blackberry 8520 kullananlarınız varmı?

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
408
merhaba kızlar;

blackberry kullananlar var ise yorumlar mısınız?
kendisini alıcamda. beyaz rekli olanını:)

Ben varımama pek tecrübeli değilim.Özelliklerini pek kullanmıyorum ama mesajlaşma için çok kullanışlı bir telefon.Mesajlaşma bölümünün msn tarzı görüntüye sahip olması benim için çok iyi çünkü önceki mesajda ne vardı,ne yazıyodu hemen unutuyorum=)

aaa güzelmiş.bende çok sıklıkla mesaj yazıyorum zaten:)

şarjı ne kadar gidiyor tatlım?

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum beyazından.şarj kullanıma baglı olarak 2 gun filan gidiyo.Çok uygulama filan kullanırsan 1 gun gidiyo.Şahsen ben memnunum ama bazı ayarları cok ince ben daha önce android kullandım.kullanımı onlar kadar basit degil ama yapılmıcak gibide değil.bi sorun olursa yardımcı olmaya calısırım

sağol şekercim..bende beyazın alıcam..yorum için teşekkü ediyorum

Şarjı uzun gidiyor bence.3 gün filan dayanıyor.Bazen 4 gün de kullandığım oldu.Ama Tsuki'nin dediği gibi kamerası kötü.

oooww süper şarj derdinden kurtulcaz.hergün şarj ediyorum şuanki telimi

4 gün harika ya..kamerasından çok şey beklemem tamamda çok mu kötü bu kamera yoksa sadece süper çekim değil mi dersiniz? gerci kafama koydum bir kere alıcam bu telefonu.

yorum için teşekkür ederim

telefonu kullanmakta ilk 2-3 hafta zorluk çekersin ama sonrası şahane . Telefon sana hemen yanıt veriyor sanki seni anlıyor . Oldukça hızlı bir menüsü var ,takılma desen yok. şarjı ise 2,5-3gün civarında gidiyor.
Kamerası ehh işte . ne iyi ne kötü .Telefon kamerasına göre değerlendirirsek . Ben memnun olacağını düşünüyorum alırsan eğer cnm

mayıs başı alıcam allahın iznşyle gün parasıyla.yorum için sağol.aydınlattın beni

Ben de kullanıyorum ama denildiği gibi 4 gün şarjı gitmiyor benimkinin devamlı mesajlasan biriysen eğer o kadar uzun sürmez. Fotoğraf çekimi normal ne çok iyi ne çok kötü ama ekranı çok fazla parmak izi tutuyo insanı çıldırtıyor. Mesaj kullanımı çok rahat o konuda bi sıkıntı yaşamazsın.

6 aydır kullanıyorum . beyaz benimki de. çok güzel telefon. ben çok memnunum. şarjı yaklaşık3 gün gidiyor. kamerası çok iyi değil ama kötü de değil. ben pek kamerasını kullanmıyorum zaten. en sevdiğim özelliği de yazı karakterini değiştirebiliyorsun :)

İnterneti kullanınca şarjı hemen bitiyor mu ? Bazı telefonlarda hemen bitiyorda.

Bende Blackberry 8520 almayı düşünüyorum.
Fiyatı nedir ? Sizler ne kadara aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…