Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence çok kızdıysan o kayınvalidenin oğlunu yırt çöpe at, görsün gününü.burada önceki konularımda kv sevici biri olarak konular açmıştım aramız hep iyidi ama olaylar son günler de hiç durulmuyor nazar değdi sanırım.sinirlerim alt üst.aramız kv ve kp çok iyi idi. kayınpederimle hiç sorunum olmadı kayınvalideden daha daha melek gibi biri hep der allah bana bir kız evladı nasip etti diye... aramızda sırlarımızda vardır benle çok dertleşir.dün aradı beni kv telefonda bizi kötülüyormuş akrabalarına eşim işsiz kaldığı bir dönemden geçtik çok kötü günlerdi işte kiralarını bile ben ödedim mutfak masraflarına kadar diye oğlum çalışmadı iş beğenmedi gelinimi de çalışan istiyordum vs gibi...(hayır benim çalışmamı eşim istemiyor biliyor bunu kendisi sigortacıyım işimde iyi ama malesef eşim en baştan bana şart koşmuştu bu konuyu) bunu duydum sinirlerim bozuldu yeri gelir arkadaşlarının gelinleriyle kıyaslar beni benım kızım bir tane der çünkü arkadaşlarının gelinleri kvlerini insan yerine koymuyorlarda ondan. bende mi öyle olsaydım? oğullarını onlardan koparsaydım benım sayemde aile ilşkileri sıcak oldu eşim ailesine uzak mesafeli büyümüş ben onu ısındırdım ama değerimiz yokmuş...yapılan iyilik söylenirmi? bugün sanaysa yarın bana bunun yaşlılığı da var...arayıp duruyor açmıyorum kayınpederim aradı sana söylerken duydu galiba dedi...mesafe koyacağım iyilik garipmiş...onların yazlığına taşınmayı düşünüyorduk onlarda okeylemişti ama hayır onlardan hiçbirşey istemiyorum.yapılan iyilikler demekki yüze vurulabiliniyormuş.eşime anlattım olanları benim annem böyle diyor yıllarca kaçtım onlardan boşunamı diyor çok üzüldü oda... eşimle başka şehire gitmeyi planlıyoruz orada herkesten uzak düzen kuracağız ekim sonu biz insanlar olmadan sorunlar olmadan daha mutlu olacağız...
saçmaladığınızın farkındamısınız? lütfen biraz mantıklı yorumlar yapın + 5 yaş seviyesinde davranmayınbence çok kızdıysan o kayınvalidenin oğlunu yırt çöpe at, görsün gününü.
kusura bakmayın ama bu forumda herhangi birine mantık ya da adap dersi verecek konumda değilsiniz. madem az önceki atasözünü sevdiniz bir tane de ben yazayım: ayınesi iştir kişinin lafa bakılmaz.saçmaladığınızın farkındamısınız? lütfen biraz mantıklı yorumlar yapın + 5 yaş seviyesinde davranmayın
konu sahibini ve konularını bilmiyordum.son konusundan sonra konularına göz attım ve bu yorumu yaptım diye özelden bedduaya uğradım.neyse gitmişsin ama eminim okuyorsun.beddua döner dolaşır edene bulaşırmışvay beee,konularına baktım da,yere göğe sığdıramadığın kaynananı şimdi yerin dibine sokmuşsun.gelin değil misin işte,işine gelince iyiler,işine gelmeyince ondan kötüsü yok