• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Black Mirror 12 Bölümlük 3. Sezon İçin Netflix'le Anlaştı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Netflix, Black Mirror’a 12 Bölümlük 3. Sezon Onayı Verdi
26 Eylül 2015 - 10:19 // Fantastik Diziler
haber: B. Doğukan Şahin | Denaro Forbin
black-mirror-netflix.jpg

İngiliz yapımı dizi Black Mirror’a tam 12 bölümlük 3. sezononayı geldi!

2 hafta önce yayımladığımız şu haberde Black Mirror’ın Netflix’e transfer olabileceğini dile getirmiştik. İşte bu söylenti artık tam anlamıyla resmiyete bürünmüş durumda. İngiliz Channel 4 kanalında varlık gösteren Black Mirror,artık bir Netflix dizisi.

Daha şimdiden kült bir dizi olarak kabul gören yapımı bünyesine katan Netflixkanalı bununla da sınırlı kalmadı ve 3. sezon için hazırlıklara başlayarak tam 12 bölüm siparişi verdi!

Evet, yanlış duymadınız, 12 bölüm. Bugüne kadar toplamda 7 bölüm Black Mirror izlemiş bünyelerimize bir hayli fazla gelen bu sayı bizi oldukça sevindirdi. İçimizdeki tek şüphe ise bu kadar çok bölümün dizinin formatına zarar verip vermeyeceği.

3’er bölümlük 2 sezon ve 1 adet de yılbaşı özel bölümüne sahip olan dizinin 12yeni bölümle karşımıza çıkacak olması akıllara yine her bölümün farklı bir senaryoyu işleyip işlemeyeceğini getirdi. Şimdilik bu konuda resmi bir açıklama olmasa da, dizinin hayranlarına ihanet etmemek adına Netflix’in bu formatı devam ettireceğini umuyoruz.

Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’la birlikte Annabel Jones da yapımcı koltuğunda oturmaya devam edecek. Bu isimlerin dizinin başında olması, dizinin gidişatı hakkında gönlümüzü biraz daha ferah tutmamıza yol açıyor.

Bilimkurgu türündeki Black Mirror’ın distopik bölümleri bizlere çok da uzak olmayan bir yazarın, James Graham Ballard’ın öykü ve romanlarını hatırlatıyor. Dizinin yaratıcılarının ilham kaynaklarından birinin Ballard olduğu su götürmez bir gerçek.

Yüzümüze tokat gibi çarpmasını istediğimiz 12 yeni bölümün ne zaman geleceği henüz netleşmiş değil lakin senaryolar yazılma aşamasında ve bu yılın sonundaçekimlerin başlayacağı tahmin ediliyor.

Netflix’in yayımladığı 25 saniyelik videoya ise hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

http://www.kayiprihtim.org/portal/2015/09/26/netflix-black-mirrora-12-bolumluk-3-sezon-onayi-verdi/

Tavsiye eden çok ayıracak vakit yok. :\

Şu TWDi bi tamamlayayım önce... :KK45:

Ben de bugün Grey's Anatomy'ye kavuşmanın mutluluğu içindeyim.

Gugıl'a yazınca birçok yerde çıkıyor.

Yeni başlayacaksanız dizinin 12. sezonu başladı diye uyarımı yapayım :)
işte bakınca çıkıyorda bi çok yerde, 1. sezon 1. bölüm yok o yüzden sordumdu, belki takip ettiğin sitede vardır sen anahtar kelimeleri yaz ben bulurum:KK48: site ismi vermek yasak olabilir

işte bakınca çıkıyorda bi çok yerde, 1. sezon 1. bölüm yok o yüzden sordumdu, belki takip ettiğin sitede vardır sen anahtar kelimeleri yaz ben bulurum:KK48: site ismi vermek yasak olabilir
Grey's Anatomy 1. sezon 1. bölüm yazınca çıkıyor bir sürü site. Bazılarında silinmiş olabilir ama diğerlerinde vardır. Site adı vermeyeyim şimdi buradan :KK17:

12 mi ?! O la la. Çok sevindim.
_NurteN_ _NurteN_ birbirinden bağımsız bölümler şeklinde oluşuyor dizi, bence bu gece açıp birinci bölümünü izleyebilirsin film niyetine.^^
İlk bölümünden sonra şöyle olmuştum: 0_O

lorry doğurmadan önce bıraktım çok sıkıdım ondan ya pembe diziye döndüydü, sonra düzeltti mi kendini acep:KK48::KK48:
Dizi tutunca uzattilarda uzattilar. :KK45: kardeş dizi bile yapmislar 2 bolumu yayinlanmis. Yani sıkıcı bölümleri oluyor tabi... 3. Sezondan sonra birakmistim bende sonrasinda bi bakim dedim yapistim kaldim yine... :KK45: Sıkan dakikalar sonrasında öyle bi bolum finali yapıyorlar ki gelde birak... :KK48:

12 mi ?! O la la. Çok sevindim.
_NurteN_ _NurteN_ birbirinden bağımsız bölümler şeklinde oluşuyor dizi, bence bu gece açıp birinci bölümünü izleyebilirsin film niyetine.^^
İlk bölümünden sonra şöyle olmuştum: 0_O
Hmm o derece diyorsun... E ben izlerim bunu...

Üzgünüm Rick, üzgünüm Michonne... :KK45:

çok severim bu mini diziyi
şahanedir
12 bölüm umarım eskiler kadar iyi olur

Demiştim ama di mi? ^^
Diğer bölümleri için de "0_O" garantisi vermesem de en azında bi "0_" olur. asdfg.
:KK48:

Netten araştırdım da biraz... Herkes ilk bölüme takılmış. Ama olmadı böyle ilk bölümle beklenti bu kadarda yükseltilmez ki... :63:

Of bölüm boyunca Başkandan çok ben gerildim. Bana ne oluyorsa artık... :KK45:

Back
X