Bizim oğlanın gelişi:)

nazlim14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
224
7
66
Bursa
3.ayımız bittiğine göre vaktigelmiştir:)Bu da benim hikayem arkadaşlar:)
Hamileliğimin başından beri normal doğum taraftarı birdoktor ve hastası olarak doktorumla tüm planlarımızı normal doğum üzerine yaptık.Ancak evdekihesap çarşıya uymadı.Suyumun acayip birşekilde gelmesiyle beraber acayip artan sancılarımla akşam saat 18 gibi hastaneye koşturduk.Ancak suyum çok fazla geldiği ancak açılma olmadığı için seeryana girmek zorunda kaldım.Ben doğum konusunda herkesin farklı olduğuna inanıyorum .Kimisi çok kolay,kimisi zorlanarak doğum yapıyor.Bu nedenle doktorunuzla konuşup en doğrusnu seçmek v sonunda Allahtan hayırlısını dilemek gerekli bence.Ben kardeşimi kaybettiğim tarihte oğlumu kucağıma aldım.Ne gariptirki Allah bunu istemiş.Birinin bizi bırakıp gittiğinden tam 2 sene sonra aynı gün biri geldi.Herşeyin hayırlısını istemek lazım.İkiside aynı ismi taşıyorlar:)Hepinize yavrularınızla sağlıklı,uzun ve mutlu bir ömür diliyorum.sevgiler:9:

sağlıcakla adıyla yaşar inş....
kardeşiniz için üzüldüm allah rahmet eylesin

Bugün doğum hikayeleri okuyasım tuttu :2: kardeşinin mekanı cennet olsun canım :5: bol sabırlar dilerim , oğlunla ailenle birlikte nice sağlıklı ve keyifli yıllara :emir_bebek::nazar::38:

Sağolun arkadaşlar Allah herkese yavruları ve sevdikleriyle uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.

Back