• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blackberry Bold 9700 mı? yoksa Iphone 3GS mi?

Blackberry bold 9700 mı? yoksa Iphone 3Gs mi?

• Blackberry bold 9700

OY: 10 66,7%
  • Iphone 3Gs

OY: 5 33,3%

• Ankete Katılan
    15

ShoPaHoLiC06

Reklamcılık mezunu ama Pastane sahibi:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
138
2
116
36
kızlar yeni telfn almayı düşünüyorum.ama bu iki telfn arasında çok kararsızım.aslında Iphone almak istyrum ama blackberry de ii moda olmaya başladı.ayrıca e71 kullnıyrum tuş takımı aynı dye aklım ona kayıyor..ama işte kararsızım..
bu telfnları kullanlar varsa fikirlerini öğrenmek istyrum..paylaşırsanız görşlerinizi sevinirim:kahve:

ben her zaman Blackberry derim.. :lepi:

niye öyle dedniz.yoksa kullnyr musunz blackberry?
ya aslna bakarsanz bnde onu almyı düşünyrum ama çok byük ve kalın.annemde çok kaba dyip diyp duruyo bni çok etklyoo..off yne kararsızlığa düştümm :emir_bebek:fisfisfis

niye öyle dedniz.yoksa kullnyr musunz blackberry?
ya aslna bakarsanz bnde onu almyı düşünyrum ama çok byük ve kalın.annemde çok kaba dyip diyp duruyo bni çok etklyoo..off yne kararsızlığa düştümm :emir_bebek:fisfisfis

evet iş telefonum Blackberry.. aslında özelliklerinin haricinde, Blackberry'i genelde iş için kullanıyor insanlar.. iphone kullanan arkadaşlarım ise genelde navigasyon ve oyunlarını çok kullandıklarını söylüyorlar.. tabi yine başka arkadaşlar da yazarlar eminim.. ben çok memnunum o yüzden tavsiye ederim kesinlikle.. yerimseniben

evet iş telefonum Blackberry.. aslında özelliklerinin haricinde, Blackberry'i genelde iş için kullanıyor insanlar.. iphone kullanan arkadaşlarım ise genelde navigasyon ve oyunlarını çok kullandıklarını söylüyorlar.. tabi yine başka arkadaşlar da yazarlar eminim.. ben çok memnunum o yüzden tavsiye ederim kesinlikle.. yerimseniben

tşkr ederm fikrlerini paylştığın için..bkalm hftaya trde olucam.almaya gittiğim zaman tam kararımı vermş olurum inş :emir_bebek:
bnm kadar kararsz bi insan yoktur bu kesiinnn!!!mafoldumben

her ne kadar fonksynları bakımında BB olsada.bnm gönlüm iphonedan yana.bide beni tanıyan arkdşlarıma sevglime aileme sordum.onların hepsi iphone dedi.sen minyonsun elin kçük iphone daha ince sna o yakşır dediler.BB iş tlfnu ve kalın boşver dediler..katılıyrum.karar verdm hftaya kıbrıstan türkyeye gidicem.ilk işim telfncuya gtmek.inş orda fkrim değişmezz delikafadulden

Gerckten hos gornyr ama kalinlgi yeter de artar bile. İphone aldm ble su an ondan nete gryrum. Cok memnunum. Nye dha once almamsm dye kizyrum kndime. Braz phaliya aldm kampnya fyatlarni kcrmisim. Ama olsn deger. Ck memnunum tlfnmdanopuyorumnanaktan

fiyatı ne kadar?i phone??

cnm bn kipa nın teknoloji bölmnden aldım..orda kampnya yapmşlar 1.599 dan 1.399 düşrmşler..ama peynir ekmek gibi satılmş..3 kipa mağzsnda da byle olmuş stok bitmiş..bi tescilli olan vardı o da kampnya dışı diye eski fiyatından 1.599 dan aldm ..çok aceleci dvrndım amaan napıyım olan oldu :D:D delikafadulden

Back