Bizde Yatak odası mobilyamızı boyadık.

Birkadinvebiranne

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
6.169
813
Selam kızlar eşimle bizde yatak odası mobilyamızı boyadık bitirdik şükürler olsun. meşhur boya, polisan luks anti aging ile boyadık bilginize.
$2014-01-26 13.23.45.jpg $SAM_9381.jpg $SAM_9378.jpg

$SAM_9376.jpg $2014-01-26 13.25.16.jpg $SAM_9377.jpg

$SAM_9207.jpg $SAM_9383.jpg $SAM_9382.jpg

Yatak başı ve komidinleri boyamadna önce fotolamamıştım kızlar. Komidinin fotosunu çekmek çekmecelerini boyadıktan sonra aklımıza geldi.

Şimdi beyaz ferah bir yatak odam var tavsiye ederim, cesareti olmayanlar benden cesaret alabilirler :KK1::KK1:
toplamda 10 gün falan sürdü 4 kat boyadık 12 saat bekledik aralarda. ama Çalıştığımız için bazı akşamlar dokunmadık bile :)

Ayrıca smyraaa arkadaşımıza teşekkür ederim. 12 saat beklememiz gerektiğini kendisinden öğrendim :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
canım benim çok güzel olmuş ellerinize sağlık iyigünlerde kullan işallah yeni yatak odasını yeni gibi olmuş vallahi ve çok kullanışlı çalışsan insan için gördün işte benim mobilyaları 15 gün silme hayatta tozunu belli etmiyor canım o bakımdan da çok rhata edersin

Son düzenleme:
canım benim çok güzel olmuş ellerinize sağlık iyigünlerde kullan işallah yeni yatak odasını yeni gibi olmuş vallahi ve çok kullanışlı çalışsan insan için gördün işte benim mobilyaları 15 gün silme hayatta tozunu belli etmiyor canım o bakımdan da çok rhata edersin

evet arkadaşım ben zaten en çok tozundan şikayetçiydim. kuru bezle silsem gitmiyor toz, ıslakla silsen kurulamadan geçilmiyor yılmıştım...
teşekkür ederim :)

Çok güzel olmuş :) mutlulukla oturun evinizde.
Zımpara yaptınız mı önceki boyaları çıkarmak için.
çok hafif zımpara yaptık evet canım. öncelikle 80 lik zımparayla hafif zımpara çektik. 2 kat beyaz boya yaptık ruloyla, sonra 240 zımparayla yeniden okşar :KK1: gibi tekrar zımpara yaptık pürüssüz olsun diye. sonra yine 2 kat beyaz boyadık.

güle güle mutlulukla sağlıkla oturun canım içiniz ferahlamıştır eski renkleri çok koyuymuş...

teşekkür ederim. :) gayet mutlu olduk sonuçtan.

bende çok beğendi süperrr olmuş:KK16:

saol mervecim :)

Son düzenleme:
Selam kızlar eşimle bizde yatak odası mobilyamızı boyadık bitirdik şükürler olsun. meşhur boya, polisan luks anti aging ile boyadık bilginize.
Eki Görüntüle 977269 Eki Görüntüle 977268 Eki Görüntüle 977270

Eki Görüntüle 977276 Eki Görüntüle 977275 Eki Görüntüle 977274

Eki Görüntüle 977283 Eki Görüntüle 977284 Eki Görüntüle 977285

Yatak başı ve komidinleri boyamadna önce fotolamamıştım kızlar. Komidinin fotosunu çekmek çekmecelerini boyadıktan sonra aklımıza geldi.

Şimdi beyaz ferah bir yatak odam var tavsiye ederim, cesareti olmayanlar benden cesaret alabilirler :KK1::KK1:
toplamda 10 gün falan sürdü 4 kat boyadık 12 saat bekledik aralarda. ama Çalıştığımız için bazı akşamlar dokunmadık bile :)

Ayrıca smyraaa arkadaşımıza teşekkür ederim. 12 saat beklememiz gerektiğini kendisinden öğrendim :KK1::KK1::KK1:

ayyy çok güzel olmuş canım ya ellerinize sağlık yatağınızın üzerine pudra pembe yatak örtüsü koysanız yada leylak rengi beyazlar daha da hoş gelir ........

çok güzel olmuş.... boyamadan önce zımpara vs yaptınızmı ..... boyaya başlamadan önce yaptığınız işlemleri anlatabilir misinz yazdan beri bende düşünüyorum ama cesaret edemedim zımpara falan gerektirir olmaz hiç ederim diye.... kaç kutu boya kullandınz ve ne kadara maloldu bilgi verirsenz sevinirim.... teşekür ederim.......

Eki Görüntüle 977269 Eki Görüntüle 977268 Eki Görüntüle 977270

Eki Görüntüle 977276 Eki Görüntüle 977275 Eki Görüntüle 977274

Eki Görüntüle 977283 Eki Görüntüle 977284 Eki Görüntüle 977285

canım bnmde yatak odam koyu tozundan kurtulamıyorum... beyaza boyadığın zmaan lake gibi oldu yoksa matmı durdu yani elin kayıyormu yoksa mobilya tutuyormu?

maharetli hatunsun sevcan :)) ellerinize sağlık :)

saol minnoşum :)

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.

Teşekkür ederim.

ayyy çok güzel olmuş canım ya ellerinize sağlık yatağınızın üzerine pudra pembe yatak örtüsü koysanız yada leylak rengi beyazlar daha da hoş gelir ........

akşam eşime bende şöyle tüllü bir siyah yatak örtüsümü alsak birde
dedim. bayılazağım nolur, artık birşey isteme dedi :KK52:

Çok güzel olmuş..Süper
Ellerinize sağlık:KK9:

teşekkür ederim.

çok güzel olmuş.... boyamadan önce zımpara vs yaptınızmı ..... boyaya başlamadan önce yaptığınız işlemleri anlatabilir misinz yazdan beri bende düşünüyorum ama cesaret edemedim zımpara falan gerektirir olmaz hiç ederim diye.... kaç kutu boya kullandınz ve ne kadara maloldu bilgi verirsenz sevinirim.... teşekür ederim.......

yazdım gerçi ama yine yazayım.

polisian anti agignk luks su bazlı kokusuz boya 2,5 kg + 700 gram gitti. sünger rulo ile boyadık
80 lik zımpara ile zımpara yaptık hafif ama sadece pütürlü olsun diye, sonra 2 kat beyaz boya sürdük 1 gün bekledik, sonra tekrardan 240 mı 220 mi ne zımpara ile zımpara yaptık çok çok hafif ve sürekli kuru bezle zımpara tozunu temizledik, sonra tekrardan 2 kat boya sürdük. her kat boyada bir gün bekledik. ve aynalara kağıt bant çektik ekstra.
boyalar 53 tl. kulplarda 80 tl tuttu canım. rulo da snaırım 3,5 tl 2 adet aldık biz. ruloyu hep suda tuttuk yoksa taş olur kullanamazsın bir daha.
tabi kırdığımız aynayı yazmadım buraya gardolabın aynasınıda kırdık dolabın altını boyamaya çalışırken :KK9:

kuzum yaaa resmen mobilyaların yeni gibi olmuş :)
güle güle yeniden kullanın inşaallah :)

teşekkür ederim canım benim...
sende pek yoğunsun gelecem bir gün evine eskidin nasılsa ama ne zaman müsaitsinki sen :)

canım bnmde yatak odam koyu tozundan kurtulamıyorum... beyaza boyadığın zmaan lake gibi oldu yoksa matmı durdu yani elin kayıyormu yoksa mobilya tutuyormu?

canım yani yeni aldığın gibi değil ama matta değil kaygan evet, oda ne kadar güzel zımpara çekersen onla alakalı. yani beyaza boyadıktan sonrada biz zımpara çektik hafif.

kusursuz boyamışsınız..bravo cok güzel olmus

teşekkür ederim. :) inşallah kullanışlıda olurda uzun zaman kullanırım.

Son düzenleme:
X