• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizim ilk doğum günümüz

• Konu Sahibi Konu Sahibi truf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

truf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
3.236
8
116
40
Diğer
geçen sene bugün ha doğdu ha doğacak, niye doğmuyo bu. sancım da yok doğru dürüst. günü de geçti derken doğum heyecanı sarmıştı beni iliklerime kadar.

ve ve ve 10 mart sabahı gelmek bilmeyen meleğimi doktor ufak bir müdahaleyle vermişti kucağıma. sedasyonun verdiği sersemlikle doya doya bakamamıştım bile kızıma. fotoğrafını çekin gösterin bana diyordum. ilk emziriş.... çok garip ve yüce bir duygu

günler günleri kovaladı nasıl geçtiğini anlamadığımız bir yılın sonundayız bu sefer de farklı bir heyecan var yüreğimde. kızım eşim ve ben umreye gideceğiz inşallah. pazartesi sabah 03;00 da istanbuldan ilk medineye gideceğiz. kızım 1, yaşına, eşim 32. yaşına ve bende 25. yaşıma inşallah medinede gireceğim. 14 günlük ziyaretten sonra tekrar ülkemize döneceğiz.
burda sohbette bulunduğum herkese hakkım helal olsun. lütfen sizde hakkınızı helal ediniz. Rabbim nasib edipte tekrar döner isek eğer inşallah bir daha görüşürüz. Son olarak sizleri ve küçük bebişlerinizi Yücelerin Yücesi Rabbime emanet ediyorum.

arkadaşım tanışmadık seninle ama bizeride çağır oralara özellikle bunu istiyorum senden kardeşim adım bahar allaham emanet ol

kızının eşinin ve senin doğumgününüz kutlu olsun canım.
Allahım umrenizi kabul etsin şimdiden.

canım allah kabul etsin sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin.yavrunla eşinle bi ömür boyu hep mutlu olun.gittiğinde unutma bütün hamilelere doğum yapacak annelere içindede bana dua et orda ne olursun doğumum kolay geçsin çok korkuyorum doğumdan. herşey istediğimiz gibi olsun.yolunuz açık olsun birgünde inşallah bana kızıma ve eşime beraber gitmek nasip olur...

hayırlı yolculuklar hayırlı yaşlar olsun hepinize darısı bize rabbim kabul etsin umrenizi

teşekkür ederim arkadaşlar
yarın yolcuyuz inşallah

eveeeeeeet biz döndük salı sabah evdeydik
ziyaretlerimiz çooook güzel geçti sizlerede du a ettim kızlar
kızım 1 yaşına medinede girdi beni hiiiç bunaltmadı herşey yolunda gitti çok şükür
medinede benim iştahsız kızım yemeye başladı kilo bile aldı mekkede sıcaktı biraz aldığı kilolar boyuna gitti ve yine yurda formda döndü
yabani dedikleri kızım çok sosyalleşti
hamdolsun hiçbirimiz hasta olmadık sağ salim gittik ve geldik

Back