Kendimi kandırarak devam ettiğimde,hep bi umut belki oluruz dediğimde böyle şeyler oldu.Sevmek her şey değil bundan emin olabilirsin. Evet bitirmek çok zor biliyorum ama hayat devam edecek ve bence çok daha mutlu olacaksın. Şu an mutlu olabileceğin hiçbir nedeniniz kalmamış bu ilişkide..
Yanlışta olduğunun farkındaysa mantığın ve bitirmek doğruysa senin için buna inanıyosan güzel günlere değil seni üzdüğü günleri hatırla unutmak daha kolay olur. İnan senin değerini bilen biri gerçekten seven biri gelir girer hayatına. İnan bana sevgilin düzelmez çünkü onun karakteri buEvet herşeyde bi hayır vardır.İçimdeki ses hep bana bunu diyor..bile bile yanlıştasın...acaba sevgi için değişirmi düzelirmi mutlu olurmusun.o beraber güldüğümüz günler devam edermi...
Kendimi kandırıyorum.
Evet değişir sanmıştım...olmadı.Yanlışta olduğunun farkındaysa mantığın ve bitirmek doğruysa senin için buna inanıyosan güzel günlere değil seni üzdüğü günleri hatırla unutmak daha kolay olur. İnan senin değerini bilen biri gerçekten seven biri gelir girer hayatına. İnan bana sevgilin düzelmez çünkü onun karakteri bu
Evet herşeyde bi hayır vardır.İçimdeki ses hep bana bunu diyor..bile bile yanlıştasın...acaba sevgi için değişirmi düzelirmi mutlu olurmusun.o beraber güldüğümüz günler devam edermi...
Kendimi kandırıyorum.
Kesinlikle içinizdeki sesi dinleyin, ne zaman dinlemediysem yanlış yaptım.
Ders oldu şimdi daha dikkat etmeye çalışıyorum..
Eğer ki yapamazsanız demek ki o son noktaya gelmeden tamamen kopamayacak ders alamayacaksınız demektir..
Hayırlısı olsun inşallah.
Sinirden söyledim o adamla kıyasladığın için diyor ama yinede öyle söylemesi gerekmezdi değilmi?Aklin varsa gercekten bitirirsin.biz ne desek bos...o adam seni zerre sevse"o adamin bin beteri seni bulsun"demez diyemez.korkar ya tutarsa diye..igrenc adam.sevdigi kiza soyledigi lafa bak.
Sinirinin arkasina siginiyor bide.
Arkadasim boyle tiplerden hersey beklenir uzak dur
Bosver arkadasim.Sinirden söyledim o adamla kıyasladığın için diyor ama yinede öyle söylemesi gerekmezdi değilmi?
Bugün bile ''sen üstüme gelmesen ben onları demezdim'' diyor..bunun ömür boyu böyle olacağı belli.
Son şansı verde herşey bambaşka olsun diye söz istiyor vicdanını susturmak için.
İşte o son noktaya gelmeden gerçekleri gördüm belkide...Şuan acı çekip ağlasamda gerçekler belli..onunla evli olsam mutlu olmayacağımı biliyorum artık.bunu yazarken bile -ya çok mutlu olsaydınız herşey düzelseydi şüphesi ....Kesinlikle içinizdeki sesi dinleyin, ne zaman dinlemediysem yanlış yaptım.
Ders oldu şimdi daha dikkat etmeye çalışıyorum..
Eğer ki yapamazsanız demek ki o son noktaya gelmeden tamamen kopamayacak ders alamayacaksınız demektir..
Hayırlısı olsun inşallah.
onun hayatıda çok zor..sıkıntılı geçmiş.Bu kadar acıdığım için kendime kızıyorum.Bi yerden sonra sevgiden çok merhamet hissediyorum kendimi feda edipte...ama güçlü olmak zorundayım.Bosver arkadasim.
Neden kendini tehlikeye atiyorsun.sevgilinin ruhsal problemleri var bariz.
İşte o son noktaya gelmeden gerçekleri gördüm belkide...Şuan acı çekip ağlasamda gerçekler belli..onunla evli olsam mutlu olmayacağımı biliyorum artık.bunu yazarken bile -ya çok mutlu olsaydınız herşey düzelseydi şüphesi ....
Allahım aklıma mukayyet ol.
Söylediklerinde haklısın belkide...üzüntüden aşkında bigün bahsedilemeyecek noktaya geldiğini gördüm.İnsanların evlendikten sonra çok aşıkken zamanla nasıl tükendiklerini şimdi anladım.Ona karşı hissettiğiniz ne kadar çok duygu var ama aşka dair bir şey yok, farkında mısınız?
Hırs: "O kızları nasıl ekler, nasıl küfürlü konuşur. Bunu aşmamız lazım."
Acıma duygusu: "Hayatı hep zorluklarla geçiyor, doğru dürüst bir işi yok. Desteğe ihtiyacı var."
Endişe: "İlk sevdiğim erkek. Bir daha birini bu kadar sevebilir miyim? Ayrılıp da pişman olursam?"
Alışkanlık: "Öfke anlarında tamamen saçmaladığını bildiğimden kendimce haklı çıkarmaya çalışıyordum onu, kalbimi kırdığı başka şeylerde oldu ve her defasında ona inanıp bu son diye devam etmiştim."
Biz kadınlar hislerimizin adını koyamayınca duygu yoğunluğumuza aşk deyiveriyoruz.
Üstüne bir de emek verdiğimizi de iddia ederek adam etme sevdasıyla hayatımızda tutuyoruz böylelerini.
Karşı taraf sağlam bir tavır koyana kadar da uyanamıyoruz maalesef.
Sonra acıyıp adam ettiğimiz çocuk öyle bir efeleniyor ki karşımızda, hiçbir konuda varlık gösterememiş haline bakmadan en ağır icraatını bize yol vererek gerçekleştirmeye kalkıyor.
İlk tanıştığınızda hesabına abuk subuk kadınları eklerken görmeniz gerekeni şimdi görmüşsünüz.
Ve kurtulmuşsunuz, bu arada da kızmış, kırılmışsınız ama tecrübeler de böyle kazanılıyor zaten.
bende aynen bu tepkiyi verdim...Büyük bi şoktu.Güya ne kadar kararlı olduğunu bana ispatlamak için söylenecek en iğrenç şeyi söylüyor yani...ozgecan durumunu fazla abartmissin.
Ama sana daha kotusu rast gelsin nedir yaa??
nasil birisi icin boyle der?
Ve..
anam bacimla zina etmis gibi oluyum..???
pardon???
Yorumunuz sizi rahatlatıyor mu psikolojik olarak?sinirlenince böyle oluyor..zaten benden öncesinde çok rahat küfredebilen biriymiş.sonrada nasıl dedim diye pişman oluyor.
Hayır rahatlatmıyor psikolojik olarak kendime saygımı kaybediyorum...Onca hakareti edipYorumunuz sizi rahatlatıyor mu psikolojik olarak?
Aslında çok iyi ama sinirlenince başka biri oluyor işte demek ne derece rahatlatır bir insanı?
Burada açılan konulara dikkat edersen bekarlarda değilde evlilerde bu durum ayrılma sebebi oluyor. Çünkü şu an basit bir şeymiş gibi görünen bu mesele evlendikten sonra çok ağır geliyor kadınlarımıza. E haklılarda.
Sinirlenince hakaret, küfür etsin sonra aman çok sinirliydim affet beni desin. Ya söylenenler? Ağızdan çıkanlar? O ağızlarından çıkan bütün kelimeleri başka bi tarafından sokacaksın. Ay bak nasıl sinirlendim yine
Bence bitirilip bir daha asla geri başlanmaması gereken bir ilişki türü. Mantıklı davranın sonra pişman olmayın.