• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bizim marka ayakkabılarımız!!!

Sa_sha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
181
9
118
34
İstanbul
Nike sıfır 22 numara 50 TL $3.jpg

Zara sıfır 20 numara 50 TL $4.jpg

Zara sıfır 18 numara 40 TL $5.jpg

Bunları da yeğenim için bu siteden birinden aldım. Satıcı sağ olsun ayakkabılarım tertemiz sözlerin dışında hiç bir şey yazmadı. Oysaki sandaletlerin boyası çıkmış, diğer çiftinin içinde ise minik delikler var. Hem açık açık belirtiyorum hem ayrıntılı resimler çekip koyuyorum. Bana kargo ile birlikte neredeyse 60 Tl ye patladı. Yeğenime veremedim. İçime sinmedi. İkisini 30 TL ye veriyorum. Bunların gerçek fiyatı da bu bence:

$111.jpg

$Untitled-1.jpg

Son düzenleme:
Bunları da yeğenim için bu siteden birinden aldım. Satıcı sağ olsun ayakkabılarım tertemiz sözlerin dışında hiç bir şey yazmadı. Oysaki sandaletlerin boyası çıkmış, diğer çiftinin içinde ise minik delikler var. Hem açık açık belirtiyorum hem ayrıntılı resimler çekip koyuyorum. Bana kargo ile birlikte neredeyse 60 Tl ye patladı. Yeğenime veremedim. İçime sinmedi. İkisini 30 TL ye veriyorum. Bunların gerçek fiyatı da bu bence:

Eki Görüntüle 1130067

Eki Görüntüle 1130068
Böyle birşey yaşanması üzücü
içi nasıl rahat etmiş o parayı nasıl harcayacak hayret
insanlık ölmüş

İnşallah başınıza gelmez. Nasıl bir Hayal kırıklığı tarif edemem...

Aynısını ben de yasadım çizmemle deri mont takasladim güzelim çizmem bir yok yere gitti bayan bana yollaya yollaya delik deşik mont yollamış delik ve kabariklari saysan 40 gecer ayakkabıları kızıma gunluk kullanım icin alırdım ama numaralar cok uymuyor su an 21 giyoruz kalıba gore değişir tabi ama bana da havale kargo derken en az 40 a mal olur gunluk kullanım icin de 40 cok fazla canım umarım satarsın iyi satışlar

Nike sunray protect unisex 19.5 numara sandalet.bebek daha yurumeye başlamadıgı için sadece sus olarak ayağında durdu.resimden belli oluyor zaten.35tl son
image.jpg

sandalet duruyorsa 20 tl ye verirseniz ben alırım

Back