Bizim çözülemeyecek bir sorunumuz varmış...

bence de çok büyük bir problem var ama eşinizde. Büyük ihtimalle özgüven problemi var yüksek derecede. Aman dikkat edin bunu sonu hırsını sürekli sizden çıkarmalara kadar gider. Terapiyi bırakmasın.

Bence sizde umursamaz davranın kendinizi ifade etmeye calistikca suçlu oldugunuzu düşünür ben kendime güveniyorum sen guvenmiyorsan bu senin sorunun diyin

Esin sizofren olabilir aman tedavilerini aksatmayin.ilaclari varsa kullansin.olmayan seyleri hayal ediyor ya bu adamlar iyice tozuttu.
l

daha önce psikologla görüşmüş anlaşılan neden devam etmiyorsunuz?
Hayir hic gitmedik ben onun davranislarini konusmak icin gittim,uyurgezer oldugu ortaya çıkmıştı bianda,psikiyatr ile gorustum ordan psikologa gittim,o gelmek istemedi.
Dr da psikolog da ozguven problemi seni kaybetme korkusu stres yorgunluk vs dedi
Ikna edemedim o gelmek istemiyor maalesef.Cunku hep boyleydim ben deyip geçiştiriyor.Halbuki ben son sinif olduktan sonra iyice değişti icine kapandi,bana guvenmedigini falan hissediyorum.
Normal burdan bi kadindan bile bahsedince bnm fikrimi almaya çalışıp kendisine yorumlar,ayrilirsin terk edersin vs

Esin sizofren olabilir aman tedavilerini aksatmayin.ilaclari varsa kullansin.olmayan seyleri hayal ediyor ya bu adamlar iyice tozuttu.
l
Aayy yok amaan degildir korkutma beni ilac falan yok cnm sadece beni kaybetme korkusu var bende hissedebiliyorum,baska da anormallik yok,hayal degil,gercekten ben kalkip telefonu almistim yani elime.

Bi iki talihsiz durumda yaşadık bazen diyorum bende yerinde olsam bana guvenmezdim herhalde,şöyle ki,birgün sapiğın teki aradi,gece saat 2 ydi sanirim,telefon orta yerde,eşim açmıştı,sarhoş bi tip,özledim nerdesin gelip seni alayim mi vs( ben ki bilmedigim bi memleketteyim hani oyle cikacak gezeck biri degilim) konuşmuştu ardindan cok gecmedi,on gun kadar,biri daha aradi,kirtasiye mi orasi dedi,hyr dedim,kapatti,esimin gelme saatinde bi daha aradi,esim daha kapidayken telefonu verdim eline,sapik agzinin payini ver diye.
O ara bayağı üzüldü ndn kimse beni aramiyor,ndn cvp veriyosun vs halbuki bilemem ki kim oldugunu bian acmistim sapik çıktı,ne yapim yani.
Bunlardan dolayi da olabilir bana guvensizligi diyorum ama cok oldu 2 yil oldu.

Ya belki ilgini son zamanlar ona degil de derse vermenden rahatsiz olmus olabilir ama sorun ders degil de telefona bakman ise yaptigi cok gereksiz. cozulmeyecek sorun buu mu Allah Allah

Ya belki ilgini son zamanlar ona degil de derse vermenden rahatsiz olmus olabilir ama sorun ders degil de telefona bakman ise yaptigi cok gereksiz. cozulmeyecek sorun buu mu Allah Allah
Bilemiyorum anlatmıyor ki bisey.
Simdi de konustuk yatak odasina telefon gelmesin dedi sadece.
Baska da bir sorunum yok dedi.

Bilemiyorum anlatmıyor ki bisey.
Simdi de konustuk yatak odasina telefon gelmesin dedi sadece.
Baska da bir sorunum yok dedi.
Orada hak veriyorum yanliz. Ders dedigin calisma odasinda yapilir. Yatak boyle huzur alani gibi bisey olmali. Tek sorunu buysa pek cozulmeyecekmis bi yani yok :)

uyurgezerse stresten olabilir tabi ama bana öyle gelmedi, benim eşimde taaaa çıkıyorken de bana güvenirdi meğer ben öyle sanıyormuşum bazı karakterler kendini güzel kamufle edebiliyor, ama küçücük bişeyde itham ben şoooook detaya girmiyim şimdi uzun olur. neyse umarım takıntılı filan değildir.
ama bu tür durumlarda sakın savunmaya geçmeyin yoksa daha çok tepenize çıkar evet suçluki kendini savunuyor der,
direk saldırıya geçin ki geri dursun (şiddet anlamında demiyorum) , biz kırgınlık olmasın diye alttan aldıkça onlar dahada kasılıyor ve saptırıyor çünkü konuyu, ne zamanki ben dişimi gösterdim takıntı yapsada ses edemiyor.

şimdi siz bunları gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Şok oldum.
Telefon sapıkları rastgele çevirir kim denk gelirse. Bir gün annemi 18-19 yaşında bir genç aradı tanışalım filan demiş.Annem afedersin ağzına tükürdü. Oğlum ben annen yaşındayın filan dedi.
Babama anlattı olayı babam güldü. Sen zaten yapman gerekeni yapmışsın diye.
Babamında anneme mi güvenmemesi gerek

Ya hyr normal olani o dedigin ama esim zaten kendine karsi ozguven problemi yasayan biri,sessiz sakin bir adamdir,kiskanc bir yapisi da var ama ben kizarim diye cok belli de edemezdi,acaba diyorum bu seyleri mi biriktiriyor icinde.
....mesela normal tartisma animizda bile "eee diyor ne yapacaksin çıkıp gidecek misin" univ okuyorum dedigim gibi ben bunun onda kompleks yarattığını dusunuyorum,burdaki bikac arkadasta soyledi,birakip gidebilecegimi dusunuyor sanirim onceleri sorunlar yasadik ailesiyle ilgili,hicbir kavgada boyle laflar kullanmayan adam,son iki yildir sık sık kullanıyor,okul okudu işi de olacak kizarsa bana, gider gibi dusunuyor.
Dün gece de konuştuk guvensizlikle ilgili bir sorunum yok,telefonu odaya getirme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…