• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bizim küçük kızlardan derin Ankaralı prematurelere çağrı yapıyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
ankaralı premature anneleri hadi buluşmaya nedersiniz çalıştığım için hafta sonu uygun bana arzu ederseniz haberleşea.s.olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanvereliniortakvereliniortaklim

ewet olabılrı cok guzel bır dusunce...ben sincandayım...benımde kızlarım 30 haftalık dogdular..

merhaba..benim ikizler de 28.haftada doğdu.. buluşma fikri güzel ama ben ancak birini alıp gelebilirim:)))

bende cankayadayım ama su an izindeyim ve Ankarada degilim pazartesi dönuyorum ama döndükten sonra 20 gun full calısıcam ayarlayın uyarsa seve seve katılırızzz bisss

kızlar bir haftasonu karalaştıralım yeri de fikir olarak yazsın herkes sonra oylamaya sunalım karar verelim ne dersiniz

kızlar bir haftasonu karalaştıralım yeri de fikir olarak yazsın herkes sonra oylamaya sunalım karar verelim ne dersiniz

yer konusunda hiçbi fikrim yok,bebeklerle daha hiç dışarı çıkmadık.
haftasonu konusuna gelince bu haftasonu hariç ne zaman olsa bana uyar

Yumyyyy toplamışsın canık Ankaralıları...
Hadi arkadaşlar toplanın ve resim gönderin bebişlerle beraber...

Biz de Ankara dayız nereye olursa geliriz yeterki gezme olsunda :)))))

merhaba bir arkadaşımın prematüre bebeği (kız) oldu şimdi 3 aylık ve onun prematüre bebek giysilerini ihtiyacı olan birine vermek istiyor prematüre bebek giysilerine ihtiyacı olanlar bana özelden mesaj atsın

bizde ankara dayızzzzz.havalar iyice kötüleşmeden.benim bıcırıkta 33 34 e yakın doğdu:)niye ses yok amma yaaa:(

Back