Blender seti önerisi istiyorum acil lütfen

Cicilibicilii

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
123
63
Kızlar günlerdir bakıyorum tam alacam kötü yorum çıkıyor kimi memnun kimi değil falan derken size sormak geldi aklıma. Blender seti istiyorum mikserim falanda bozuldu set olarak almam daha iyi. Ama ne alacağımı bilmiyorum kullanıp memnun kaldığınız ürün varsa yazar mısınız lütfen? Hemen bozulmasın iyi bir şey almak istiyorum uzun ömürlü olsun

en kalitelilerinden KitchenAid. 5000 tl falandı muhtemelen. memnun olmayanı yok

Tefal HB2335 Powelix Activflow OntheGo Blender 1500 W Cam Hazneli kullanıyorum çok memnunum. Tek eksi yanı hamur karıştırma aparatı da olsaydı keşke.

Blender seti değil de mutfak robotu derseniz Arzum Prostar Mutfak Robotunu öneririm. Anneme almıştım, yazın kullandım. İşlevi kalitesi çok güzel

Ya arastirdigim.markalar arasında tefal de vardı işte ama 1000w olan hakkında biri YouTube video çekmiş içimi çürüttü biraz o yüzden kararsız kaldım napsam bilemedim ya. Mikseri falan da güzel mi peki

Ya arastirdigim.markalar arasında tefal de vardı işte ama 1000w olan hakkında biri YouTube video çekmiş içimi çürüttü biraz o yüzden kararsız kaldım napsam bilemedim ya. Mikseri falan da güzel mi peki
Benimki 1500w. Buz kırma özelliği falan mevcut. Mislerinden de memnunum. Parçalayıcının rende özelliği mevcut. Özellikle tarator falan yapacağım zaman rende özelliğini çok kullanıyorum. Tek eksi kısmı cam hazne olduğu için biraz ağır.
O yüzden ufak tefek şeylerde telafin el doğrayıcını kullanıyorum. İki kişilik aile olduğumuz için daha pratik geliyor. Ama çorbalar, kekler için blender ve mikseri aktif kullanıyorum

Teşekkürler o da fazla pahalı ama ya
valla küçük ev aleti şans işi. ben kendime standlı mixer aldım bir de smothie makinesi gibi bir şey. ayrıca arzum bime mi ne gelmişti onu aldım mixer. annemin evinde 3 mutfak robotu var elde pratik bir şeyi var onu kullanıyoruz hep. illa set olmak zorunda değil

Braun kullanıyoruz çok memnunuz

Aldınız mı bilmem ama yeni bakacak olanlara tavsiye olur Tefal hiç düşünmeden alın yıllarrrrca kullanırsınız. 12 yıl sonra ikinciye aldım Tefal hiçbir markaya bakmadan aldım. Çok kullandığım halde 12 yıl hiçbir şey olmadı benim kadar çok kullanan olmamıştır ayranı bile bilendirden geçiririm.

Blender tek al doğrayın ayrı büyük bisey al seninki küçük oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…