blast embriyo transferi olan arkadaşlar

sagol canımcım amiiiiinnnnnn bugün gıttım 40.48 10 gun degerım katlanmış artık kesınlestı

canım ya seni takip ediyorum.blast transferiydi di mi?değerin 10.gün için biraz düşük değil mi?benim 2.transferimde 10.gün 45; 12. gün 90; 14.gün 196 çıkmıştı keseyi görmek için çağırdılar ama keseyi göremedik yani biyokimyasal gebelik olmuştu.bizde kese umuduyla gidip şok olup geri dönmüştük.o zman ben çok üzülmüştüm bunu da doktoruna özellikle sor.inşallah senin böyle olmaz.değerlerin kat katlanır.ve bu tüp bebek merkezlerinden kurtulur,bebeğinle bi ömür mutlu olursun.bu arada bunu yazdığım için umarım bana kızmamışsındır amacım seni üzmek değil böyle şeyler oluyo daha sonra çok daha büyük yıkım yaşıyo insan.umarım sende böyle bi şi olmaz mutlsks 12 ve 14 .günlerinde baktır olur mu.öpüyorum çok.

aydınlattığın için çok sagol insanın böyle mutlu anında tepeden inme gibi söylenırmıya şu anda başımdan aşagıya kaynar sular indi napıcamı şaşırmış durumdayım kıme ne sorım bu saatte daha üstü kapalı anlatabılırdın benım bütün sinirlerimi bozdun şuan ya gecemı mahvettın tesekkur ederım

canım 10. gün için iyi bir değer daha öncede yazmıştım benim de 9. günüm 37.3 tü ve biz şuan 8 haftalığız bence canını sıkma bebeğinede zarar verme

sakın canım bak evet hassasiyetini anlıyorum ama bizler neden hep kötü etiketi yapıştırıyoruzki kendimize pozitif olmak lazım birazda bak ben 3. denemmde hiçbirşeyi takmadım ve rabbim nasip etti evet banada deseler bende üzülürdüm ama en canlı örnek benim kendi durumumu sana örnek veriyorumnyapma canım bebeğinde kötü etkileniyo bak gör 12. günde değerin benimki gibi 200 leri geçicek dualarım seninle

margarita canım lütfen telaş yapma herkesin gebeliği kendisine özeldir herkesin değerleri aynı olcak diyede bişey yok:dilcikar:.bi insanın sorun yaşaması, bi başkasının aynı sorunları yaşıyacağı anlamına gelmez sen sakin oll.sana yorum yapan arkadaşın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum o kendi yaşadıklarını paylaşmış. inşallah normal bi gebelik süreci yaşarsın.bence sen bu tür şeyleri kafana takma kendinden eminsen doktorunda durumunun iyi olduğunu söylüyosa endişe etmene gerek yok.keyfine bak tatlım

14 ü test gunum içimi kurt kemırır benım şimdi bıyokımyasal gebelık nasıl oluyokı doktor bana çatlatma iğnesini vuralı 17 gun oldu hcg kalmamıştır ilaç etkısı olamaz dedı gebesın dedı belırtılerınıde yasıyorum suan ne bılım belım kasıklrım agrıyo göğüslerım şişti ve hassas falan

ayrıca 8 ıncı gun degerım 12 ydı katlanmıs ve doktorum ıyı gıttıgını söyledı zten 12 gun çagırdılar

aşkolsun canım ya.çok üzüldüm seni üzdüğüm için.özür dilerim.sadece dikkatli ol demek istedim.yani en çok sevinmek için 14.günü bekle demek istemiştim. bana kimse sölememişti ben çok sevinmiştim sonra bi anda kimyasalmış denince günlerce ağlamıştım..çünkü herkese hamile olduğumu sölemiştim annemler arkadaşlarım....daha bana bebeği sorduklarında açıklama yaparken bi kez daha yıkılmıştım..seni üzmek istemedim...herkesin kısmeti farklıdır..benim ki sadece temkinli olman içindi yani tam kesin olmadan herkese söyleme demek istemiştim..sanırım yanlış anlaşıldım..çok üzüldüm..umarım herşey yolunda gider..ve sen de çok güzel bi örnek olursun öpüyorum.

canım valla agladım cok sınırım bozuldu gece gece

canim sakin aglama, elif de biraz ifadesinde dikkatli olmamis ama yasadigindan dolayi iyi niyetle uyarmis ama aglanicak bir sey yok, kimyasal gebelik yasamis biri olarak doktorumunda dedigiyle soyle anlatayim:
sekizinci ve onuncu gundeki normal bir gebelik degeriyle kimyasal gebelik degeri zaten hemen hemen ayni cikiyor o yuzden doktorlar 12.gunku degeri gormek istiyorlar, sekiz dokuz gb gunlerdeki pozitif testlere "evet hamilelik var onemli olan 12 ve 14 gun degerlerinde artisin olmasi gerektigi gb devam etmesi" diyorlar. bir de simdi degerin bu ama iki gun sonra ikiye de katlayabilcegi gb dort bes kati da cikabilir her turlu iyi yorumlaniyor.
sakin aa kimyasal mi acaa diye bosuna husnu kuruntuya dusurme kendini normal gebelik degeri de bu civarlar cikabilirdi d sen su an hamilesin ve her hamile kadina olabilcek iyi kotu her turlu durum olabilir kotu dedigime de bakma tek demek istedigim sen hamilesin.
biokimyasal gebelik dedikleri de embroyo gelisiyor ama cok saglikli olmadigi icincok kisa surede kadin regle oluyor. ama biokimyasal gebelikten bahsetmek icin senin bu degerlerinin 12. ve 14. hatta 16. gunku degerlerin boyle cikinca o supheden kismi bahsedilirdi.
bak bu kadar uzun uzun acikladim basima yeni geldi bilgiler taze:)) sen hamilesin kimyasali vsini bosuna dusunme aklinda kusku kalmasin diye uzun uzun yazdim.
kendini uzme keyfini cikar
elife de doktoru boyle aciklasaydi oyle yazmazdi onu da uzmeyelim simdi, herkes yasadigindan yola cikiyor bu kk gb sayfalar zaten tecrube sayfalari birazda.

Son düzenleme:
canım benim doktorun sana hamilesin dedi daha neden takıyorsun doktorun ne derse doğrudu odur bunu bugün itibarıyla kafana yaz lmaz: insanlar çok yorum yapacak dinleme şunu bil herkesin hamileliği özel ve kimseninki kimseninkine benzemez. Eminim kimse kötü niyetle söylemedi ama genede arkadaşlar kötü şeyleri bence paylaşmayalım bende çok kötü şeyler yaşadım ama kimseyle paylaşmıyorum arkadaşımız hamile ve hamile kaldığınızda inanın o kadar duygusal oluyosursunuz ki dokunsanız ağlıyacak şeklinde kalıyorsunuz hormonlar inanılmaz çalışıyor. biz arkadaşımızı kötüye hazırladığımızda başına Allah korsun bu olay geldiğinde daha az üzülmüyor. Lütfen ii yada kötü birbirimiize sadece destek olalım

Son düzenleme:
açıklaman için teşekkur ederım canım

burada degerlerımızın yakın oldugu arkadaslar var ve hamıleler benım örnek olacak bı durumum yok ve kımyasal gebelık oldıgunu soylemek için çok erken

canım sen niye kafanı takıyorsun boşver
kimyasal gebeliğin çatlatma iğnesiyle alakası yok
bende sana öle bişi dedim ama sen vurunmamışsın o iğneyi bende tamam o zman hamilesin dedim ve olay bitti işte daha ne karşılık veriyorsun
dünyanın en güzel annesi hihoyyyt

canım nasıl gidiyor tedavin hangi aşamadasın

canım benım senın söylemene kurban olim ben demek ıstedıgım farklıydı gereksız cümlelerle süsleyip bıde samımı süsü vermeye calısmıs arkasımız tepeden inme gıbı bıde inşallah öyle degıldırde bı örnek olursun sen demiş yuh bu nasıl bı cümledir neyse ne dıcem tatlım iğne etkısıylemı oluyomuş o

yanı sende demıstınya bana çatlatma iğnesi etkısı olabılır dıye o arkadasımızdamı onu demek ıstemiş ilaç etkısındenmı oluyo

yanı sende demıstınya bana çatlatma iğnesi etkısı olabılır dıye o arkadasımızdamı onu demek ıstemiş ilaç etkısındenmı oluyo

canım tam bilmiyorum ama bildiğim aşılama yaparken duymuştum çatlatma iğnesinden dolayı hamilelik pozitif çıkarmış ama sen o süreyi zaten çoktan geçtin

kızlar valla başınızı ağrıttım ama çok korkuyorum şu an çok huzursuzum

canım rahat ol doktor bile o gün söyledi bana gönlünü ferah tut ben bi kerede dış gebelik yaşamıştım hamile çıkıyosun iki gün sonra tekrar test yaptığında değerin düşüyor senin 2.testinde maşallah 2 katı değer oldu güzel annecik mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…