Bizim sonumuz olur mu?

sorunlu, skntili, surekli duzeltme gerektiren tipler heepp ayni gidiyor canim bence, degismiyor..
Değişicem..bu son..buda son...demelerine inanmamalıyım değilmi.Nasıl yalvarıyor ama artık samimide gelmiyor.Benim zaten ailem sorunlu..evlenincede mutlu olamazsam...herşey boşuna olucak.

ahh ahh neden hep aynı hikayeler. yarın evlendiğinde zaten nikahlı karım diye bırak özür dilemeyi üstüne kat ve kat daha fazla hakaret edip küfürler edicek.. Bende ailemde sorunlu büyüyen bir kızım babamın küfürleri yüzünden erkeklerden nefret ettim küfür eden erkeklerden midem bulanıyo çok korkuyorum benim eşimde küfür edicek diye.. erkek arkadaşımın ağzından bana sinirle bi b*k yazma bana dedi kapattı telefonu iki gündür ne arıyorum ne msj atıyorum atmıcamda.. midem bulanıyo böyle yaptıkça.. izin verme kimseye kendine bu kadar hakaret ettirme evlenince daha güzel olmucak inan... daha beteri olucak.. bende öyle olmaktan çok korkuyorum

Herşeye rağmen sinirden kendini kaybettiğini düşünüp,,o yalvarmasını görüp halende acı duymam neden....
Onu kaybettiğime çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor devamda edemiyorum..

En başından demiştim...çok ısrarla bunu inandırmıştım.aylarca hatta yıl geçtiki belki kullanmadı...
Ne zaman ayrılık noktasına geliyoruz benim bitirdiğimi anlıyor işte o zaman küfrediyor..hayata...dünyaya...
benim şüphemse yarın öbürgün bu aşkı bittiğinde ya banada ederse?
ya bıraktım deyip devam ederse...
Üstüne çok pişman olup günlerce yalvarıyor.hatasız kul olmaz diye..onu çok sevdiğimi hatırlayıp çok acı çekiyorum ama mantığım hayır diyor..

bu adam kaç yaşında? bana çok çoluk çocuk davranışı gibi geldi. ve bu işi mutlaka bitir. ilişiniz çok laçkalaşmış.

bu adam kaç yaşında? bana çok çoluk çocuk davranışı gibi geldi. ve bu işi mutlaka bitir. ilişiniz çok laçkalaşmış.
oda daha yeni 26ya girdi..Çocukluğundan beri çalışmış ve çoğu kişi tarafından küçümsenmiş.hep başkalarının işinde sözünün altında haksızlığa uğramış..o yüzden asiliği...hiçbir sözü kaldıraraması...
Laçkalaşma durumları ayrılık noktasında geldiğimizde çok sinirliyse oluyor.
Ama ayrıldım artık acı çeksemde bitti...o pişman olsada elimden bişey gelmiyor.

Yarıya kadar okuyup sonuna bakmaya gerek duymadım . Senin en başında yaptığın hata ne biliyor musun ? , onun asla affedilmeyecek hatalarını görmezden gelip üstünü örtmen... Dipsiz kuyunun dibini görebilmeyi umut eder gibi beklemişsin ama olan sana olmuş sadece, sana tavsiyem tez vakitte kurtul. Gör bak sana hakettiğin değeri verebilecek , aşk , sevgi ve bir ilişki nasıl olurmuş onu yaşatacak iyi insanlarda var dışarda. Kendine bir şans ver ve hayatına devam et , aşık olduğunu sandığın kişi sadece hayatın boyunca sana yük olur, ne bir kocalık , ne de bir babalık bekle ondan...

Haklısınız...ama en başlarda biz sevgili değilken face durumları oluyordu.Ciddi bi şekilde konuşmaya başlayınca bütün hesabını sildi.o samimiyetine inanmıştım.
Sonrasında yaşadığımız sorunlardada hep bigün düzelir diye bekledim.Kimi zaman bu olduda..yani normalde konuşurken küfretmez.Nasılki ayrıldığımı anlar herşeyin bittiğini görür işte o zaman ağzından kabul edilemez sözleri duyarım.
Sonrası pişmanlık....Vay ben nasıl öyle dedim...Kendimden utanıyorum diyor.günlerce yalvarıyor.
En son çalışırken bi yerden düşmüş kafasını çarpmış arkadaşı haber veriyor.doğrumu yalanmı bilemedim sırf vicdan yapıp geri dönerim diye bile böyle bi numara yapabilmiş olmasına çok üzülüyorum...dediğine göre gerçekmiş.

Fazlasıyla acı çekiyorum şuanda ama güzellikle herşeyi anlatıp,dün gece bitirdim.Elimden başka bişey gelmiyor...

sizin sonunuz olur canım da "hüsran" olur. acını da aşkını da içine göm, otur ağla, istersen kendini parçala. vicdan falan yap istediğin kadar, ama dönme, sakın affetme! bu devran değişmez, huylu huyundan vazgeçmez. yapacağın kadar fedakarlık yapmışsın içini de ferah tut. zaten insan olana fedakarlık yapmana da gerek kalmazdı ya neyse.
Bu dünyanın düzenini niye böyle bilmiyorum: Merhametli, fedakar insanlara hep böyle "dengesizler" nasip oluyor bir şekilde. kadın için de erkek için de geçerli bu tezim. sınav dünyası dedikleri bu heralde?

Doğru yada yanlış , kafasını çarpmış olması sizin suçunuz değil sonuçta onu siz itmediniz...Alışkanlıktan dolayı üzülebilirsiniz ama hayatınız onsuz daha kolay olucak ve nasıl mutlu olduğunuzu farkedeceksiniz , bu konuda kararlı olun. Hattınızı değiştiirin, ulaşmasını engelleyin ve bir süre böyle devam edin , erkek en fazla 3ay yas tutar sonra onların deyimiyle manita bulur seni unutur. Sende yeni yelkenler açarsın , doğru insanlar ile birlikte olursan aradaki farkı görürsün hatta daha önce ayrılmadım diye pişmanlık bile yaşarsın.

Doğru olanı yapıyorum evet bundan şüphem yok artık ama gelin görünki içimden bi ses..onun yalvarıp pişman oluşunu düşünüp,bide çevresinde ona destek kimse yok.bilinçli onu yönlendirecek...zaten maddi sıkıntılarla büyümüş...
İşte onu yapayalnız bıraktın..daha sınava hazırlanıyodu senin desteğine ihtiyacı vardı gibi şeyler düşünüyorum.
Ben halen onu düşünüyorum...Ömrümden giden 2 yılı değil..Ne acı....

evet hattımı kapatmayı düşünüyorum en kısa zamanda...çünkü bundan bile umut kapabilir...
Ben yeni biri ihtimalinden bile nefret ediyorum şuanda.Hep aklımın bi köşesinde yaşattığı haksızlığa rağmen duran merhamet...en çokta bana zarar veriyor.Güçlü olmak zorundayım sürekli yaptığı kötü şeyleri düşünüp.
onunla üzülmektense.onsuz üzülmek daha iyi.

sana kısa ve net bir cevap vereyim: şu anda ona acıyorsun ama eğer devam edersen ileride herkes sana acıyacak. hatta en çok sen kendine acıyacaksın, deli gibi kendini suçlayıp kafanı duvara vurasın gelecek. bu kadar açık ve net. belli ki çok iyi niyetlisin. bunu kullandırtma lütfen. azıcık gaddar ol. yoksa ezenin çok olur. hayat böyle.

cevap için teşekkür ederim.haklısınız.öyle güçlü olmak zorundayım.

Demiri demir keser unutma ve aklının ucuna bile gelmez yaşadığın bu kötü tecrübe, tabi o demir sağlam ayak olması gerek onu da sen bileceksin. Benim arkadaşım 4 yıllık ilişkisini bitirdi nişan attı , 3 ay sonra biri ile tanıştı ve dedi ki iyi ki ayrılmışım keşke daha önce yapsydım ve şuan o kişi ile çok mutlu. Yeni biri iihtimalinden nefret etme , hepimiz insanız ve yalnız yaşayamayız.

İnsanız hangimiz sinirle kötü şeyler söylemiyoruz ki.Ama bir ADAM sevdigi kıza Özgecan olayındaki adamdan daha beteri sana rastlasın nasıl der?Bunun pişmanlığı olamaz.Üzülme ama 2 senene yazık olmuş.Bir de küfür var küfür var Allah aşkına anamla bacımla zina edeyim ki bitti diyor.Ertesi gün de gel barışalım diyor.Bence psikolojik durumu berbat sana da kendine de neleri yakıştırıyor böyle.Bir de şunu söyleyecegim son olarak '' ağzına sahip olamayan adam hiçbir uzvuna sahip olamaz. ''

yaşı küçük de değilmiş. bence onun bu saygısız tavırlarına geçerli sebepler sunma. yok kötü hayat yaşamış da bilmem ne. o şuan sana böyle mi davranıyor, olay bitti. ama içimden nedense bi his tekrar döneceğini söylüyor umarım yanılırım

küfürbaz ,öfke kontrolü olmayan ,yaptıklarını aşk sevgi sözcüklerine sığdıran birinin sana degil genel olrak hiç bir kadına hayrı olmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…