Bizim sonumuz olur mu?

sizin evlenme düşünceniz mi var ? Çünkü bir yerde sanırım size "sana Layık bir Eş olucam "Demiş ... Bence değil evlenmek ilişkini bile hemen bitir derim ... Ayrılırsan çok üzülüp unutamıycaksın mahvolucaksın falan gibi gelir şimdi ama inan öyle olmuyo evlilikler bitiyor çoluk çocuk sahibiyken ... Hayatına,eğlenmeye bak ... Böyle dengesiz küfür eden Saçma sapan laflarla sıkıntı veren biriyle sinir hastası olursun ...

üzülüyorum gerçekten...hemde çok.onun bu halinin sebebi kötü bi geçmişe sahip olması ve insanlar tarafından çalıştığı işlerde küçümsenmesi...
Kabul edilemez akla sığmaz şeyler söylemesi hep dik başlılığından..benim ondan ayrılıp başkasıyla evleneceği düşünüpte onları yazıyor...yani bendede hal kalmadı ona açıklama yapa yapa...vicdanım sızlasada vazgeçtim artık.

küfürbaz ,öfke kontrolü olmayan ,yaptıklarını aşk sevgi sözcüklerine sığdıran birinin sana degil genel olrak hiç bir kadına hayrı olmaz.....
aslında normal zamanda neredeyse 1 yıldan fazladır hiç küfretmiyordu.çabaladı değişmek için kendimden utanıyorum diyor...ama nasıl desem bazı erkekler bunu o kadar normal görüyorki...akıl alır gibi değil.
Son noktaya geldiğimizi biittiğini anladığında işte o zaman küfrediyor Anasını sattığmn dünyası...birini sevdik oda olmadı diye devam ediyor...ne diyeyim.Ben böyle şeylere katlanamazdım daha fazla...Evlilik söz konusu olsa ilerde..daha beteri olmayacağına hiçbi garantim yoktu.

Bi zaman sonra sinirlerim çok bozuldu evet...kendi haksız olduğum yanlarıda düşündüm ama ne olursa olsun o sözlerini affedemiyorum.
Evlilik fikriyse..henüz daha düzenli bi işi olmadığı için sınavlara hazırlanıyodu..olsaydı eğer 2-3 yıl sonra belki onun hayatı bi düzene girdiğinde olacaktı.Yani benim desteğime çok ihtiyacı vardı aslında..kötü bi çevrenin bi çocuğu gençliğinden nasıl etkilediğini gördüm onda..hep çalışıp babasına para vermek durumundaydı..kendi hayatını en sona koymuş biraz biraz benimle bilinçlenmişti...ama ne fayda..onca zorluğun içinde onun böyle bi karar vermesi bile mucizeydi..dilerim benden sonra başarır...

Sonunuz yok. Olmasın yani.

Onu çekmeye ve onunla böyle mutsuz, gergin, değer bilmez bir hayatı yaşamaya mecbur değilsiniz.
Inanın daha çok kıymet bilecek ve istediğiniz gibi sizi sevip sahip çıkacak insanlar vardır, bu ilişkinin stresinden kurtulun, rahatlarsınız zamanla.

Evet mecbur değilim elbette...Ama bi noktada neden bu kadar bittiğine üzüldüğümü anlamıyorum..

Anladığım kadarıyla sen hayatından yaşadıklarından ötürü birazda üzülmüşsün ona yani acıma duygunda var gibi geliyo emek verdiğin için üzülüyorsun sanırım ama unutma sen yardım Kuruluşu değilsin kimsenin hayatını düzene koymaya yanlışları düzeltmeye ya da birini adam etmeye çalışma .... Şimdi bunlar acımasız gelebilir ama senin huzurun Herşeyden önemli Olmalı Sözlerimi hafife alma birkaç sene sonra çok hak vereceksin

İnşallah öyle olur...
ama onu unutmaya çalışırken bile sanki ona verdiğim sözleri tutmuyormuş gibi hissediyorum...
yanlış olduğunun farkındayım.
Benim korktuğum ilerde hep aklımın bi köşesinde acı olarak duracakmı?
sevgim böyle içten içe devam ederse ben bu şekilde asla yeni bi başlangıç yapamam...
Ama bazende üzüldüğüm anlar geliyor aklıma...
Boşver kurtuldun işte diyorum...Çok mutsuz olacaktın ne biliyosun diyorum...
Ama o aşk dediğim şey köşede bi yerde duruyor...üzgünüm...

Şu kadarını söyleyim adını bile hatırlamayacaksın :)))))))) tabi emek vermişsin üzülmen normal yaşa zaten üzüntünü bastırma bi süre sonra bi bakacaksın bitmiş sen bile şaşıracaksın :))) naçizane tavsiyem hayat zaten çok zor ve yorucu bunu daha da zorlaştıracak kimseyi barındırma hayatında ... Sana huzur veren seni mutlu eden birlikte ağız dolusu gülebildiğin insanlarla bir arada ol çünkü senin başkaları iyi olsun diye verdiğin emeği kimse sana vermiycek emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…