üzülüyorum gerçekten...hemde çok.onun bu halinin sebebi kötü bi geçmişe sahip olması ve insanlar tarafından çalıştığı işlerde küçümsenmesi...İnsanız hangimiz sinirle kötü şeyler söylemiyoruz ki.Ama bir ADAM sevdigi kıza Özgecan olayındaki adamdan daha beteri sana rastlasın nasıl der?Bunun pişmanlığı olamaz.Üzülme ama 2 senene yazık olmuş.Bir de küfür var küfür var Allah aşkına anamla bacımla zina edeyim ki bitti diyor.Ertesi gün de gel barışalım diyor.Bence psikolojik durumu berbat sana da kendine de neleri yakıştırıyor böyle.Bir de şunu söyleyecegim son olarak '' ağzına sahip olamayan adam hiçbir uzvuna sahip olamaz. ''
aslında normal zamanda neredeyse 1 yıldan fazladır hiç küfretmiyordu.çabaladı değişmek için kendimden utanıyorum diyor...ama nasıl desem bazı erkekler bunu o kadar normal görüyorki...akıl alır gibi değil.küfürbaz ,öfke kontrolü olmayan ,yaptıklarını aşk sevgi sözcüklerine sığdıran birinin sana degil genel olrak hiç bir kadına hayrı olmaz.....
Bi zaman sonra sinirlerim çok bozuldu evet...kendi haksız olduğum yanlarıda düşündüm ama ne olursa olsun o sözlerini affedemiyorum.sizin evlenme düşünceniz mi var ? Çünkü bir yerde sanırım size "sana Layık bir Eş olucam "Demiş ... Bence değil evlenmek ilişkini bile hemen bitir derim ... Ayrılırsan çok üzülüp unutamıycaksın mahvolucaksın falan gibi gelir şimdi ama inan öyle olmuyo evlilikler bitiyor çoluk çocuk sahibiyken ... Hayatına,eğlenmeye bak ... Böyle dengesiz küfür eden Saçma sapan laflarla sıkıntı veren biriyle sinir hastası olursun ...
Evet mecbur değilim elbette...Ama bi noktada neden bu kadar bittiğine üzüldüğümü anlamıyorum..Sonunuz yok. Olmasın yani.
Onu çekmeye ve onunla böyle mutsuz, gergin, değer bilmez bir hayatı yaşamaya mecbur değilsiniz.
Inanın daha çok kıymet bilecek ve istediğiniz gibi sizi sevip sahip çıkacak insanlar vardır, bu ilişkinin stresinden kurtulun, rahatlarsınız zamanla.
İnşallah öyle olur...Anladığım kadarıyla sen hayatından yaşadıklarından ötürü birazda üzülmüşsün ona yani acıma duygunda var gibi geliyo emek verdiğin için üzülüyorsun sanırım ama unutma sen yardım Kuruluşu değilsin kimsenin hayatını düzene koymaya yanlışları düzeltmeye ya da birini adam etmeye çalışma .... Şimdi bunlar acımasız gelebilir ama senin huzurun Herşeyden önemli Olmalı Sözlerimi hafife alma birkaç sene sonra çok hak vereceksin