bizimkisi bir ASK hikayesi-darisi sevenlerin basina insallah

evet dogru hatirliyorsn cnm.....baya bi gülmüstük o gün..ablam ve enistemle.....sırnaşık şeyamincanimmm.....dilek:asigim:lerin icin sagol....

sagol yengosum pirantam...beni en mutlu günümde yanliz birakmadiginiz icin cok tesekür ederim...alah sizide bir ömür boyu mutlu etsin...darsi ramazanla hümeyranin basina...allah onlarinda dügününü görme nasip etsin...eee tabiki canim kizin güzel cikcak...kimin kizi demi???sırnaşık şey

sagol bitanemmmm...o senin ic güzeligin...iyiki varsin...dileklerin icin sagol.....dilerimki allahtan seninde dügününü görürürüz ve sende benim gibim mutlu olursun isallah...yani darisi senin basina taklimmmm:Saruboceq:bitanemsiiiinnnnnnopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Allah ömür boyu mutlu etsin sizi.Çok güzel çıkmışsısnız ve eşinizle çok yakışıyorsunuz.Gelinlikle melekler gibi olmuşsun. Ömür boyu bereketli,huzurlu,sağlıklı,imanlı,sadakatli günler diliyorum.
Şansınız bol olsun.Allah nazarlardan ve bütün kötülüklerden sizi korusun.Allah yar ve yardımcınız olsun.
Allaha emanet olun.Aşkınız sizi cennette de kavuştursun.

sagol ablacigim iyiki varsin bitanem.....se olmasan ben ne ypardim sen hep ynimdaydin..yanimdasin..beni hep dsteledin...seni cok seviyorum...herseyimsin ende benm...iyiki ablamsin ....dilerimki allahtan sizide hep oldugunuzgibi mutlu kilar saglikli,huzurlu ve bereketli bir ayat geririrsiniz.....:Saruboceq:bitanemsinnnn:asigim:

:asigimpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…