• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Çok Güzel Öğretmenlerimiz Var: Ağlayan Öğrencisinin Yüzünü Güldüren Gökhan Öğretmen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Gökhan Bulut, öğretmenlik görevini Van'ın Erciş ilçesinde sürdüren bir eğitim neferi.
öğ.JPG

Ve öğretmen Gökhan öğrencileri tarafından pek seviliyor.
öğ2.JPG

Bu güler yüzlü öğretmenden bahsetme nedenimiz de facebook'ta yaptığı, yürekleri sıcacık eden bir paylaşım.
Öğretmen Gökhan, facebook'taki "Sınıf Öğretmenleri" grubunda okula ağlayarak gelen öğrencisiyle çektiği bir fotoğrafı paylaştı.

Paylaşım ise şöyleydi:
öğ3.JPG

Umarız öğrencilerini mutlu eden Gökhan öğretmenin hayatı boyunca yüzünden gülümseme eksilmez
https://o nedio.com/haber/bizim-cok-guzel-ogretmenlerimiz-var-aglayan-ogrencisinin-yuzunu-gulduren-gokhan-ogretmen-601632

iyi kalpli biri olduğu yüzünden belli çocukları güldürmek için büyük çaba harcamış.

keşke herkes bu öğretmen gibi mesleğini hakkıyla yapsa.

Ahh, eski konuyu hortlatmışım bilmeden şimdi farkettim, pardon :)

Anasayfada sağ tarafta "Trend Konular - Canlı" bölümünde görmüştüm. Ara sıra eski konular çıkıyor orada ama öğretmenler günü ile ilgili olunca dikkat etmedim yeni sandım.
Her neyse, en azından günün anlam ve önemi ile ilgili olmuş :p

Back