• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blender setinde ne önerirsiniz ?

ben arçeliğin setini kullanıyorum çok da memnunum.geçen yıl almıştım.

sitede genel olarak braun ya da philips öneriyorlar.

aynı fikirdeyim bence tefalde eklenebilir listeye ama king,felix,sinbo gibi markaları bilmiyorum tercih etmezdim herhalde :51: fiyat olarak uygunlar ama kaliteleride aynı oranda biraz fazlasını ödeyip iyi ürünler almak daha mantıklı boşuna dememişler ucuz ürün alacak kadar zengin değilim diye :23:

braun un sarjlı olanlarında kullanan var mı acaba ? bilmedim yaa fiyatı hiç önemli degil de işte karar veremiyorum :)

benim philips mutfak robotum var tipi rengi seklide hosuma gidiyor. Dolabima koyuyorum oyle parcalarida yaninda.Cok parcasi oldugu icin bana kullanisli geldi.

Ben Braun Multiquick 5 çelik saplı almayı düşünüyorum forumdan da arkadaşlardan da bu öneri geldi.

canım bendede bu var bi sıkıntı yok çok şükür
Braun Mr 570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti

Esse'nin homend markasının blender setini almıştı annem, çok memnun kaldı ben de kısmetse çeyizime onu alacağım..

Kesinlikle Tefal ürünleri derim. Braun genelde kişisel bakım aletlerinde tercih edilmesi gereken bir markadır.

Adı duyulmamış olsa da Homend (Essenin demiş bir arkadaş ama değil) alman markasıdır, güzeldir. Ama elektronik mutfak eşyalarında Tefal'den şaşmamalı. Sadece ürün değil, ürün sonrası servis vb hizmetleri de göz öünüde bulundurmak lazım. Uzun yıllar bu işi yapan birisi olarak nacizane deneyimim bu yönde.

evet Homend'in çaycısını aldım ben de iyi görünüyor... Homend bu arada Esse'den ayrı bi Türk markası... Şarjlı almayın derim çünkü uzun ömürlü kullanılmaz gibi geldi bana. Şarjlı süpürgeler bile kolay eskiyor...

Canım ben çeyizime braun patisserie serisini aldım, çok işlevsel ve kullanışlı imiş, kullanan arkadaşlardan epey tavsiye vardı :34:

anem braun kullanıyordu bende braun almak istedim siyah olanından aldım kablolu olanı bence gayet kullanışlı

Braun Multiquick 5
MR 570 Pâtisserie

1 yıl önce aldım. Hem küçük hem büyük doğrama haznesi var. Çok memnunum...

Braun Multiquick 5
MR 570 Pâtisserie

1 yıl önce aldım. Hem küçük hem büyük doğrama haznesi var. Çok memnunum...

kesinlikle katılıyorum, ben de geçen yaz almıştım. her an elimin altında dolaba bile kaldırmadım. tavsiye ederim bende..

bu arada depresifim, bizden harika reklamcı olur yaw :27:

Back