Bizim çözülemeyecek bir sorunumuz varmış...

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.895
4.441
Merhaba arkadaşlar,
Ben öğrenciyim şu ara finallerim var son sinifim,dün gece eşim benden once yataga gecti,ben ders çalışıyordum.Neyse bnde dersi bitirip yataga gectim ve her zamanki gibi dersle ilgili kavramlar kafamda deli gibi dönmeye başladı,bi soru takildi aklima o an.Ve bakmazsam ya sinavda cikarsa diye kalktim tlfdan netten baktim,calisma odasina gecmedim yani.
O arada esim uyuyor,daha dogrusu ben uyuyor saniyordum,2 saat gecmisti o geleli.Derken bi daha girdim yataga uyuycam eşim dikmiş gözünü kötü kötü bakıyor Noluyor bi ruya mi gordun dedikce bu susup bakiyordu oylece.Neyse döndüm uyuycam,bu kalkti sigara içti,bi daha geldi derken hava aydinlandi hala ikimizde uyanigiz.Oturdum yataga,derdin ne noldu anlatir misin korkuyorum(cunku uyuygezer vakamiz vardi,yine oyle oluyor sandim) vs dedim,"bizim cok buyuk derdimiz var,cozulemeyecek bir dert" dedi.O an ödüm patladı kafayi yedi dedim cunku şükür önemli bir derdimiz yok.
Ne bizim derdimiz dedim,"snn gece uyanip telefona bakman,ben uyaniktim sen geldin ve hic uyumadan bi daha kalkip tlfna baktin" dedi.Getirdim tlfnu son girdigim sayfa hala acikti gösterdim,dersle ilgili kafamda tekrarlar dönüyordu ondan hemen uyuyamadim,bana guvenmiyosun dedim."hyr ilgisi yok,sabah baksaydin,interneti de kapatticm"dedi "tmm ozur dilerim,istersen tlfn da kullanmam ama kirdin beni,sanki kotu bisey yapmisim gibi..." dedim o hala küstü,işe giderken öpmedi,hic aramadi gun boyu. sizce ne kadar hakli ya da ne düşündü ki ?(aklimdan gecen biseyler var tmm da adam normalde hic oyle degildir,yani guvenir bana,her turlu.Uyurgezer vakasini bir psikologa anlattigimda bana stres aninda ortaya cikar demisti,acaba buda stres sıkıntıya bagli ortaya çıkmış olabilir mi ?)

Size güvenmiyor ve gecenin o saatinde internette ne yapıyordu diyor kendi kendine. Telefonun geçmişini ya da açtığınız sayfayı göstemeniz onu ikna etmez çünkü onun görmemesi gereken sayfaları sildiğinizi düşünmüştür

Niye özür diledin ya? Telefona bakarken adamdan izin mi alman gerekiyor?

O özür dilesin! Gece yarası ondan gizli aşkınızla mesajlaştığınızı mı düşünüyor? Neyin afrası tafrası bu?
ya o korkuyla ozur diledim,hani gercekten dr un dedigi gibi bir sıkıntısı varsa diye.
Son zamanlarda "sen benden ayrilirsin" tarzi seyler de soylemeye basladi aksine cok belli ederim sevgimi.Dr kendi kendine sizi kaybetme korkusu gelistirmis dedi.O yuzden de ozur diledim yani.

Aynen oyle sanırim ama aramizda bununla ilgili hicbir sey olmadi,hatta gunduz oy kullanmaya gittik,ordan yemege,yürüyüş vs cok guzel birgun gecirdik aksine.
Onu sevdigimi nasil belli ederim onu bilmiyorum. ozel gunlerde biseyler yapariz normal iletisim halindeyken sık sık sevgimi dile getirrim ama o kendince boyle bir durum oluşturmuş kafasinda.

Bu mudur çözülemeyecek sorun? Ortada sorun falan yok, trip atası gelmiş adamın ama parmak bastığı nokta pek iç açıcı değil. Kafasından neler geçirdi bilemiyorum.

Bir de özür mü dilediniz? Eşiniz yatsın kalksın sizin gibi iyi huylu bir eşi olduğuna dua etsin. Böyle bir şeyin iması bile ne kadar çirkin. Namusa dil uzatmaktır bu direk.

Bence eşinizin psikolojik problemleri var zaten uyurgezer olması da bunu destekliyor. Sorunu kafasında büyütüp sizinle konuşmaması da bu yüzden.

Çok ilginç. Bence yine de alttan almamalısın. Aksine o sana böyle bir imada bulunduğunda, nasıl kırıldığını belli et. Şüphe edecek hiç bir dayanağı olmamasına rağmen, sizin ahlakınızı, ona bağlılığınızı sorgulamasının, kabul edilemeyecek bir hakaret olduğunu göster.

Kendini savunmaya çalışma; kabahati olan insan savunma psikolojisine girer asıl. O da böyle algılıyordur.

Bu mudur çözülemeyecek sorun? Ortada sorun falan yok, trip atası gelmiş adamın ama parmak bastığı nokta pek iç açıcı değil. Kafasından neler geçirdi bilemiyorum.
Aslinda olayda şu detay var,eşim benle evlendikten sonra bnm zorumla lise diplomasi aldi,ilkokul mezunuydu,bnm suan univ okumam zaman zaman onun bu tur davranislara girmesine sebep oldu.(psikologla gorustum o dusuncelerimi destekledi)Her ne kadar sacma desem de.Surekli evliligi biter korkusu yasiyor, cocuk istedik olmadi,"nasil olsa cocukta yok gidersin sen" dedigi oldu zmn zmn.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklisiniz boyle yaparim artik.

Bence eşinizin psikolojik problemleri var zaten uyurgezer olması da bunu destekliyor. Sorunu kafasında büyütüp sizinle konuşmaması da bu yüzden.
Uyurgezerlik vakamiz bir kere oldu ama bnde şuaralar duygusal ve psikolojik olarak iyi olmadigini dusunuyorum zaten psikolaga gidelim dedim ama kabul etmiyor.

Anlıyorum bu eğitim durumundan ötürü adamda kompleks oluşmuş ama bunu sana bu şekilde değil, tam tersi seni kendine bağlamak için gönlünü hoş tutarak yansıtmalıydı.Bu olayın haricinde sana karşı davranışları nasıl, kırıcı, hırçın davrandığı olur mu?

böyle bir tavira girmeseydi daha iyiydi ama bide su var, benim esimde gece kalkip telefona baksa bende bozulurdum
senin esin biraz abartmis ama cok fazla uzatilacak bir durum yok bence
neden özür diledin diyen olmus. bence kötü bidey degilki yaptigin, gece kalkip telefona bakmissin adam rahatsiz olmus sende özür dilemissin bu kadar
sadece verdigi tepki fazla dramatik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…