bizimkisi bir aşk hikayesi ..uzak yolların engel olamadıgı delicesine bir aşk ..uzaktan uzaga sevgi mi olur diyenlere inat aşk sardı tüm bedenimizi.kalbim bu sevgi için carparken birgün bu büyünün bozulması düsüncesi korkutuyor beni.ilk aşkımı kaybetmekten korkuyorum.gün gelir de eskisi gibisevemezsen beni naparım ben ??yaşama sevincimi,hayallerimi,tüm umutlarımı kaybederim.ve eminimki ne zaman ilacı olur sensizligin ne de baska asklar.ben sana bu kadar tutkunken ben sana bu kadar tutkuyla baglıyken senden vazgecemem askım ..cünkü;sen benim için teksin bu dunyada bugünlerim,yarınlarım,herseyimsin benim.ve tek temennim;tanrımsenin yoklugunu gostermesin bana ..cünkü;nefes bile alamam yoklugunda .senin hasretine dayanıyorum ama senin sensizligine asla ...ah su zaman denilen sey göz acıp kapatıncaya kadar gecse de kavussam sana .sensizken sessiz cıglıklar atıyorum karanlıga.yoklugunda can cekişiyor bedenim,boguluyorum.her gecen gün daha da derinlesiyor hasretin.simdi bir de askerlik var önümüzde.2ay sonra safak saymaya baslayacagız.seni her zamanki gibi cok özleyecegim.sesine yüzüne hasret kalacagım günlerce.ama icimdeki tomurcugu bahara büyütecegim hep.o tomurcuk umut yagmurlarıyla büyüyecek ve eşsiz bir güle dönüsecek sen geldigin gün.ve ben o güne kadar hasretle,sevgiyle,umutla,aşkla,sabırla ve büyük bir sadakatle seni bekleyecegim...
seni cooook seviyorum bahar gözlüm ..bu can bu bedenden cıkmadıkca,kalbim attıgı sürece hep seni bir tek seni sevecegim ..
gecenin üçündeyim,aşkın içindeyim
uzaklarda sanma beni askım
ben her zaman sendeyim ..
kalbimdeki aşkla
içimdeki umutla
ve koccaman sevgimle
seni beklemekteyim ..
" adana'dan istanbul'a 939 km aşk "