dükkenına döndü şişe şişe yağlar lifler sabunlar.sıcak tut sauna eofmanla bugün daha bi iyi oldu sanki.bu gün biraz kaçırdım yemeği ama yarın telafi ederim
zambakcım ben sürüom yağımı sonracıma streç filmle sarıyom sabaha kadar duruyo sabah da accik (miniminnacık) egzersiz yapıyom sonrayosun sabunuyla yıkıyom bacum öle kötü kokmii beaa ama yıkarkene bacaklarım göbişim kıpkırmızı oldu valla diğer yerlerim normal yanee nie kızardıkine ayy yoksa eriyomu benimkilerr
taydin kendimizi muş haberlerine bir kaptırdık unuttuk burayı.ben de bu aralar yoğunum gün aşırı yapıyorum bir de renk.com daki bacak kalça egzersizleri ile daha iyi oluyor sen de dene.
ben gece yatarken yapamıyorum eşime nazar değdiniz kızdı üfff bunu sürme bidaha dedi(((
ölçülerimi hafta sonu aldım ben 2 haftadan fazla oldu başlamıştım ama eteklerim bol geliyor kilom sabit olduğu halde sıkılaştım sanırım
Yağı günaşırı sürün diyordu;ama ben hergün sürdüm.Sert masaj yapamadım;ama ovalaya yoğura yağı cildimin iyice emmesini sağladım.Gece sürmek daha mantıklı.Ben kokusunu eşim sevmediği için sabahları sürdüm,sonra streç filmle sarıp üzerine yünlü korse giydim.Streç film cildin hava almasını engellediği için hemen 2 saat sonra yıkadım.10 günde 2cm göbişten inceldim.Keşke kokusu daha güzel olsaydı da ,daha uzun süre uygulayabilseydim.Şimdi fındık yağı sürüyorum,onun da bayağı faydası oldu.En büyük faydası,karnımdaki çatlaklar kaybolduuuu!!!
zambakcım selam nasıl suruosun kremı asamalarıyla anlatırısmın benımde 2 gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?