Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında tam 1. gibi istiyorum. kuaförlerden de çok korkuyorum artık saçımı bile kendim kesmeye başladım o derece kuaför hobim var kötü yapsam da en azından kendim yaptıgım için içim rahat olabiliyooor :)
ben saçlarımı 1.5 yıl önce siyaha boyamıştım. 6-7 ay boyamadım sacımı, aktı tabi iyice.
sonra acık bi renge boyıyım derken yarısı acık yarısı siyahlardan dolayı koyu renk oldu;
sonra koyu kestaneye boyadım falan suan ki hali en son voila çikolata kahve boyadım ama çok koyu oldu ama o siyahın bıraktığı koyuluk saclarımın uclarında var hala yani acıcıyla acsam sacım ne renk olur bılmıyorum. oyuzden kararsızım napsam bilemiyorum :/
bu ikincisi suanki rengim, güneşte bu şekilde rengi.
biliyorum ya da bu diye ikinci seçenek olduğunu belirttim zaten.
palette kestane ve sarı gibi bi renge boyadım ikisini karıştırıp, rengi açılır belki saçlarımın diye. kestane de güzel renkti, boyanın ambalajındaki kadında. ama sacım daha koyu oldu :) güneşte bu renk parlar anca ama istedigim gibi olmadı :)