Hyr aksine mutlu etmek icin herseyi yapar,zaten fitrat olarak sessiz sakin bir adamdir,yani oyle bagirip cagiran sinirli bir tip degil.Anlıyorum bu eğitim durumundan ötürü adamda kompleks oluşmuş ama bunu sana bu şekilde değil, tam tersi seni kendine bağlamak için gönlünü hoş tutarak yansıtmalıydı.Bu olayın haricinde sana karşı davranışları nasıl, kırıcı, hırçın davrandığı olur mu?
Simdi aradi da,"uzuldum gece soylediklerinden ötürü" dedim, dedigi aynen bu "sebep ne olursa olsun ben kalksam ve sen beni gorsen elimde tlfla ne dusunurdun benle ilgili,bana demez miydin ne acelen vardi sabah baksaydin diye"böyle bir tavira girmeseydi daha iyiydi ama bide su var, benim esimde gece kalkip telefona baksa bende bozulurdum
senin esin biraz abartmis ama cok fazla uzatilacak bir durum yok bence
neden özür diledin diyen olmus. bence kötü bidey degilki yaptigin, gece kalkip telefona bakmissin adam rahatsiz olmus sende özür dilemissin bu kadar
sadece verdigi tepki fazla dramatik
Aynen oyleEşiniz uyandırılınca bir daha uyuyamayan insanlardan ise, sizin yatağa giriş çıkış hareketleriniz onu uykusundan etmiş ve sinirlenmiş olabilir.
Ben çok ciddiye alınacak bir şey göremedim.
Akşam eve geldiğinde hala aynı durumda olursa eşiniz, hiç umursamayın.
Hatta bu sefer siz onunla konuşmayın.
Finallerinizin olduğu dönemde sizin canınızı boş yere sıktığı, taa buralara konu açacak kadar içinize kurt düşürdüğü için.
Çünkü gerçekten bir sıkıntı ya da konuşulacak bir şey yok.
Hyr aksine mutlu etmek icin herseyi yapar,zaten fitrat olarak sessiz sakin bir adamdir,yani oyle bagirip cagiran sinirli bir tip degil.
Simdi aradi da,"uzuldum gece soylediklerinden ötürü" dedim, dedigi aynen bu "sebep ne olursa olsun ben kalksam ve sen beni gorsen elimde tlfla ne dusunurdun benle ilgili,bana demez miydin ne acelen vardi sabah baksaydin diye"
Hala hakli o.
Ben hiç diğer arkadaşlar gibi başka bir ima sezmemiştim ama siz telefon konuşmanızın içeriğini belirttiniz.Aynen oylesuan deli gibi dusunuyorum acaba ne dusunuyor benle ilgili diye.
Sorardim belki bakardim tlfna,neye baktigini gorunce uzatmazdim sanirim,gordu neye baktığımı yine de küstü,beyimiz.tabiki kendince haklisin (ve bende sabahi bekleyemezdim kalkip bakardim yoksa gözüme uyku girmezdi!) ama gercektende ayni durumla sen karsilassaydin nasil bir tepki verirdin? merak ettim cünkü ben baya bi söylenirdim kafamda kurardim, hemde güvenle pek bi alakasi yok durumun insan haliyle merak eder neymis bu sabaha kadar bekleyemedi diye
Optisyen ozel sektorde,bi ogretmen kadar kazanıyor.(ben ogretmen adayiyim,hani belki kiyas yapiyorsa da ayni oluruz,şayet atanirsam)Bence cozulemeyecek problem adamin ozguven sorunu. Sen beni terk de edersin diyormus ya, muhtemelen mezun olacaginiz icin tutustu. Kendisi ne is yapiyor?
Bunu esime okutcam sagolun.Ayrica telefona gece bakinca insanin icine kurt düşerse kocamin beni milyon defa bosamasi lazimdi. Gecenin bi köründe kalkar internette gezerim, tuvalete bile telefonla giderimonemli olan niyet, guven ve ozguven. Bisey yapacak olsan o yanindayken mi bakcan sanki.
Sorardim belki bakardim tlfna,neye baktigini gorunce uzatmazdim sanirim,gordu neye baktığımı yine de küstü,beyimiz.
bence onun kaygisi bu. Ise başlayınca esit olacaksiniz maddi yonden, belli ki kendine guvenmiyor. Gözünüzün acilcagindan falan korkuyor belkiOptisyen ozel sektorde,bi ogretmen kadar kazanıyor.(ben ogretmen adayiyim,hani belki kiyas yapiyorsa da ayni oluruz,şayet atanirsam)
Keske oyle olsaBence o gece size sarilip beraber uyumak istemis baska aciklamasi yok bunun :)