Bizde olmaz derken...

Eşini birakip gitme cok zor onun için siz gidince iyice boşluğa düşer... Bir is falan yok mu Lisa sureli calisabilecegi biraz kafasi dagilirdi aslinda

esim belediyede calisiyordu kurs jcin birakti isi annesinde kalacakti kursa ordan gidip gelcekti simdi kisa sureligine is bul dersem yine kursuna gidemez yine hersey yarim kalir vizesi uzar bildigin kisir döngu ya

Altınlarınızı ailenize vermişsiniz. O zaman eşinizi rahatlatabilirsiniz, atıyorum "3 bilezik parası gönderdiler, aslında zaten bizim paramız bu" diye.

Umarım bir yolunu bulup bu zor günleri beraber atlatırsınız. Eşiniz kıymeti bilinmesi gereken bir erkekmiş, umarım onu yalnız bırakmak zorunda kalmazsınız.

Bende hic istemiyorum yalniz kalmasini rabbime dua ediyorum bir cikis yolu göstersin bize diye anneme soylicem ne yalan soylemeye dilim variyor nede gercekleri soyleyebilirim kadinin yuregine iner zaten uzuluyor budefa oda baski yapar illa gel diye herkesin kendi cocugu iste...benim onceligim kocam suan ailemide uzmeden bi yol bulmam gerek

aamaan görüşmesinler zaten.
şükür eşin yanında...
ne zaman gideceksiniz almanyaaya

en erken nisan ortasi gideriz

Helal olsun esine walla. Hic ezdirmemis seni. Aslan gibi adam walla yapis, kiymetini bil. Bence de sen don. O da arkadasinda falan kalsin bu surede. Az kalmis zaten. iki aydan bisey olmaz.

Arkadasi yok sayilir bekar malesef hepsi evli 2tane var bekar onlarda ailelwriyle yasiyor

Ailenize anlatın mutlaka destek olurlar bence eninde sonunda bu soğukluğu farkedecekler zaten. Nereye kadar gizlenir
bana soracak olursanız eşim bana git dese bile gidemezdim sanırım.

Ailenize anlatın mutlaka destek olurlar bence eninde sonunda bu soğukluğu farkedecekler zaten. Nereye kadar gizlenir
bana soracak olursanız eşim bana git dese bile gidemezdim sanırım.

Gidemiyorumda zaten :KK43: esimle uzun uzun konustuk simdi böyle giderse 10güne elimizde ekmek parasi kalmicak ailemden bu ay istesem öbur ay yine ortada kalcaz. Almanca Kursuna gidemicek her gittiginde orayada para lazim cünkü... hic bir is yoluna girmicek iyice borca batcaz. Suan ikimizde tüm gün evin icinde oturuyoruz bos bos. Almanca kursu olmasa ac kalmayada rsziyim ama kursunu bitiremesse maddiyat yüzünden isler iyice uzayacak. Biz elimizdeki parayi ona göre ayarlamistik ne bilelim böyle evden kovulacagimizi....

Bay
Kizlar kime anlatacagimi bilemedim sizle bari paylasayim bunaldim cünkü iyice.

Esimle 8senelik birlektilik ardindan 7ay önce evlendik. Ben yurtdisinda yasiyorum esim turkiyeden. Evlendikten sonra birsure yasamak istedim turkiyede sonra almanyaya donecegimiz icin dayali döseli kucük bir daire tuttuk. 6ay boyunca cok mutluyduk cok seviyoruz birbirimizi. Ama biz farkinda olmadan bu mutlulugumuz esimin ailesinde kiskanclik yaratmis. Teyzesinin gelini hirsindan deliriyodu farkediyorudum ama yapcak bisey yok.
Ocak ayinda kv yanina tasindik (cok israr ediyordu kiramadim aptal kafam iste) ben subatta donecektim esiminde vizesi nisan gibi cikacak insaallsh. Kaldigimiz 1ay bana zehir oldu 1ay boyunca o teyzesinin gelini kv doldurup durdu. Kvde zatrn doldurulmaya hazir ailemi beni oglundan kiskaniyordu ama biryandanda onu kendi annemden bile cok sevmemi istiyordu. Son 2 haftada herkese dedikodumu yapti gelen misafire telefonda konu komsuya. Cok terbiyesizmisim hic bir is yapmiyormusum (bana patates bile soydurmazdi sen yapamassin diye!!!) ne laflar duydum sustum. Bir sabah telde "burayi kendi evi saniyor" deyince agladim o an esim uyandi noldu diye sordu soylemek istemedim budefa yanlis.anladi mutlu degilmisin yoksa deyince bende anlattim tüm olan biteni offf aklima geldikce delircek gibi oluyorum misafiri gelirdi onune cay koyardim kapidan cikar cikmaz beni kotulerdi. Beni ailem el ustunde tuttu hep univ.okuyup biryerlere geldim boyle ezilip susmak agrima gidiyor esime yalvardim bisey deme kotu olma annenle diye benim icin sustu oda.

Gecen cuma teyzesinin gelini geldi kocasiyla hosgeldiniz dedim cvp bile vermediler esim dayanamadi gidip bagirdi cagirdi ne istiyonuz benim karimdan diye. Annesi acti agzini yumdu gözünü ne namussuzlugum kaldi ne terbiyesizligim aileme bana neler dedi kizlar bibilseniz. OROSBU NE DEMEK YAAA. Esim delirdi tabi annesine bagirdi . Kendi ÖZ ANNESI polis cagirdi oglunu ihbar etti dusunun daha kavga dövüs yokkn o an teyzesinin gelini cen cen ötmeye baslayinca esim kufur etti sen karistiriyosu ortaligi dedi onum esi esime saldirdi yumruklamaya basladi ben girdim araya esim ameliyatli cunkü korumak istedim teyzesininoglunada abi dedigi icin eli kalkmadi önce iki yumruk ben yedim arada dudagim patladi esim beni görunce delirdi iyice abi felan dinlemeden oda yumruklamaya basladi. Derken polis geldi annesi siktir etti bizi evden karakollara düstük. Annesi simdi herkesi doldurmus oglum beni dövdü diye yalan ya yalan esim annesini sadece ittirdi o benim namus laf edemessin diye. Simdi tek basina kaldi sildi tüm ailesini biride arayip sormadi napiyonuz nerdesiniz diye. Aileme anlatamam kizlar ailem cok düsküm bana kafayi yerler. Dön diyr baski yaparlar simdi esimde git benimle burda rezil olma ben 2ay bakarim basimin caresine diyor ne yapacagiz bilmiyprum. Kuyuya atilmis gibiyim. Esim maf oldu yikildi kendimi suclu hissediyorum 2gunde coktük ikimizde
Baya kötü olmuş yalnız kalmış eşin birbirinizden başka kimseniz kalmamış birbirimize tututun derim

Birbirinizin yanında olun uzaklasmayın.O sizi korumus sizin bir sucunuz yokken onlarıda sevindirip geri falan dönmeyin.O aileyede diyecek hicbir sey yok kıskanclıktan yapmıslar belliki.Zamanında benim annemide babaannem diğer gelini baya cektirmis annem bana hamileyken kacmıslar babamla baska bir yere.Siz zaten baska bir ülkeye gidicekmissiniz.Annem 3 cocuk dogurdugunda susmuslar anca.Sizinde öyle olur.Ogluna cok küs kalamaz ve annesi hatasını anlar diye düsünüyorum

X