• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blendır kullanımı

fentanyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
5
0
86
Erzurum
mrb arkadaşlar...benim 5.5 aylık bi kızım var.ek gıdaya başladım.meyve püresini cam rende kullanarak yapıyordum.ama sebze püresi için ne kullanacağımı bilemiyorum.kaşıkla bazı sebzeleri ezmek çok zor açıkcası çokda zahmetli.blendır kullanmak çok rahat ve bir kaç çeşit sebzeyi karıştırmak daha kolay.benim duyduğum herkes blendır kullanıyo.blendırla sebzeler vitamin değerini kaybediyomu?bide buhardapişirme işini nasıl yapıyosunuz...

valla bende blendır kullanıyorum tüm sebzeleri az bi suda haşalıyorum blendırdan geçiriyorum çok koyu olursa evde yaptığım yoğurttan katıyorum biraz o zaman sulanıyor,vitamin değerinde düşme olacağını sanmıyorum az döndürmek yetiyor zaten diğer türlü çok vakit alıyor anneler için zaman çok kıymetli valla.

buharda pisirme tencereleri var ben tefalinkini almistim hamilelikten bile once kullanirdik simdide kizim icin iyi luyor hem vitamin degeride buharla pisirmede kaybolmuyor el blendirinda en dusuk devirde pure yapiyorum sebzeyi corbayi o surede besin degeri dusmez sanirim bence rahatlikla kullanabilirsin

blendırdan gecırınce kıvamı daha guzel oluyor ama ben genelde tel suzgecten gecırmeye calısıyorum en azından 1 yasına kadar dıkkat etmeye calısıyorum.

ben tel süzgeçten geçiriyorum bence böylesi daha sağlıklı hem süzgeçten geçirince daha rahat yiyor benim oğlum blendırda nedense daha büyük parçalar olarak kalıyo herhalde fazla sulu olmadığından

blendırın vitamini öldürdüğüne inanmıyorum.çok kısa bi süre zaten bi karıştır tamam işte.tel süzgeçten daha kolay ve hijyen bence.

Blender veya tel süzgeç her ikisi de metal pişmiş sebzelerde metal kullanılabilir diye biliyorum tel süzgeçtense blender kullanmak daha pratik ben biraz pütürlü bırakıyorum blendırdan geçirirken çiğnemeye alışması için ama meyveleri cam rendeden geçirmek gerekli

Back