bizim yaramaza bi bakın

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
$Görüntü042.jpg

$Resim 014.jpg

$Resim 017.jpg

$Resim 031.jpg

$Resim 047.jpg

oyy bakışlara bak..cin gibi maşallah =) adı ne canım?
benm de bi zamanlar muhabbet kuşum vardı.öldü.ondan sonra ben tospa aldım, doğum günümde de arkadaşım tavşan hediye etti. ev hayvanat bahçesine döndü :KK70: seviyorum hayvanları

oyy bakışlara bak..cin gibi maşallah =) adı ne canım?
benm de bi zamanlar muhabbet kuşum vardı.öldü.ondan sonra ben tospa aldım, doğum günümde de arkadaşım tavşan hediye etti. ev hayvanat bahçesine döndü :KK70: seviyorum hayvanları

adı aşkın canım bende cok seviyorum hayvanları

yok canım ya. sitede oturuyoruz.bahçemiz var tabi de evde duruyodu tavşan.kafesi vardı.çok kokuyo bide.sürekli temizlemen gerekiyo. geçen ay verdim bahçeli olan birine ama 9 aya kadr baktım..zor oluyo ya.alışıyo insan.çok şirindi ama napiim evde olmuyo

hım ii yapmışşın canım tavşan bakımı zor oluyor bende istiyorum ama olmuyo evde bakmak

cok güzel kusun canim
rengine bayildim
nekadar sirin o öyle
uzun ömürlü olsun insallah
ismide cok yakismis yaramazina:nazar:
benimde 2tane cennet papaganim var
cok seviyorum kuslari

cok güzel kusun canim
rengine bayildim
nekadar sirin o öyle
uzun ömürlü olsun insallah
ismide cok yakismis yaramazina:nazar:
benimde 2tane cennet papaganim var
cok seviyorum kuslari

o ne güzel canım papaganlarıda severim bizikide papagan gibi konuşuyo vallahiiiiikaydirigubbakcemile3 amin uzun ömürlü olsun kuşum canım seninkiler zaten uzun yaşaya hayvanlar dimi:tomato:

çok tatlıymış.. benim de mavi bir muhabbet kuşum vardı, adı "çöp"tü, o da pek cindi bunun gibi, pusuya yatıp laf dinlerdi benimki kaydirigubbakcemile3

oyy tatlım ben çok severim muhabbet kuşlarını bizim de vardı biara muhabbet kuşumuz okadar tatlıydı ki arada dayanamaz onu öper öper bitirirdim...zemuszemus çok akıllıydı bizim kuşumuzda yeşil renkti ciyak ciyak eve gelen misafirlerimiz delirirdi.Çok üzgünüm çoook. Kardeşimin sabahın körün de yorganını açar gider kulağını ısırır kardeşin kızsada yine inadına aynısını yapardı ama noldu bizi terketti :KK43: :çok üzgünüm:bizim balkonumuz pimapenlidir arada güneşlensin diye onu oraya salardık tek başına olduğu için dışardan kuş sesi duysun ciyak ciyak öterdi. bi gün babannem camı açık bırakmış normalde kaçmayan kuşumuz artık yanlızlıktan usanıp dışardan gelen kuş seslerine doğru ilerlemişti çok aradık ama bulamadık ondan sonra bi çok kuş aldık ama onun gibi bizimle oturup yemek yiyineini müzik çalınca şarkı söylemeye çalışanını bulamadık.:a015: Şimdide balıkalrımız var onları da çok seviyorum opuyorumnanaktan Ama ilerde kuş almak ta evde ki tüm fertlerimizin de gönlün de yatıyor:sm_cool:

oyy tatlım ben çok severim muhabbet kuşlarını bizim de vardı biara muhabbet kuşumuz okadar tatlıydı ki arada dayanamaz onu öper öper bitirirdim...zemuszemus çok akıllıydı bizim kuşumuzda yeşil renkti ciyak ciyak eve gelen misafirlerimiz delirirdi.Çok üzgünüm çoook. Kardeşimin sabahın körün de yorganını açar gider kulağını ısırır kardeşin kızsada yine inadına aynısını yapardı ama noldu bizi terketti :KK43: :çok üzgünüm:bizim balkonumuz pimapenlidir arada güneşlensin diye onu oraya salardık tek başına olduğu için dışardan kuş sesi duysun ciyak ciyak öterdi. bi gün babannem camı açık bırakmış normalde kaçmayan kuşumuz artık yanlızlıktan usanıp dışardan gelen kuş seslerine doğru ilerlemişti çok aradık ama bulamadık ondan sonra bi çok kuş aldık ama onun gibi bizimle oturup yemek yiyineini müzik çalınca şarkı söylemeye çalışanını bulamadık.:a015: Şimdide balıkalrımız var onları da çok seviyorum opuyorumnanaktan Ama ilerde kuş almak ta evde ki tüm fertlerimizin de gönlün de yatıyor:sm_cool:

bizde dah önce kuş kacırma vuluatlarımız oldu cok üzülüyoruz onlara bişiy olunca inş. bu kuşumuz bizi bırakmaz:kedi:

X