Bebek İkinci El Bizden kalanlar burda

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
27
408
Ankara

toddler marka anatomik ilk adım ayakkabısı
aynı numara bir adet daha ilk adımımız olduğundan çok az kullanıldı 25tl

telsiz çok az kullanıldı çalışır durumda sorunu yok 50tl

Özellikler:

Weewell Bebek Telsizi 100m 2 Kanal Şarjlı wma121

Bebeğiniz evin hangi köşesinde olursa olsun sizi onun ne durumda olduğundan haberdar edecek bir telsiz.
Açık alanda bebek ünitesinden 100 metre mesafeye kadar iletişim sağlayabilirsiniz.
Taşınabilir, kompakt ve modern tasarımı harikadır.
2 kanallıdır.
Yumuşak anten yapısıyla güçlendirilmiş emniyetlidir.
Asma çengeli kullanımını pratikleştirmektedir.
Ses seviyesi kontrol edilebilir.
Güç göstergesi bulunmaktadır.
Kullanışlı kemer askısı mevcuttur.
Taşınabilirliği desteklemek için 3 AAA yeniden şarj edilebilir pillerle çalışabilmektedir.
2 AC adaptör ve 3 şarj edilebilir pil bulunmaktadır.
Şarj edilebilir anne ve bebek ünitesi vardır.
Markanın ait Olduğu ülke : Almanya

yan yatış yastığı 6tl (beyazın aynısından ama bizdekinin fotosunu ekleyemedim boyut büyük geldi dileyene eklerim)
emzirme yastığı 6 tl
mustela pişik kremi orjinal ve hiç kullanılmadı 4 tane aldığımdan kullanmaya sıra gelmedi piyasa fiyatına bakın 20tl
isim dünyası bebek yorganı yumuşacık 15tl boyutu 70*100
kundak battaniye kalın tam kışlık 10 tl
tiny love çiçek dişlik 9tl
dönencenin dönme aparatı bozuldu ama asıp kullanılıyor ben de öyle kullandım aparat ve ucu 15tl ona ikea dönenceyi takıp kullandım ben genelde o uç da 10 tl
mycey kundak 7 tl

Son düzenleme:

bizim ülkemizde kitaba ve okumaya çok değer verilmez açıkçası alıcı çıkacağını da düşünmüyorum ama ben okudum hepsini çok da faydalandım belki benim gibi bir meraklı çıkar, piyasa fiyatlarını lütfen araştırın, ilk 2 kitap 10ar tl,3-4 20şer tl ve son kitap 8 tl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…