Kızlar merhaba. Acil blender seti almam lazım. komşumdan ve annemden gördüğüm harika iş yapan Tefal Masterblend Activflow Pro Gümüş. diye bir model var ama önerir misiniz acaba. bir kaç forumda okudum çok gürültülü demişler. hakikaten de gürültüsü fazla. ama çok da güzel iş yapıyor.
hem güzel iş yapan hem de az ses yapan bir model biliyor musunuz? Philips veya arzuma da mı baksam?
Model önerebilir misiniz? Acil yardımmm
Philips. Iyi bi modelini alin bi kere aliniyor. Tefalin kucuk ev aletleri cok gurultulu evet. Masterchopunu kullaniyorum sagir olucam bi gun. Philips diyorum baska bisi demiyorum, ablam cok memnun yumurtalari cok guzel kabartiyor
Bahsettiğiniz model bu mu? Cumartesi günü çeyizime aldım parçalayıcı,mikser ve el blendr mevcut, blendr 4 bıçaklı ama kullanımı nasıl bilmiyorum, nisan ayında öğrencem artık
ben de blender seti arayışındayım. İlk kez kullanacağım için basit özellikler arıyorum + gürültü seviyesi de önemli
Aşağıdaki makineler için daha detaylı yorumlarınız var mıdır?
Bende geldim yorumuna konu açtım ama çok acil hadi yardımm istiyorum blenderda 4tane seçenek arasında kaldım.
1- braun mq745 aperetive multiquick 7 210 tl goldta.
2-philips hr1372 200 tl yine gold
3-homend handmaid 1909 kendi sitesinde bana 120tlye gelecek.
4tefal masterblend activflow power 700 w 199 tl gold.
Braunu çok begendim ama çırpıcısı okadar dandik ve inceki korktum. Sonra mediamarkta kız hep tefali övdü.. Sonra homenddeki indirimimi söyleyince onada bakabilirsiin dedi. Sonra bi baktım philipsi gördüm nette osa Güzel gibi. Hemen almam lazım çarşambaya kadar lütfen yorumlarınızı bekliyorum