- 1 Eylül 2010
- 583
- 7
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
Eşini birakip gitme cok zor onun için siz gidince iyice boşluğa düşer... Bir is falan yok mu Lisa sureli calisabilecegi biraz kafasi dagilirdi aslinda
esim belediyede calisiyordu kurs jcin birakti isi annesinde kalacakti kursa ordan gidip gelcekti simdi kisa sureligine is bul dersem yine kursuna gidemez yine hersey yarim kalir vizesi uzar bildigin kisir döngu ya
Altınlarınızı ailenize vermişsiniz. O zaman eşinizi rahatlatabilirsiniz, atıyorum "3 bilezik parası gönderdiler, aslında zaten bizim paramız bu" diye.
Umarım bir yolunu bulup bu zor günleri beraber atlatırsınız. Eşiniz kıymeti bilinmesi gereken bir erkekmiş, umarım onu yalnız bırakmak zorunda kalmazsınız.
Bende hic istemiyorum yalniz kalmasini rabbime dua ediyorum bir cikis yolu göstersin bize diye anneme soylicem ne yalan soylemeye dilim variyor nede gercekleri soyleyebilirim kadinin yuregine iner zaten uzuluyor budefa oda baski yapar illa gel diye herkesin kendi cocugu iste...benim onceligim kocam suan ailemide uzmeden bi yol bulmam gerek
aamaan görüşmesinler zaten.
şükür eşin yanında...
ne zaman gideceksiniz almanyaaya
en erken nisan ortasi gideriz
Helal olsun esine walla. Hic ezdirmemis seni. Aslan gibi adam walla yapis, kiymetini bil. Bence de sen don. O da arkadasinda falan kalsin bu surede. Az kalmis zaten. iki aydan bisey olmaz.
Arkadasi yok sayilir bekar malesef hepsi evli 2tane var bekar onlarda ailelwriyle yasiyor