• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bizleri yakıştırmışlar tanışmamızı istiyorlar ! O gün için bana yardımcı olur musunuz

yemyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
220
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.

Ben yakınlarda biriyle tanışıcam inş.komşumuz bi tanıdığıyla yakıştırmış bizi...Ama ben hem korkuyorum ( çünkü hiç tanımadığımız birileri neyle karşılaşacağım heyecan yapar mıyım) hem çok merak ediyorum nasıl biri ...Bir de nasıl giyinmem gerekir çayın yanında neler ikram edilir.Annem abartıcak biliyorum börekler sarmalar tatlılar vs ..ben öyle olsun istemiyorum.çay yanında çok fazla abartmadan bi ikram olsun istiyorum..ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum.yani olayı abartmak istemiyorum.çok hevesli gibi görünmek istemiyorum ... sizler bu dönemleri yaşamıştırsınız veya benzerlerini..bana fikir verin nolur....ve neler konuşabilirim çocukla aklımda bir kaç soru var da can alıcı onu iyi tanıyabileceğim ne gibi sorular sorabilirim.Zaten birbirimizden hoşlanmassak sorun yokta yinede her şey düzgün gelişsin istiyorum itibarı olan bir aileyiz pot kırmak istemem :D

Şimdiden teşekkür ederimm sizlere

evet ailesinden bi kaç kişi ve komşumuz gelcek ..Ben de öyle dedim ama iki tarafın ailelerde öyle istemiyor sanırım baştan görmek istiyolar birbirlerini vs ama dediğinde çok haklısın en azından olmayacaksa sıkıntıya gerek kalmazdı.olursa tanışırdı aileler

yani daha iyi olurdu tabi... ne gerek var herkesi toplamaya..ama nasipse olur bi tanışın bakalım hemen olmaz deme :)

Evet canım ben de öyle düşündüm keşke önce siz bir görüşseydiniz.Ne bileyim daha ortada fol yok yumurta yok hesabı aileler neden giriyor ki?Keşke komşunuz sadece sana bahsetseydi.

evet haklısınız ama olaylar böyle gelişti bakalım hayırlısı inş. sorularıma da fikirlerinizi söylerseniz çok iyi olur ...

Son düzenleme:
yani daha iyi olurdu tabi... ne gerek var herkesi toplamaya..ama nasipse olur bi tanışın bakalım hemen olmaz deme :)

Evet cnm nasipse olur hayırlısı inş. hemen olmaz demiyorum da gördükten sonra oda diyebilir bende..sonuçta hiç görmedik birbirimizii nasıl olcak bilmiyorum..kafa yapıları da önemli merak ediyorum baya...

benim için de böle görücü usuluü bişiler oldu kadın oğlu için çok beğendi falan ama ben kesinlikle karşı çıkdım hangi devirde yaşıoruz.üstelik 6 yıllık sevdiğimde var.inşallh canım herşey güzel olur aşık olursunuz ve öle evlenirsiniz

benim için de böle görücü usuluü bişiler oldu kadın oğlu için çok beğendi falan ama ben kesinlikle karşı çıkdım hangi devirde yaşıoruz.üstelik 6 yıllık sevdiğimde var.inşallh canım herşey güzel olur aşık olursunuz ve öle evlenirsiniz

Çok sağolasın inş bende aşık olduğum biriyle evlenmek isterim tabii ki ...ama bu kişiyle nerde nasıl tanışılacağını bilemiyoruz ..bu işler de hayırlısı derim hep...bende annesi baksın beğensin oğluna sölesin durumlarını hoş bulmuyorum. annesi değil oğluyla kız yaşayacak bir ömrü.ama anneler de haklılar oğulları için en iyisini isterler.yalnız anneler güzelliğe işe güce bakıyolar ... güzellik vs yetmiyor kalp güzelliği lazım .. öyle de değil zaten bizim durum. ...komşumuz bi tanıdığının yeğeni için düşünmüşler beni.

kimdir necidir çocuk öğrendiniz mi? (sanki kendi kardeşimi görmeye geliyorlar :lepi: )

yakıştırmış olablirler de denk mi bakalım size

bi tatlı bi tuzlu birşey yeterli, abartmaya ne hacet

"hazır geldik , isteyelim" demezler inşallah :lepi:

hayırlısı olsun

:D teşekkür ederim navb hepimizin hakkında hayırlısı inş..Bende sizleri ablalarım kardeşlerim gibi görüyorum o yüzden fikirlerinizi soruyorum ...ablam yok benim :D kız kardeşimde çok minik:D

çocuk hakkında pek bir bilgim yok sormadım da açıkçası utandım annemler sormaya çalışıyo işte bi kaç bişey nerde oturdukları ne iş yaptığı bizim gibi insanlar oldukaları vs denk olup olmadığını anlayamazlar ama öğrencem inş:D

Canım hakkında hayırlı olur inşaallah... O gün bence fazla abartılı olmayan bi elbise giyebilirsin yada kumaş pantolon üzeri şık bi bluz yada gömlek... Yemek faslı içinde abartılı olmamalı arkadaşların dediği gibi bi tatlı bi tuzlu yeter... Büyük bi ihtimal damat adayı ile seni evin bi köşesinde konuşturacaklardır... O sırada heyecandan ne diyeceğini unutabilirsin bunlara hazırlıklı ol daha evvel sorularını merak ettiklerini bi kafanda geçiriver...

Tabii ilk olarak görünüşleriniz birbirinizi etkileyecektir ama görünüşten de önemli olan karakteri düşünceleridir. Karar verirken bunlarına ihmal etme

Kolay gelsin sana

Canım hakkında hayırlı olur inşaallah... O gün bence fazla abartılı olmayan bi elbise giyebilirsin yada kumaş pantolon üzeri şık bi bluz yada gömlek... Yemek faslı içinde abartılı olmamalı arkadaşların dediği gibi bi tatlı bi tuzlu yeter... Büyük bi ihtimal damat adayı ile seni evin bi köşesinde konuşturacaklardır... O sırada heyecandan ne diyeceğini unutabilirsin bunlara hazırlıklı ol daha evvel sorularını merak ettiklerini bi kafanda geçiriver...

Tabii ilk olarak görünüşleriniz birbirinizi etkileyecektir ama görünüşten de önemli olan karakteri düşünceleridir. Karar verirken bunlarına ihmal etme

Kolay gelsin sana

Teşekkür ederim sağol meltem.heyecan merak biraz azaldı bende şuan ...neden bilmiyorum ama daha sakinim bu ara.ne zman gelcekleri belli olmadığı içindir belki de bilmiyorum.abartılı olmayacağım inş benim gibi düşündüğünüzü görünce yanlış düşünmediğimi anladım.her şeyi oluruna bırakıcam zaman her şeyin ilacı hakikaten inş hayırlısı olur

yok henüz görüşmedik.hala bizden haber bekliyolar bir müsait olamadık hep bir şey çıkıyor.bu gidişle gelemicekler galiba :D

Back