• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Bize maşallah deyiinnn:)

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

elem77

ege ece çiçek bahçem
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
369
0
316
Diğer
Arkadaşlar benim 7 yaşında bir kızım 2,5 yaşındada bir oğlum var.kızıma tuvalet alışkanlığını 2 yaşında öğrettim hemde hiç zorlanmadan.Oğlumda ise acaip zorlandım.Bu ayın 19.da başladım 23 de öğrendi.İlk günlerde hep altına kaçırdı büyük küçük demeden:bbo: ama bu gün tamamen söylüyor annne çiişşşşşdiye çok mutluyum geceleri o uyuyunca bezliyorum sabahta uyanmasına yakın alıyorum bezini "benim oğlum tertemiz yattı tertemiz kalktı "diyede yüreklendiriyorum.ilk günler zor oluyor ama sizde inat ederseniz oluyor işte.:teytey:

ay ne güzel ya.maşallah darısı başımıza.
gerçi ben daha başlamadım.yaza başlıcam.benimki 27 aylık.

ay ne guzel ya maşaallah benım kızım 25 aylık dun bezını açtım defalarca wc ye goturdum ama yapmadı tam wc den çıkıoz hemen kendıne salıo bez bağlamamıda ıstemıo napcam bı akıl akıl verın lutfeeenmafoldumben

maşşallah benim kızımda 1 haftadır yapmıyor ama ben gece bağlarken görüyordu
bende senin yaptığın gibi uyudukdan sonra bağlayım ozaman belki benimkide yapmaz

Back