Bizim çözülemeyecek bir sorunumuz varmış...

Anlıyorum bu eğitim durumundan ötürü adamda kompleks oluşmuş ama bunu sana bu şekilde değil, tam tersi seni kendine bağlamak için gönlünü hoş tutarak yansıtmalıydı.Bu olayın haricinde sana karşı davranışları nasıl, kırıcı, hırçın davrandığı olur mu?
Hyr aksine mutlu etmek icin herseyi yapar,zaten fitrat olarak sessiz sakin bir adamdir,yani oyle bagirip cagiran sinirli bir tip degil.

Eşiniz uyandırılınca bir daha uyuyamayan insanlardan ise, sizin yatağa giriş çıkış hareketleriniz onu uykusundan etmiş ve sinirlenmiş olabilir.
Ben çok ciddiye alınacak bir şey göremedim.
Akşam eve geldiğinde hala aynı durumda olursa eşiniz, hiç umursamayın.
Hatta bu sefer siz onunla konuşmayın.
Finallerinizin olduğu dönemde sizin canınızı boş yere sıktığı, taa buralara konu açacak kadar içinize kurt düşürdüğü için.
Çünkü gerçekten bir sıkıntı ya da konuşulacak bir şey yok.

Ilgisiz oldugunu düsünmüs bir de gece olunca belkide özel bisiler yasamak istedi ama sizin isiniz var diye erteledi sonrada ilginiz baska bisiye kaydi gibi düsünüp kiskandi :S

böyle bir tavira girmeseydi daha iyiydi ama bide su var, benim esimde gece kalkip telefona baksa bende bozulurdum
senin esin biraz abartmis ama cok fazla uzatilacak bir durum yok bence
neden özür diledin diyen olmus. bence kötü bidey degilki yaptigin, gece kalkip telefona bakmissin adam rahatsiz olmus sende özür dilemissin bu kadar
sadece verdigi tepki fazla dramatik
Simdi aradi da,"uzuldum gece soylediklerinden ötürü" dedim, dedigi aynen bu "sebep ne olursa olsun ben kalksam ve sen beni gorsen elimde tlfla ne dusunurdun benle ilgili,bana demez miydin ne acelen vardi sabah baksaydin diye" :KK43:
Hala hakli o.

Eşiniz uyandırılınca bir daha uyuyamayan insanlardan ise, sizin yatağa giriş çıkış hareketleriniz onu uykusundan etmiş ve sinirlenmiş olabilir.
Ben çok ciddiye alınacak bir şey göremedim.
Akşam eve geldiğinde hala aynı durumda olursa eşiniz, hiç umursamayın.
Hatta bu sefer siz onunla konuşmayın.
Finallerinizin olduğu dönemde sizin canınızı boş yere sıktığı, taa buralara konu açacak kadar içinize kurt düşürdüğü için.
Çünkü gerçekten bir sıkıntı ya da konuşulacak bir şey yok.
Aynen oyle :KK43: suan deli gibi dusunuyorum acaba ne dusunuyor benle ilgili diye.

Hyr aksine mutlu etmek icin herseyi yapar,zaten fitrat olarak sessiz sakin bir adamdir,yani oyle bagirip cagiran sinirli bir tip degil.

O halde o gece öyle denk geldi ama dediğim gibi aklında biraz kuşku var ve maalesef bu senin konuşarak halledebileceğin bir şey değil, zira senin yaptığın yanlış bir şey yok, adam herşeyi kendi içinde yaşıyor...

Simdi aradi da,"uzuldum gece soylediklerinden ötürü" dedim, dedigi aynen bu "sebep ne olursa olsun ben kalksam ve sen beni gorsen elimde tlfla ne dusunurdun benle ilgili,bana demez miydin ne acelen vardi sabah baksaydin diye" :KK43:
Hala hakli o.

tabiki kendince haklisin (ve bende sabahi bekleyemezdim kalkip bakardim yoksa gözüme uyku girmezdi!) ama gercektende ayni durumla sen karsilassaydin nasil bir tepki verirdin? merak ettim cünkü ben baya bi söylenirdim kafamda kurardim, hemde güvenle pek bi alakasi yok durumun insan haliyle merak eder neymis bu sabaha kadar bekleyemedi diye

Aynen oyle :KK43: suan deli gibi dusunuyorum acaba ne dusunuyor benle ilgili diye.
Ben hiç diğer arkadaşlar gibi başka bir ima sezmemiştim ama siz telefon konuşmanızın içeriğini belirttiniz.
Durum meğer gerçekten öyleymiş.
Ben tüm gece elimde telefon, yanımda tablet dizi izleyerek uyuyorum.
Bazen kız arkadaşımla yatakta sabaha kadar mesajlaşıyorum, daha adam bir kere demedi ne yapıyorsun diye.
Ben de eşimi telefonla görsem sadece 'ne oldu, mail mi gelmiş' derim.
Aklıma başka bir şey gelemez bile.
Sizin eşinizin de gelmemesi gerekirdi.
Güven problemi sanıldığından çok daha büyük ve yıpratıcı bir süreçtir.
Siz kendinizden eminsiniz, hiçbir şey için çabalamayın derim.
Kendi yaptığı densizliği anlayana kadar affetmeyin bence.

Böyle devam ederse gerçekten kaybedecek seni.Allah yardımcın olsun.
Aşılmayacak hiçbir sorun yoktur. Mantıklı ve sakin bir şekilde konuşmanızı tavsiye ederim.

tabiki kendince haklisin (ve bende sabahi bekleyemezdim kalkip bakardim yoksa gözüme uyku girmezdi!) ama gercektende ayni durumla sen karsilassaydin nasil bir tepki verirdin? merak ettim cünkü ben baya bi söylenirdim kafamda kurardim, hemde güvenle pek bi alakasi yok durumun insan haliyle merak eder neymis bu sabaha kadar bekleyemedi diye
Sorardim belki bakardim tlfna,neye baktigini gorunce uzatmazdim sanirim,gordu neye baktığımı yine de küstü,beyimiz.

Bence cozulemeyecek problem adamin ozguven sorunu. Sen beni terk de edersin diyormus ya, muhtemelen mezun olacaginiz icin tutustu. Kendisi ne is yapiyor?

Ayrica telefona gece bakinca insanin icine kurt düşerse kocamin beni milyon defa bosamasi lazimdi. Gecenin bi köründe kalkar internette gezerim, tuvalete bile telefonla giderim:KK48: onemli olan niyet, guven ve ozguven. Bisey yapacak olsan o yanindayken mi bakcan sanki.

Bence cozulemeyecek problem adamin ozguven sorunu. Sen beni terk de edersin diyormus ya, muhtemelen mezun olacaginiz icin tutustu. Kendisi ne is yapiyor?
Optisyen ozel sektorde,bi ogretmen kadar kazanıyor.(ben ogretmen adayiyim,hani belki kiyas yapiyorsa da ayni oluruz,şayet atanirsam)

Ayrica telefona gece bakinca insanin icine kurt düşerse kocamin beni milyon defa bosamasi lazimdi. Gecenin bi köründe kalkar internette gezerim, tuvalete bile telefonla giderim:KK48: onemli olan niyet, guven ve ozguven. Bisey yapacak olsan o yanindayken mi bakcan sanki.
Bunu esime okutcam sagolun.
Hepinize cok tesekkur ederim,demek ki anormal olan o.:KK43: sabahtan beri yedim kendimi yahu:cry:

Sorardim belki bakardim tlfna,neye baktigini gorunce uzatmazdim sanirim,gordu neye baktığımı yine de küstü,beyimiz.

dedigim gibi tepki göstermesi normal ama gösteris sekli fazla dramatik cözülemeyen sorular felan :)
eger bu durum tekrarlanan bisey degilse fazla uzatmazdim kendimi suclu durumuna düsürmeden alirdim gönlünü.
zaten galiba esin iyimis sana karsi, bu seferlik altdan alirdim

Eşiniz bildiğiniz kompleksli keşke denginiz biri ile evlenseymişsiniz size yaptığıda önemsenmiyecek birşey değil bana göre çok ciddi hatta insanın telefona bakmasında ne var belki uykunuz kaçtı bakınıyordunuz telefona gündüz baksanızda aynısı mı söyleyecekti acaba düpedüz kendi eskiklerinin acısını sizden çıkarıyor sizi yaralayabileceği hassas nokta bu çünkü özür dilemesi gerekende kendisi anlamıyorum ya insan aynı yastığa başkoyduğu karısına namusuna nasıl bu kadar kolay laf eder Allah size yardım etsin

X