blast embriyo transferi olan arkadaşlar

yanı bıde 8 ıncı gunum dolmadıkı sabah 7 bucuk gun sayılır cok erken test sabah yıne ıdrar yaptım gıtmeden yıne çift çizgı cıkmıstı

canım seninki ilaç etkisi değildir ben transferden 6 gün sonra iğne vurundum 3 gün sonrada evde test yaptım çift çizgi çıktı havalara uçmuştum drye tel açtım o ilacın etkisi dedi bide pişkin pişkin geri zekalı
ben günümde yaptırdım 12 gün sonra 0.05 çıktı ama seninki katlanır eminim

heeeee anladım canım ılk basta banada fazla umıt vermek ıstemdıler erken dıye hemşireyle konustum sonra doktor bakmış aradılar benı buyuk ıhtımal gebe demış bu zamana kadar kalmaz ılac etkısı demıs 15 gun önce vuruldum ben

çok sevindim canım banada ümit oldun

margaritha tebrik ederim seni allah tamanına erdirsin

bende umutta gelecek ay 5. tedavime başlayacağım gerçi 3 ve 4. tedavilerime orda oldum
ama sanki bu defa çok hevesli değilim gibi

sizdeki sorun neydi ve kaçıncı tedavin biraz bahsedermisin topikin bi kısmını okudum ama hepsini okuyamadım haliyle

ya ben ınanamadım lık önce eşim testın basında beklıyo ben geldım topıge tek cıgı yazdım sonra eşim dedıkı silik bi çizgi var elim ayagım boşaldı zaten benım hemen eşim kardesını aradı annesını aradı gelıyoruz dedıler bakmaya teste merak ettı onlarda saskın tabı ben aglıyorum eşim benım kardesımı arıyo annemı arıyo arkadasımı arıyo falan olayı anlatıyo ben aglıyorum zaten konusamıyorum dolmusum bıde hungur hungur aglıyorum eşim sonra dıyokı ya bakalım kan testı nolcak sabahı zor ettık ben zaten 5 e gelıyodu yattım leyla gıbıydım hıcbısey dusunemıyodum eşimde öyle oda agladı zaten kı eşim asla aglamaz hayatımda ıkıncı kez gördüm aglagını o benım gıbı hungur degıl tabıde gözlerden akıyo yanı şimdi uçuyo hafıflemiş gibiyim diyo

canım benim ne güzel Allah bozmasın
tabiki insan hafiflemez olurmu hiç

sagol canım ben 2008 de şifada yaptırdım ılk negatıf daha sonra 3 tane dondurulmuş transferım oldu umuta nakıl ettırdım embryoları mustafa bahcecı doktorum bu arada yıne sonuc negatıf oldu.2010 a geldık bu arada baştan başlamaya karar verdık ve 2 tane konuldu işte galba şimdi hamıleyım cumaya kesın bellı olucak 8 ıncı gunum degerım 12.8

kız inanamıyorumkı tam olarak bakım bı cuma gelsın dıyorum ondan sonra sımdı tamam dıcem bıraz düşük geldi bana gerçe 8 ıncı gunumu bıle dolmadı tam ama

canım benim annesin işte hayırlısıyla daha ötesi yokk maşallahhhhh :) güzel şeyler düşün gör bak değerin nasıl katlancak akşamı zor ettim valla sana yazıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…