Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varımama pek tecrübeli değilim.Özelliklerini pek kullanmıyorum ama mesajlaşma için çok kullanışlı bir telefon.Mesajlaşma bölümünün msn tarzı görüntüye sahip olması benim için çok iyi çünkü önceki mesajda ne vardı,ne yazıyodu hemen unutuyorum=)
Yaklaşık bir aydır kullanıyorum beyazından.şarj kullanıma baglı olarak 2 gun filan gidiyo.Çok uygulama filan kullanırsan 1 gun gidiyo.Şahsen ben memnunum ama bazı ayarları cok ince ben daha önce android kullandım.kullanımı onlar kadar basit degil ama yapılmıcak gibide değil.bi sorun olursa yardımcı olmaya calısırım![]()
sağol şekercim..bende beyazın alıcam..yorum için teşekkü ediyorum![]()
Ben memnunum valla tek bi kötü yani oda kamerası kötü çekiyo ama genel olarak çok seviyorum telefonumu![]()
Şarjı uzun gidiyor bence.3 gün filan dayanıyor.Bazen 4 gün de kullandığım oldu.Ama Tsuki'nin dediği gibi kamerası kötü.
telefonu kullanmakta ilk 2-3 hafta zorluk çekersin ama sonrası şahane . Telefon sana hemen yanıt veriyor sanki seni anlıyor . Oldukça hızlı bir menüsü var ,takılma desen yok. şarjı ise 2,5-3gün civarında gidiyor.
Kamerası ehh işte . ne iyi ne kötü .Telefon kamerasına göre değerlendirirsek . Ben memnun olacağını düşünüyorum alırsan eğer cnm![]()