Bizim hikayemiz :)

MirAy92

Aşk, celladına güvenmektir
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
1.324
2.367
83
32
Okulun son yılında tam okulu bitirecekken buldu Aşk beni sınıfımıza başka sınıftan 4 erkek geldi ve benimki de onların arasındaydı. benden sınıfımıza gelmeden hoşlanıyormuş bile. 4 kez görmüş beni okulda ama ben tanımıyodum bile. arkadaş olduk ilk başta. bana karşı hisleri olduğunu bilmiyodum. sonra akşam mesajlaşırken söyledi aceleyle konuyu kapatıp iyi geceler dedim sabah okula gitmedim utanıyodum ve ne diyeceğimi bilmiyodum çünkü.. 3 gün sonra evet dedim ve sevgili olduk. ilk aşkım oldu biz tartıştık barıştık ayrıldık birleştik derken okul bitti ve o zaman ayrılmıştık. sınava girdik ikinizde üni.yi kazanamadık.o askere gidecekti ve ben cok korkuyodum mesaj attım "sınıf arkadaşıyız iyi yolculuklar iyi git iyi gel" dedim o da teşekkür etti vedalaştık. ben 1 yıl konuşmadan sesini bile duymadan sevdim bekledim onu. beni hala sevip sevmediğini bile bilmiyodum. o askerdeyken 3 gün peş peşe onu rüyamda gördüm. bana bakıyo mazlum mazlum bişey söylemek istiyo ama gidiyo. rüyamın birinde büyük düğün çadırının içindeydik. neyse ben dayanamıyodum artık kız kardeşime sen x'e msj at seni rüyamda görmüştüm iyimisin de( kardeşim de bizle aynı sınıftaydı sınıf arkadaşı sayılır onun da) neyse kardeşim yazdı ve onun 3 gündür hastanede olduğunu öğrendi ve en tuhafı da o ki ayağına çadır demiri düşmüş o anlamış ama benim gördüğümü öyle söylüyor. neyse işte. bundan bundan 5 sene önce tekrar başladık ve bu defa ciddi tabi) 2014te nişanlandık 2015te evlendik ve şu an 3cü senemizdeyiz ve şükür Allahıma çok mutluyuz. 9senedir tanıyorum eşimi ve iyi ki de tanımışım. ilk ve son aşkım... inşAllah hayırlısıyla meleğimiz de gelse her şey tastamam olacak. tek duamız bu hepinize böyle bir AşK nasip olsun inşAllah..

Rabbim sevginizi daim etsin canimm

saol canımmm.. varsa seninkini de daim etsin yoksa da nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…