bize nazar değdi

Sen sanma ki nazar deydii Kp e dua et gerçek yüzunu çıkarmış ortaya adamcağız sabredememis demekki artık kocan da boşuna mesafeli değilmiş. işte karismiycan ister iyi olsunlar ister kötü ama insan dayanamıyor

Kadin icinden gelerek sizin zor zamaninizda yaninizda olmus, hemen onca iyiligi unutup bir cift soze takilmaniz bana dogru gelmedi. Ariyormus madem sizi cevap verip kendisiyle konusun. Ayrica ortada, araya mesafeler koyup baska yere tasinacak kadar bir sebep de goremiyorum. Abartiyorsunuz...

bence çok kızdıysan o kayınvalidenin oğlunu yırt çöpe at, görsün gününü.

Gelinim keşke çalışsaydı demiş, siz çalışmadığınız için kendi yaptığı fedakarlıkları söylemiş, belki de kötü niyetle söylememiştir. insanları silerken sadece kötü düşündüğümüz şeyleri değil, iyiliklerini de hatırlamamız gerekiyor. aksi durumda etrafımızda hiç kimse kalmaz, kendi annemizle bile ne tartışmalar yaşıyoruz. Madem iyi bir kadınmış siniriniz geçtikten sonra karşınıza alıp ne kadar kırıldığınızı belirtin, onu çok sevdiğiniz için çok alındığınızda ekleyin.

saçmaladığınızın farkındamısınız? lütfen biraz mantıklı yorumlar yapın + 5 yaş seviyesinde davranmayın
kusura bakmayın ama bu forumda herhangi birine mantık ya da adap dersi verecek konumda değilsiniz. madem az önceki atasözünü sevdiniz bir tane de ben yazayım: ayınesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

derdinize gelince:
siz kayınvalidenizin özeline saygı duymadığınız gibi o da size bir insan olarak saygı duymuyor, arkanızdan konuşuyor.
ayrıca kocanız karısının çalışmasını hazmedemeyecek kadar dar görüşlü bir erkek, kayınpederiniz de dedikoducu.
aranıza resmiyet koyar, sorunu çözersiniz, bu arada yerinizde olsam kayınpederimin lafına da inanmam. karısının söylediğini size getiriyorsa sizin söylediğinizi kimlere götürüyordur Allah bilir, hatta doğru söylediğinden bile emin değilim.
iyi forumlar.

Kayinpederiniz neden size laf taşıyor??
Kendi esini mi sevmiyor yaptiklarini mi hazmedemiyor. Belki de sizi gercekten kendi evladi olarsk goruyordur ama kvniz o kadar da agir laflar soylememis bence.

2 önceki konunda kayınvalidenle anne kız gibi olan ilişkini kıskandığımı söyleyip, onların seve seve yazlıklarını Size açıp, istanbuldaki evlerini sattırma planı yapıyordun dimi. Beddua ede ede bitirememiştin seni pohpohlamayanlara. Başta da bana.

Ettiğin beddualar dön dolaş seni bulmuş gibi görünüyor..

Nazar değme değil bu. Gerçek dünyaya hoşgeldin. Kayınvaliden haklı da, kayınpederin çok fenaymış. Ve sen hala o adama melek diyosun ya, başına gelecek her şeyi hakediyosun..

vay beee,konularına baktım da,yere göğe sığdıramadığın kaynananı şimdi yerin dibine sokmuşsun.gelin değil misin işte,işine gelince iyiler,işine gelmeyince ondan kötüsü yok
konu sahibini ve konularını bilmiyordum.son konusundan sonra konularına göz attım ve bu yorumu yaptım diye özelden bedduaya uğradım.neyse gitmişsin ama eminim okuyorsun.beddua döner dolaşır edene bulaşırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…