Esiniz uyurgezerligin bir ust evresi olan uyurtripatar olmus hanfendi. Allah sifasini versin.
Hayir hic gitmedik ben onun davranislarini konusmak icin gittim,uyurgezer oldugu ortaya çıkmıştı bianda,psikiyatr ile gorustum ordan psikologa gittim,o gelmek istemedi.daha önce psikologla görüşmüş anlaşılan neden devam etmiyorsunuz?
Aayy yok amaan degildir korkutma beniEsin sizofren olabilir aman tedavilerini aksatmayin.ilaclari varsa kullansin.olmayan seyleri hayal ediyor ya bu adamlar iyice tozuttu.
l
Yok hyrbu psikoz ile ilgili ilaç kullanıyor mu ?
BilemiyorumYa belki ilgini son zamanlar ona degil de derse vermenden rahatsiz olmus olabilir ama sorun ders degil de telefona bakman ise yaptigi cok gereksiz. cozulmeyecek sorun buu mu Allah Allah
Orada hak veriyorum yanliz. Ders dedigin calisma odasinda yapilir. Yatak boyle huzur alani gibi bisey olmali. Tek sorunu buysa pek cozulmeyecekmis bi yani yok :)Bilemiyorumanlatmıyor ki bisey.
Simdi de konustuk yatak odasina telefon gelmesin dedi sadece.
Baska da bir sorunum yok dedi.
Soz verdim simdi,bi daha olmayacak diye umarim gecer huzursuzluğu.Orada hak veriyorum yanliz. Ders dedigin calisma odasinda yapilir. Yatak boyle huzur alani gibi bisey olmali. Tek sorunu buysa pek cozulmeyecekmis bi yani yok :)
uyurgezerse stresten olabilir tabi ama bana öyle gelmedi, benim eşimde taaaa çıkıyorken de bana güvenirdi meğer ben öyle sanıyormuşum bazı karakterler kendini güzel kamufle edebiliyor, ama küçücük bişeyde itham ben şoooook detaya girmiyim şimdi uzun olur. neyse umarım takıntılı filan değildir.Merhaba arkadaşlar,
Ben öğrenciyim şu ara finallerim var son sinifim,dün gece eşim benden once yataga gecti,ben ders çalışıyordum.Neyse bnde dersi bitirip yataga gectim ve her zamanki gibi dersle ilgili kavramlar kafamda deli gibi dönmeye başladı,bi soru takildi aklima o an.Ve bakmazsam ya sinavda cikarsa diye kalktim tlfdan netten baktim,calisma odasina gecmedim yani.
O arada esim uyuyor,daha dogrusu ben uyuyor saniyordum,2 saat gecmisti o geleli.Derken bi daha girdim yataga uyuycam eşim dikmiş gözünü kötü kötü bakıyorNoluyor bi ruya mi gordun dedikce bu susup bakiyordu oylece.Neyse döndüm uyuycam,bu kalkti sigara içti,bi daha geldi derken hava aydinlandi hala ikimizde uyanigiz.Oturdum yataga,derdin ne noldu anlatir misin korkuyorum(cunku uyuygezer vakamiz vardi,yine oyle oluyor sandim) vs dedim,"bizim cok buyuk derdimiz var,cozulemeyecek bir dert" dedi.O an ödüm patladı kafayi yedi dedim cunku şükür önemli bir derdimiz yok.
Ne bizim derdimiz dedim,"snn gece uyanip telefona bakman,ben uyaniktim sen geldin ve hic uyumadan bi daha kalkip tlfna baktin" dedi.Getirdim tlfnu son girdigim sayfa hala acikti gösterdim,dersle ilgili kafamda tekrarlar dönüyordu ondan hemen uyuyamadim,bana guvenmiyosun dedim."hyr ilgisi yok,sabah baksaydin,interneti de kapatticm"dedi "tmm ozur dilerim,istersen tlfn da kullanmam ama kirdin beni,sanki kotu bisey yapmisim gibi..." dedim o hala küstü,işe giderken öpmedi,hic aramadi gun boyu.sizce ne kadar hakli ya da ne düşündü ki ? (aklimdan gecen biseyler var tmm da adam normalde hic oyle degildir,yani guvenir bana,her turlu.Uyurgezer vakasini bir psikologa anlattigimda bana stres aninda ortaya cikar demisti,acaba buda stres sıkıntıya bagli ortaya çıkmış olabilir mi ?)
Bi iki talihsiz durumda yaşadık bazen diyorum bende yerinde olsam bana guvenmezdim herhalde,şöyle ki,birgün sapiğın teki aradi,gece saat 2 ydi sanirim,telefon orta yerde,eşim açmıştı,sarhoş bi tip,özledim nerdesin gelip seni alayim mi vs( ben ki bilmedigim bi memleketteyim hani oyle cikacak gezeck biri degilim) konuşmuştu ardindan cok gecmedi,on gun kadar,biri daha aradi,kirtasiye mi orasi dedi,hyr dedim,kapatti,esimin gelme saatinde bi daha aradi,esim daha kapidayken telefonu verdim eline,sapik agzinin payini ver diye.
O ara bayağı üzüldü ndn kimse beni aramiyor,ndn cvp veriyosun vs halbuki bilemem ki kim oldugunu bian acmistim sapik çıktı,ne yapim yani.
Bunlardan dolayi da olabilir bana guvensizligi diyorum ama cok oldu 2 yil oldu.
Ya hyr normal olani o dedigin ama esim zaten kendine karsi ozguven problemi yasayan biri,sessiz sakin bir adamdir,kiskanc bir yapisi da var ama ben kizarim diye cok belli de edemezdi,acaba diyorum bu seyleri mi biriktiriyor icinde.şimdi siz bunları gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Şok oldum.
Telefon sapıkları rastgele çevirir kim denk gelirse. Bir gün annemi 18-19 yaşında bir genç aradı tanışalım filan demiş.Annem afedersin ağzına tükürdü. Oğlum ben annen yaşındayın filan dedi.
Babama anlattı olayı babam güldü. Sen zaten yapman gerekeni yapmışsın diye.
Babamında anneme mi güvenmemesi gerek