Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle birşey yaşanması üzücüBunları da yeğenim için bu siteden birinden aldım. Satıcı sağ olsun ayakkabılarım tertemiz sözlerin dışında hiç bir şey yazmadı. Oysaki sandaletlerin boyası çıkmış, diğer çiftinin içinde ise minik delikler var. Hem açık açık belirtiyorum hem ayrıntılı resimler çekip koyuyorum. Bana kargo ile birlikte neredeyse 60 Tl ye patladı. Yeğenime veremedim. İçime sinmedi. İkisini 30 TL ye veriyorum. Bunların gerçek fiyatı da bu bence:
Eki Görüntüle 1130067
Eki Görüntüle 1130068
Böyle birşey yaşanması üzücü
içi nasıl rahat etmiş o parayı nasıl harcayacak hayret
insanlık ölmüş
İnşallah başınıza gelmez. Nasıl bir Hayal kırıklığı tarif edemem...
Canim bunlar duruyormu?Nike sıfır 22 numara 50 TL Eki Görüntüle 1130062
Zara sıfır 20 numara 50 TL Eki Görüntüle 1130063
Zara sıfır 18 numara 40 TL Eki Görüntüle 1130064
Nike sunray protect unisex 19.5 numara sandalet.bebek daha yurumeye başlamadıgı için sadece sus olarak ayağında durdu.resimden belli oluyor zaten.35tl sonEki Görüntüle 1233125
ben 20-21 numara adidas ayakkabı bakıyorum varmı. altı yumuşak olabilir yada sertSize kaç numara lazım.yukleyecegim 20 numara çünküçünkü
ben 20-21 numara adidas ayakkabı bakıyorum varmı. altı yumuşak olabilir yada sert
sandalet duruyorsa 20 tl ye verirseniz ben alırım
Merhabal
Merhabalar kiz icin olan adidas spor ayakkabi ve sandalet kac numara?fiyat son fiyat mi ikisi icin?tesekkur ederim.