- 12 Şubat 2010
- 1.751
- 5
- Konu Sahibi margaritha
ben seni takipteyim nasılsın kendini nasıl hissediyorsun rüya gibidir boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızz kocamda eve çiçek gödermişşşş lila orkideee:gitme:
ben galıba aç karnı içmiştim sana bı kağıt vermiş olmaları lazım ona tekrar bı bak yazması lazım o mantar hapı gibi bişey enfeksyon kapmaman için alttan bakıyolar çünkü ve kan alıp koldan lucrinin dozuna karar vercekler öyle vurucan zaten akşam lucrın 6 da vuruluyosun dımı sabah gıdıcen için zaten o gun sana kaç ml vurucanı söylıcekler aman dıkkat et herseye krıtık donemler o kagıtları 50 kere okurdum aksam sabah korkudan yanlış yapmım dıye çok karışık gelıyo ınsana
amın canım inşallh Allah hepımızın kucagını boş bırakmasınevet bitanem ama bana moral oldun o kadar mutlu oldumki Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı kısmet etsin inşallah :Saruboceq:
ya gül senın şu avatarına koppptttuuum çok komedi çok güldümm
sagol canımcım amiiiiinnnnnn bugün gıttım 40.48 10 gun degerım katlanmış artık kesınlestıcanım buralarda birinde gördüm bayıldım bende hemen aldım :)))) seninde fırlama sağlıklı bir oğlun olsun inşallah :)