blast embriyo transferi olan arkadaşlar

Şimdi ben adet oldum olucam .ikinci günü sabah gel dediler yani cuma sabahı flucan varya tek mavi hap onu içip gidicem açmı tokmu içicem. birde yarın akşamda lucrini vurcammı cuma sabahı gitcem ya bu kadar başka sormıycam :)

ben galıba aç karnı içmiştim sana bı kağıt vermiş olmaları lazım ona tekrar bı bak yazması lazım o mantar hapı gibi bişey enfeksyon kapmaman için alttan bakıyolar çünkü ve kan alıp koldan lucrinin dozuna karar vercekler öyle vurucan zaten akşam lucrın 6 da vuruluyosun dımı sabah gıdıcen için zaten o gun sana kaç ml vurucanı söylıcekler aman dıkkat et herseye krıtık donemler o kagıtları 50 kere okurdum aksam sabah korkudan yanlış yapmım dıye çok karışık gelıyo ınsana

ben galıba aç karnı içmiştim sana bı kağıt vermiş olmaları lazım ona tekrar bı bak yazması lazım o mantar hapı gibi bişey enfeksyon kapmaman için alttan bakıyolar çünkü ve kan alıp koldan lucrinin dozuna karar vercekler öyle vurucan zaten akşam lucrın 6 da vuruluyosun dımı sabah gıdıcen için zaten o gun sana kaç ml vurucanı söylıcekler aman dıkkat et herseye krıtık donemler o kagıtları 50 kere okurdum aksam sabah korkudan yanlış yapmım dıye çok karışık gelıyo ınsana

sana bişey söyliyimmi şimdi hemşireyi arayıp sordum cevapladı aslında ama heyecandan ne dediğini hatırlamıyorum :asigim: ilk tedavim inşallah son olur hepimizin neyse akşam eşime arattırıyım :eek:

evet evet aç içmiştim tamam çünkü eşim kahvaltı yapmıştı keşke bende yapsaydım demıstım bıde lucrını yumurta toplama gunune kadar verdıler bana

evet bitanem ama bana moral oldun o kadar mutlu oldumki Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı kısmet etsin inşallah :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle hamiş olanları yürekten tebrik ediyorum, benim gibi bekleyenlerede sabır.

Sizlere bir sorun olacaktı benim 5.gün ebriyosuydu ama kalitesi 2ab dediler, balstosis olmuş ama... işte amasını tam anlayamadım tam da blastosis olmamış sanırım siz nedersiniz?sizinkiler nasıldı?Nolur yardım:uhm:

Sevgiler..

X