• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Blair Waldorf Saç Rengi?

---KoZaLak---

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
73
4
98
İstanbul
Kızlar bu hangi renk? Saçlarım buzlu kahve tonunda, boya.
$Untitled 3.jpg
ya da bu
$kristen-stewart.jpg

Bi de saçımı yogun renk acıcıyla acıp hangi renge boyarsam bu tonu eldebilirim ki ben :(

Eklentiler

• $Kristen-Steward-Photo-3.jpg
    $Kristen-Steward-Photo-3.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 359
Son düzenleme:
kıs kozalak nerdesin bulabıldınmı bu saç rengının ne oldugunu ayol konuna sahıp cıksana:))))

aslında tam 1. gibi istiyorum. kuaförlerden de çok korkuyorum artık saçımı bile kendim kesmeye başladım o derece kuaför hobim var kötü yapsam da en azından kendim yaptıgım için içim rahat olabiliyooor :)
ben saçlarımı 1.5 yıl önce siyaha boyamıştım. 6-7 ay boyamadım sacımı, aktı tabi iyice.
sonra acık bi renge boyıyım derken yarısı acık yarısı siyahlardan dolayı koyu renk oldu;
$207761_189840177726080_100001002972133_453647_2177500_n.jpg
sonra koyu kestaneye boyadım falan suan ki hali en son voila çikolata kahve boyadım ama çok koyu oldu ama o siyahın bıraktığı koyuluk saclarımın uclarında var hala yani acıcıyla acsam sacım ne renk olur bılmıyorum. oyuzden kararsızım napsam bilemiyorum :/
$1.jpg
bu ikincisi suanki rengim, güneşte bu şekilde rengi.

Blairle , bellanın saç rengi çok farklı renkler
Bellanın saç rengi Bakır kahve
Blairinkide çikolata tonlarında yada açık kahve

biliyorum ya da bu diye ikinci seçenek olduğunu belirttim zaten.
palette kestane ve sarı gibi bi renge boyadım ikisini karıştırıp, rengi açılır belki saçlarımın diye. kestane de güzel renkti, boyanın ambalajındaki kadında. ama sacım daha koyu oldu :) güneşte bu renk parlar anca ama istedigim gibi olmadı :)

Back