Sivilceli Ciltler Black mud sopad (siyah çamur sabunu)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ua12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
158
1
arkadaşlar ben doktora gittim bana bu sabunu verdi fiyatı 35 tl çok pahalı eğer kullanıpta bi işe yaramazsa boşuna gitmesin o kadar para acaba bu sabunu kullanıpta memnun olan varmı eğer yararsa bana kullanmak istiyorum cildim karma sivilceye meyilli ve sebum dengesizliği olabilir acaba fikirleriniz neler

arkadaşlar bu sabunu kullanan yokmu acaba bi fikir verirmisiniz bana

Hani sabun cildi kurutuyordu fikir mi değiştirdin:KK53::KK9:

bu sabun cildi kurutmaz sadece duydum bi kaç kişiden
Black Mud Soap - Siyah Çamur Sabunu

Siyah çamur sabunu normal sabunların doğal bir alternatifidir. Kremsi, beyaz köpüğü cildinize temiz ve taze bir görünüm sağlar. Saf Deed Sea çamuru içenmekte olup, kokusuzdur.

• pH 6
• Yağlı ve akneli ciltler için ideal bir temizleyicidir.
• Anti Bakteriyeldir, gözenekleri temizler.
• Cildin pH,nem ve yağ dengesini sağlar.
• Yüksek konsantrasyonlu Dead Sea Zengin Mineralli Çamur İçerir.
• Formülasyonun %25’i çamur içerir. Sentetik kimyasallar içermez.
• Yüz ve vücut için kullanılır.
• Akabinde DSSM Nemlendirici kullanılır.
• Yoğun özünden dolayı sert ve dayanıklıdır, uzun süre kullanılabilir.

bende sebum dengesizliği var ama fiyatı 35 tl en iyi sabunlar arasındadırburnumun üstüde siyah nokta küpü gibi

bu sabun cildi kurutmaz sadece duydum bi kaç kişiden
Black Mud Soap - Siyah Çamur Sabunu

Siyah çamur sabunu normal sabunların doğal bir alternatifidir. Kremsi, beyaz köpüğü cildinize temiz ve taze bir görünüm sağlar. Saf Deed Sea çamuru içenmekte olup, kokusuzdur.

• pH 6
• Yağlı ve akneli ciltler için ideal bir temizleyicidir.
• Anti Bakteriyeldir, gözenekleri temizler.
• Cildin pH,nem ve yağ dengesini sağlar.
• Yüksek konsantrasyonlu Dead Sea Zengin Mineralli Çamur İçerir.
• Formülasyonun %25’i çamur içerir. Sentetik kimyasallar içermez.
• Yüz ve vücut için kullanılır.
• Akabinde DSSM Nemlendirici kullanılır.
• Yoğun özünden dolayı sert ve dayanıklıdır, uzun süre kullanılabilir.

bende sebum dengesizliği var ama fiyatı 35 tl en iyi sabunlar arasındadırburnumun üstüde siyah nokta küpü gibi

Bir kaç kişiden mi duydun! Hani doktorun önermişti ilahi au12 çok eğleniyorum senin tutarsız cevapların ve yazdıklarını unutmanla:KK52::KK1::KK1:
Her ürünün üzerinde yazanl doğru olsaydı ohoooooo :KK14: Kullanmadan cildine edeceği etkiyi asla bilemezsin:nazar:

Bir kaç kişiden mi duydun! Hani doktorun önermişti ilahi au12 çok eğleniyorum senin tutarsız cevapların ve yazdıklarını unutmanla:KK52::KK1::KK1:
Her ürünün üzerinde yazanl doğru olsaydı ohoooooo :KK14: Kullanmadan cildine edeceği etkiyi asla bilemezsin:nazar:

evet doktorum önerdi zaten ama alamadım 40 tl idi bunu kullanan arkadaşlarımda önerdi ama sorim dedim :KK70:

X