• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim günlüğümüz

melzeyit

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
3.046
1
641
Çorum
hadi bakalım yeni gün yeni bebek gibi bende yeni bir bebek olarak hayata bugün başlıyorum yemeği yeni öğreniyorum ve zayıflayana kadar burda devam edecemmm
bugün
sabah yarımdan fazla simit
öğlen az tavuk çok azdı 4 tane mercimek köfte yedimm
ama asıl gün yarın bugün hazırlık olsun bakalım

Hayırlı olsun canım umarım hedefİne ulaŞırsın

teşekkürler arkadaşlar ad1 arkadaşım katılırsa nur arkadaşımla beraber evimizin içinde biriktirdiğimiz bütün çöpleri artık sokak kapısındaki çöp kutusuna atmaya karar verdik kendimiz sağlığımız huzurumuz iç huzurumuz için ben bunu seçiyorum vebenimle birlikte bana destek olan buyola adım atan arkadaşıma teşekkür ediyorum

bugün sabah itibariyle başladım tam olmadı biliyorum ama yaptım
1 büyük bardak 350 ml sütten biraz fazla az yağlı süt
1 yumurta birkaç sucuk
2 dilim domates
yarım dilim ekmek
ve tulum peyniri
1dilim pastırma
bu hafta sonu kahvaltıları beni çok bozuyor ne yapacağımı bilmiyorumm

slm ben geldim. yeni sayfamız hayırlı olsun.
öncelikle bugün yediklerimi yazarak başlamak istiyorum.
sabah 1 ad.haşlanmış yumurta.1 bardak süt,birazcıkta peynir 1 dilim kepek ekmeğiyle birlikte.
ara olarak şekersiz nescafe içtim.
öğle yemeği sanırım yiyemiyeceğim.yarım gün çalıştığım için. çarşıdada işlerim var akşamı bulur benim yemek olayı.
şimdi melzeyitim protein diyeti yapalım dedik ama, aralarda meyve yapsak.birde çay muhakkak olsa,hesap kitap yaparken bunalınca çay kahve tüketeyim azıcık olmazmı. ha birde akşamları ton balıklı salata tüketeyim diyorum nasıl iyi olmazmı,son ara olarakta yoğurt falan yerim. gerçi daha düzene oturtamadım ama bugün markete gidiyorum,alışveriş yapmam lazım.yarın daha düzenli olur sanırım.

Back
X