Bizden başka sanki herkes rüyasında çocuğumuz olduğunu görüyor...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
Özellikle eşimin ailesi artık canımı sıkmaya başladı.Çünkü diğer kişilerin niyetlerinin gram kötü olmadığına eminim hayır duası ederler hep.Eşimin annesiyle 2-3 ay önce konuştum işi değişsin düzen otursun ona göre bu durumla düşünmüyorum dedim.Biz yardım ederiz annenler yardım eder dedi(annemlerin yapacağı veya yapmayacağı yardımdan ona neyse artık 🙄) annemler yapacağını yaptı olursa ne kadar imkanımız varsa o kadar olur kimseden birşey beklemiyoruz dedim.Tabiki bu sözüne güvenmiyorum evlilik sürecinde çok sözüne inanıp yanıldım tek yanılan kandırılan ben değilmişim eşimde varmış bunu yeni öğrendim.Hani torunları olmasa derim hasret çekiyorlar hiçbirşeyini eksik etmedikleri sonsuz destek oldukları biricik kızlarının çocuğu var hatta yine hamile...Eee o zaman bu kadının derdi ne?Bazen öyle sözler söyleyip hareketler ediyor ki diyorum 50 yaşını geçmiş insan bu mu.Eşimle gittiğimizde kaşgöz yapıyor eşime ben görmüyorum sanıp artık normal olmadığını düşünüyorum...

Kibarca torun istiyorlar 😂 biz her türlü mesaja maruz kaldık he dedik insallah dedik üstüne bisey diyen olmadı Sizde öyle yapın bisey kaybetmezsiniz.. Sonuçta çocuğu yapacak sizsiniz.. 3 günlük dünya kimseyi kırmaya degmez

Kibarca torun istiyorlar 😂 biz her türlü mesaja maruz kaldık he dedik insallah dedik üstüne bisey diyen olmadı Sizde öyle yapın bisey kaybetmezsiniz.. Sonuçta çocuğu yapacak sizsiniz.. 3 günlük dünya kimseyi kırmaya degmez
En son kaynanam rüyamda gördüm gözümüzün önündeyken kayboldu aradık dedi eşime dönüp biz niye görmüyoruz dedim kaynanamda benim aklımdan geçiyor ondan gördüm galiba dedi...

İsteklerini dile getiriyolar konuşsunlar dursunlar kafanıza silah dayamıcaklar nihayetinde
Bakacak olan bizken başlarının konuşması hemde kaynanamın konuşması gerçekten rahatsız ediyor beni bizim hakkımızı yemiş bir insan torununa ne yapacak şaka gibi..

Gelen gıden ee senn oglanın hala cocugu yokmu dıye soruyordur kadında ondan sıze baskı yapıyordur. Hanınanne ya sagda solda oglunun cocugu olmuyor lafı edılmesın dıye gelıp gıdıp sıze bebek dıyodur. Onun dısında kas gox derken mesela saka yapıp sonra esıne kas goz yapıyorsa ne bılm hanı saka yaptım dercesune. Bunda sorun yok ama senı elestırır tarzda kaskos yapıyorsa demekkı esınde annesıne malzeme vetmıs kendı aralarında rahatca senı cekıstırebılıyorlarmıs. Yanı soyle dusun annesı esıne senn hakında bısey demısse ve esınden tepkı almıssa bırdaha senn ıcın lafta soyleyemez kasgozde yapamaz cunku pglundan korkar hanımına laf soyletmıyor dıye.ama annen senı cekıstırdıgınde esınde hak vermısse annen hıc cekınmeden sen arkan donukken kasgoz yapabılır anladın mı. Esınle hıc konusmadınmı hayırdır annenle aramdan neyın kas gozunu yapıyorsunz. Diye

Gelen gıden ee senn oglanın hala cocugu yokmu dıye soruyordur kadında ondan sıze baskı yapıyordur. Hanınanne ya sagda solda oglunun cocugu olmuyor lafı edılmesın dıye gelıp gıdıp sıze bebek dıyodur. Onun dısında kas gox derken mesela saka yapıp sonra esıne kas goz yapıyorsa ne bılm hanı saka yaptım dercesune. Bunda sorun yok ama senı elestırır tarzda kaskos yapıyorsa demekkı esınde annesıne malzeme vetmıs kendı aralarında rahatca senı cekıstırebılıyorlarmıs. Yanı soyle dusun annesı esıne senn hakında bısey demısse ve esınden tepkı almıssa bırdaha senn ıcın lafta soyleyemez kasgozde yapamaz cunku pglundan korkar hanımına laf soyletmıyor dıye.ama annen senı cekıstırdıgınde esınde hak vermısse annen hıc cekınmeden sen arkan donukken kasgoz yapabılır anladın mı. Esınle hıc konusmadınmı hayırdır annenle aramdan neyın kas gozunu yapıyorsunz. Diye
Ortada bir konuşma yokken kaş göz yapıyor eşim beni çekiştirecek biri değil öyle bir karakteri yok.

Fazlaca gergin ve tepkilisiniz.
Bunlar herkesin yaşadığı şeyler. Gülümser geçersiniz. Bunun için gerginliğe gerek var mı?
Gerginlik benim içimde zaten o konuştuğunda birşey demiyorum ama içimden bize ne yaptı ki torununa ne yapacak diyorum.

Ne gibi size ne yapmadı misal açar mısınız
Düğünde ve sonrasında olan birsürü şey konu sadece maddi değil manevi de.En basiti biri ölür akrabadan eşime günler sonrası deyip kızlarını o gün alıp götürürler.Eşim hasta olsa umurlarında olmaz ama kızlarını kendi arabalarıyla hastaneye götürürler vb.

Düğünde ve sonrasında olan birsürü şey konu sadece maddi değil manevi de.En basiti biri ölür akrabadan eşime günler sonrası deyip kızlarını o gün alıp götürürler.Eşim hasta olsa umurlarında olmaz ama kızlarını kendi arabalarıyla hastaneye götürürler vb.
Kısmet de gec madem

Kısmet de gec madem
Yani kıymet verilen belli ben bunun farkındayım eşimde farkında ama çaktırmıyor gibi.Bana eşime kıymet vermeyen insanların torunları için kılını kıpırdatacağını düşünmüyorum bu heves bu sebepten geriyor beni.

Yani kıymet verilen belli ben bunun farkındayım eşimde farkında ama çaktırmıyor gibi.Bana eşime kıymet vermeyen insanların torunları için kılını kıpırdatacağını düşünmüyorum bu heves bu sebepten geriyor beni.
Benimki bize kıymet vermez, torunda hiç demez. Derse bir olursa annen şunları şunları alcak işte der çocuğa. Ya da ben bunu alırım annen bunu der. Hep bir ticaret kafasi yani herkese alınacak şey biçer her şeyi annem alir o bir kac parça. Dusunsene cocuk olsa isteği yerine mal alım paylasimi yapıldığını :KK14:
Tabii ben cocuk dogurcak popo varsa bakcak popoda olacak kimseden bir şey istemiyorm deyip çıkıyorum isin icinden. Sinir oluyor muyum? Coook!
Ama ağızlarını bantlayamayiz😃

Son düzenleme:
Benimki bize kıymet vermez, torunda hiç demez. Derse bir olursa annen şunları şunları alcak işte der çocuğa. Ya da ben bunu alırım annen bunu der. Hep bir ticaret kafasi yani herkese alınacak şey biçer her şeyi annem alir o bir kac parça. Dusunsene cocuk olsa isteği yerine mal alım paylasimi yapıldığını :KK14:
Tabii ben cocuk dogurcak popo varsa bakcak popoda olacak kimseden bir şey istemiyorm deyip çıkıyorum isin icinden. Sinir oluyor muyum? Coook!
Ama ağızlarını bantlayamayiz😃
Hahahahhaahahahah söylediğini kibarlaştırmadan söylesem garipseyecek bir insan değil benim ki de malesef🤣🤣🤣

Ne hikmetse benimde benden başka herkes evlendiğimi, düğünümü görüyo rüyalarında yıllardır herkes ama hala bekarım. :KK51:Bazen takılıyorum nasıl biriydi evlendiğim damadı görmedinizmi diye ne meraksızsınız insan bi bakar diye kızıyorum takılıyorum bende hiç biri de görmüyo, hatırlamıyo nedense. Galiba kendi kendimle evlenicem ben damat gören yok. :işsiz:Sürekli soruyolar yok mu biri diye. Sonrada konuyu oraya getirdikleri için inanmıyorum bende laf almak için artik evlen demek için diyolar öyle. Sizinkide buna benziyo. İnanmayın kimsenin bişe gördüğü yok ya da bi tarafları açık uyuyolar bence :KK14:

İyi de bunlar eşinizle anneniz arasındaki mevzular siz neden araya girip kardeşler arası rekabeti perçinliyorsunuz ki?

X