blender set hakkında..

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68

kızlar merhaba
anneme günlük kullanım için blender set arıyorum mutfak robotu var zaten blender ve çırpıcı olsun yeter :34: çok kaliteli ve pahalı olmasına gerek yok..
alt markalardan en iyi hangisidir sizce (alt markalar derken braun-tefal-homend-philips haricinde):52:
kullanan veya bilen gören arkadaşlar bi el atıverin düşündüğüm modelleri yazayım

bunlar arasından hangi marka? marka sıralaması yapabilirmisiniz?:10:

Arzum AR132 Mixset
King K 935 W Stella
BlueHouse BH538BM Setmix
Fakir Motto
Felix FL 163 Sposa

teşekkürler şimdiden

kızlar merhaba
anneme günlük kullanım için blender set arıyorum mutfak robotu var zaten blender ve çırpıcı olsun yeter :34: çok kaliteli ve pahalı olmasına gerek yok..
alt markalardan en iyi hangisidir sizce (alt markalar derken braun-tefal-homend-philips haricinde):52:
kullanan veya bilen gören arkadaşlar bi el atıverin düşündüğüm modelleri yazayım

Arzum AR132 Mixset
King K 935 W Stella
BlueHouse BH538BM Setmix
Fakir Motto
Felix FL 163 Sposa

teşekkürler şimdiden

Canım selam. Ben sana Russell Hobbs markasını da alternatif olarak öneririm :) Teknosada indirimdeydi bayadır...
RUSSELL HOBBS DESİRE 3 IN 1 EL BLENDER SETİ - BLENDER - Teknosa.com

Buna göre sıralarsak:
1- Fakir Motto
2- Arzum Mixset
3- Russell Hobbs Desire
4- Felix Sposa
5- BlueHouse Setmix
6- King Stella

Ben işe başladığımdan beri Arzum Sopranoyu kullanıyorum. 6 sene oldu daha bozulmadı.... http://birkeretikla.com/1059&arzum-ar-142-soprano-cubuk-blender-seti.html
Felix de arzumun yan ürünü. Çaycısını kullandım iyiydi. Amma velakin King'i asssla önermem ciddi anlamda kalitesiz... Hemen bozulabilir. Russell Hobbs'un watt'ı düşük eğer onu düşünürsek felixi öne alabiliriz :31:

Son düzenleme:
Canım selam. Ben sana Russell Hobbs markasını da alternatif olarak öneririm :) Teknosada indirimdeydi bayadır...
RUSSELL HOBBS DESİRE 3 IN 1 EL BLENDER SETİ - BLENDER - Teknosa.com

Buna göre sıralarsak:
1- Fakir Motto
2- Arzum Mixset
3- Russell Hobbs Desire
4- Felix Sposa
5- BlueHouse Setmix
6- King Stella

Ben işe başladığımdan beri Arzum Sopranoyu kullanıyorum. 6 sene oldu daha bozulmadı.... ARZUM AR 142 SOPRANO ÇUBUK BLENDER SETİ
Felix de arzumun yan ürünü. Çaycısını kullandım iyiydi. Amma velakin King'i asssla önermem ciddi anlamda kalitesiz... Hemen bozulabilir. Russell Hobbs'un watt'ı düşük eğer onu düşünürsek felixi öne alabiliriz :31:
hımm pekte şıkmış..
canım ben şöyle 60-70 liralık bişey bakıyorum listelediklerim de bu fiyat aralığında teşekkür ederm

fakir motto aldım 80 liraya evkurdan.çok mağaza gezdim watına göre fiyatının gayet iyi olduğunu belirttiler kafama da yattı
bakıpta cevap yazmayan herkese teşekkürler
$MAG_2345506.webp

fakir motto almışsın cnm
nasıl memnunmusun + ve - leini söylermisin tavsiye edersen bende yazlığa alcm
annem ilk başta çok söylenmişti masraf etme diye ama benden çok kullanıyor :52: her gün kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel çırpıcısının telli olmaması keklerede yansıdı daha iyi kabartıyor yalnız ben alırken ürün sessiz diye duymuştum değilmiş sesi diğer blendrlar gibi önceki yorumlarda da yazmıştım watt yüksek olunca performansı da memnun ediyor tavsiye ederm canım ama bu ürünler biraz da şans..

annem ilk başta çok söylenmişti masraf etme diye ama benden çok kullanıyor :52: her gün kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel çırpıcısının telli olmaması keklerede yansıdı daha iyi kabartıyor yalnız ben alırken ürün sessiz diye duymuştum değilmiş sesi diğer blendrlar gibi önceki yorumlarda da yazmıştım watt yüksek olunca performansı da memnun ediyor tavsiye ederm canım ama bu ürünler biraz da şans..

cevabın için saol bi şey daha srcm
Şikayet varda okudum onuda yeni
blendırın bıçağının orası silikonlu die koku yapıo dediler zehirlenme bile olmuş güya
sende koku olayı fln hissetmedin galiba yok herhalde
yorumlkarı okuyunca çok şikayet grdm bu ürün hakkında başka marka alcm herhal

cevabın için saol bi şey daha srcm
Şikayet varda okudum onuda yeni
blendırın bıçağının orası silikonlu die koku yapıo dediler zehirlenme bile olmuş güya
sende koku olayı fln hissetmedin galiba yok herhalde
yorumlkarı okuyunca çok şikayet grdm bu ürün hakkında başka marka alcm herhal
hımm hemen bakıp geliym :32: çok çabuk koku alan bir olarak şunu söylemeliyim ki temiz tutmazsak herşey kokar:27: bizimkinde herhangi bir koku yok yengem sadece blendır almıştı fakirin oda çok memnun yinede sen bilirsin sıkıntı yok :34:

kızlar merhaba ben arzum AR171 Arzum Blendart
Multi Blender Seti METALİK KIRMIZI modelini almak istiyorum kullananlar varmı tavsiye edermisiniz

kızlar merhaba

Arzum AR132 Mixset
King K 935 W Stella
BlueHouse BH538BM Setmix
Fakir Motto
Felix FL 163 Sposa

teşekkürler şimdiden

canım bende aldım çeyiz için :) ama daha dugune var kullanmadım halıyle inş memnun kalırım

canım ben homend in 1901 model urununu almıstım aynı sebeple robotun yerine daha kullanıslı olsun diye.59 a almıstım media marktan ındırımle suan cook daha pahalı nisanda almıstım halbuki,yine indirim denk gelebilir
$[img][5][1][2000x2743].webp

kızlar merhaba,
bana da lazım blender ayrı ayrı almak istedim ama pahalıya geliyor :(
çok pahalı olmayan çırpıcısı 2 telli birmodel istiyorum. Birde forumda okmuştum takılan parçaların içinin ikisinde de plastik olmas gerekiyormuş yoksa plastik demir olunca aşınıyormuş. umarım anlatabildim. hani iki parçayı takıyoruz içinde döndüren bir mekanizma var işte o.
iki telli, kullanımı kolay uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz?
fantom ile homend var ama bilemedim
fantom dediğim gibi iki parçada plastik, iki telli
ama nasıldır acaba?
blender her tarafa sıçratınca sinir oluyorum :( ama yapacak bişey yok galiba :( blender kabı aldım bu yüzden

şimdilik mutfak robotu mikserini blender gibi kullanıyorum ama zor oluyo :(

Merhaba, ben de çeyiz için yoğun araştırmalar yaptım blender konusunda ve en sonunda Braun almaya karar verdim canım .Rakam olarak diğerlerinden daha yüksek ama dediğin gibi sıçratmama özelliği var, ve de kullanan herkesin çok memnun olduğunu duydum. Braun Multiquick serisinin bir modelini aldım ama öyle çok kapsamlı bir modelini almadım ben. Tek çırpıcı olduğu için de mikser olarak Tefal'in mikserini aldım. Çeyizime aldığım için henüz kullanmadım ama yorumlarda hep iyi şeyler okudum. Fakirin blenderı da iyiymiş sanırım, onu da bi düşünebilirsin istersen.

Merhaba, ben de çeyiz için yoğun araştırmalar yaptım blender konusunda ve en sonunda Braun almaya karar verdim canım .Rakam olarak diğerlerinden daha yüksek ama dediğin gibi sıçratmama özelliği var, ve de kullanan herkesin çok memnun olduğunu duydum. Braun Multiquick serisinin bir modelini aldım ama öyle çok kapsamlı bir modelini almadım ben. Tek çırpıcı olduğu için de mikser olarak Tefal'in mikserini aldım. Çeyizime aldığım için henüz kullanmadım ama yorumlarda hep iyi şeyler okudum. Fakirin blenderı da iyiymiş sanırım, onu da bi düşünebilirsin istersen.

teşekkürler canım bilgi için.peki kullandın mı hiç nasıl memnun musun?
ben tek çırpıcı pek istemiyorum açıkçası kullanışlı gelmiyor bana :( bu yüzden mikser gibi ikili olanlar var ya onlardan istiyorum braun da da o yok..ayrı ayrı alsam hem yer kaplar hem pahalıya gelir..gerek yok bence o kadara...robotum var zaten...

Back
X