Ben de bugün Grey's Anatomy'ye kavuşmanın mutluluğu içindeyim.
Tavsiye eden çok ayıracak vakit yok. :\
Şu TWDi bi tamamlayayım önce...
Gugıl'a yazınca birçok yerde çıkıyor.nerden izliyosun canım merak ettim bir bakayım
işte bakınca çıkıyorda bi çok yerde, 1. sezon 1. bölüm yok o yüzden sordumdu, belki takip ettiğin sitede vardır sen anahtar kelimeleri yaz ben bulurumGugıl'a yazınca birçok yerde çıkıyor.
Yeni başlayacaksanız dizinin 12. sezonu başladı diye uyarımı yapayım :)
Tavsiye eden çok ayıracak vakit yok. :\
Şu TWDi bi tamamlayayım önce...
Grey's Anatomy 1. sezon 1. bölüm yazınca çıkıyor bir sürü site. Bazılarında silinmiş olabilir ama diğerlerinde vardır. Site adı vermeyeyim şimdi buradanişte bakınca çıkıyorda bi çok yerde, 1. sezon 1. bölüm yok o yüzden sordumdu, belki takip ettiğin sitede vardır sen anahtar kelimeleri yaz ben bulurumsite ismi vermek yasak olabilir
Dizi tutunca uzattilarda uzattilar.lorry doğurmadan önce bıraktım çok sıkıdım ondan ya pembe diziye döndüydü, sonra düzeltti mi kendini acep
Hmm o derece diyorsun... E ben izlerim bunu...12 mi ?! O la la. Çok sevindim.
_NurteN_ birbirinden bağımsız bölümler şeklinde oluşuyor dizi, bence bu gece açıp birinci bölümünü izleyebilirsin film niyetine.^^
İlk bölümünden sonra şöyle olmuştum: 0_O
0_O12 mi ?! O la la. Çok sevindim.
_NurteN_ birbirinden bağımsız bölümler şeklinde oluşuyor dizi, bence bu gece açıp birinci bölümünü izleyebilirsin film niyetine.^^
İlk bölümünden sonra şöyle olmuştum: 0_O
Demiştim ama di mi? ^^
Diğer bölümleri için de "0_O" garantisi vermesem de en azında bi "0_" olur. asdfg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?