Bizde olmaz derken...

Kesinlikle eşini bırakma o iki ay birlikte kalın türkiyede birlikte dönün yurtdışına. Bi bakmıssjn iki ay sonra eşin gelmemiş, şansa bırakma yapmaz belki güveniyosun ama sonucta ailesiyle aynı şehirde olucak dolduruşlara gelebilir

Ne bicim insanlar var ya...
neyi paylasamiyor bunlar
Ogullarini evlendirmek icin can atarlar sonrada boyle hir gur çıkarırlar..

Eşin ne güzel bak seni savunmuş aslanlar gibi ezdirmemiş o benim demiş. Sakın sende yalnız bırakma ne olur ne olmaz gittiğini duyar kv sonra birde oğlunu arar bak sen onu savundun o şimdi gitti seni tek bırakıp kim bilir 2 ay neler yapacak oralarda der mazallah ! Annene de kv ile anlaşamadığını o yüzden ayrı bir yerde 2 ay idare etmek istediğini dile getir eğer çok düşkünlerse içeriği anlatma ALLAH korusun bu sefer aileler de birbirlerine düşman olurlar. Elbet bir gün yüzyüze bakacaksınız çünkü. ALLAH kolaylık versin canım çok üzüldüm..

eşine bravo karısına namusuna laf ettirmediği için

bunda sonra maddi sorunlar hal olunca gayette mutlu huzurlu olursunuz

her şerde bir hayır vardır.

kv deyle yaşayıp hergün ağlayacağına bir gün ağla daha iyi

Teyzesinin gelini, dıdısının dıdısı.
Bu ne kıskançlıkmış ki sizi bu hale getirmiş.
Bence eşinin vizesini bekle ve birlikte dönün eğer bir zorunluluğun yoksa.

En büyük hatayı kv yanına taşınmakla yapmışsın.

Fesat insanlardan herşey beklenir.bu nasıl bir hırstır ki sizin mutluluğunuza göz koymuş teyzenin gelini.kv de bu hırsa ortak olmuş malesef.neden insanların evliliği kötü olunca,mutsuz olunca başkasının mutluluğuna göz diker ki?? sen bence eşini bırakıp gitme meydanı boş bırakma derim.2 ay çok uzun bir süre değil bi şekilde idare edersiniz?? ailenizden yardım isteseniz?

eşine helal olsun yapması gerekeni yapmış rabbim yardımcı olur elbet bi kapıyı kapar ötekini açar yeterki siz birbirinize sarılın

Kizlar kime anlatacagimi bilemedim sizle bari paylasayim bunaldim cünkü iyice.

Esimle 8senelik birlektilik ardindan 7ay önce evlendik. Ben yurtdisinda yasiyorum esim turkiyeden. Evlendikten sonra birsure yasamak istedim turkiyede sonra almanyaya donecegimiz icin dayali döseli kucük bir daire tuttuk. 6ay boyunca cok mutluyduk cok seviyoruz birbirimizi. Ama biz farkinda olmadan bu mutlulugumuz esimin ailesinde kiskanclik yaratmis. Teyzesinin gelini hirsindan deliriyodu farkediyorudum ama yapcak bisey yok.
Ocak ayinda kv yanina tasindik (cok israr ediyordu kiramadim aptal kafam iste) ben subatta donecektim esiminde vizesi nisan gibi cikacak insaallsh. Kaldigimiz 1ay bana zehir oldu 1ay boyunca o teyzesinin gelini kv doldurup durdu. Kvde zatrn doldurulmaya hazir ailemi beni oglundan kiskaniyordu ama biryandanda onu kendi annemden bile cok sevmemi istiyordu. Son 2 haftada herkese dedikodumu yapti gelen misafire telefonda konu komsuya. Cok terbiyesizmisim hic bir is yapmiyormusum (bana patates bile soydurmazdi sen yapamassin diye!!!) ne laflar duydum sustum. Bir sabah telde "burayi kendi evi saniyor" deyince agladim o an esim uyandi noldu diye sordu soylemek istemedim budefa yanlis.anladi mutlu degilmisin yoksa deyince bende anlattim tüm olan biteni offf aklima geldikce delircek gibi oluyorum misafiri gelirdi onune cay koyardim kapidan cikar cikmaz beni kotulerdi. Beni ailem el ustunde tuttu hep univ.okuyup biryerlere geldim boyle ezilip susmak agrima gidiyor esime yalvardim bisey deme kotu olma annenle diye benim icin sustu oda.

Gecen cuma teyzesinin gelini geldi kocasiyla hosgeldiniz dedim cvp bile vermediler esim dayanamadi gidip bagirdi cagirdi ne istiyonuz benim karimdan diye. Annesi acti agzini yumdu gözünü ne namussuzlugum kaldi ne terbiyesizligim aileme bana neler dedi kizlar bibilseniz. OROSBU NE DEMEK YAAA. Esim delirdi tabi annesine bagirdi . Kendi ÖZ ANNESI polis cagirdi oglunu ihbar etti dusunun daha kavga dövüs yokkn o an teyzesinin gelini cen cen ötmeye baslayinca esim kufur etti sen karistiriyosu ortaligi dedi onum esi esime saldirdi yumruklamaya basladi ben girdim araya esim ameliyatli cunkü korumak istedim teyzesininoglunada abi dedigi icin eli kalkmadi önce iki yumruk ben yedim arada dudagim patladi esim beni görunce delirdi iyice abi felan dinlemeden oda yumruklamaya basladi. Derken polis geldi annesi siktir etti bizi evden karakollara düstük. Annesi simdi herkesi doldurmus oglum beni dövdü diye yalan ya yalan esim annesini sadece ittirdi o benim namus laf edemessin diye. Simdi tek basina kaldi sildi tüm ailesini biride arayip sormadi napiyonuz nerdesiniz diye. Aileme anlatamam kizlar ailem cok düsküm bana kafayi yerler. Dön diyr baski yaparlar simdi esimde git benimle burda rezil olma ben 2ay bakarim basimin caresine diyor ne yapacagiz bilmiyprum. Kuyuya atilmis gibiyim. Esim maf oldu yikildi kendimi suclu hissediyorum 2gunde coktük ikimizde
Yaşadığın ne kadar sinir bozucu olsa da, resmen eşinin sana bağlılığı sınavdan geçmiş, yıldızlı pekisini almış . :nazar: Böyle bir kocaya sıkıca sarıl, bırakıp bir yere de gitme bence. Umarım en kıssa sürede bu çirkef insanlardan uzak, kendi düzeninizi kurarsınız.

ailesinden kimse aramaz tabi.. yuksek ihtimalle; 'o fesat gelin oglani doldurdu, annesiyle arasini bozdu, kari koylu oglan karisini dinledi, hain evlat..' seklinde biliyolardir.. hic uzulme kardes, Allah'a sukret ki esin arkanda.. bu tarz olaylari yasayip, hala annesini savunup karisini ezen kompleksli, erkek musveddeleri de cok, Allah uzak tutsun..
esini yalniz birakma.. Allah buyuk, ak koyun kara koyun iyice belli olur..

esin seni korumus ne guzel. ama keske annesine ittirmek suretiyle de olsa el kaldirmasaydi. bi de geline kufretmesi hic iyi olmamis. bunlar olmadan da pekala seni savunabilirdi.

Durumunuz ne kadar zor olsa da eşini bırakıp gitmemelisin. Seni böyle sahiplenen koruyan eşini asla bu zor zamanda yalnız bırakma. :nazar:Allah yardımcınız olsun

küfürler bu kadar açık açık yazılabiliniyor muydu ayol?
Vallahi durumuna çok üzüldüm bence eşini yalnız bırakma onun vize alacağı seninle Almanya ya döneceği güne kadar yanında ol. Sonrada beraber dönersiniz Türkiye'den herkesten uzak oh mis
Geride kalanlar düşünsün ne halt edeceklerini

Kesinlikle eşini bırakma o iki ay birlikte kalın türkiyede birlikte dönün yurtdışına. Bi bakmıssjn iki ay sonra eşin gelmemiş, şansa bırakma yapmaz belki güveniyosun ama sonucta ailesiyle aynı şehirde olucak dolduruşlara gelebilir

Dedigini bende dusundüm aklima gelmedi ddgil bende gitmek istemiyorum ama anneside birdaha aramaz onu biraz olsun taniyorsam kendinj kaf daginda goruyor cunkü ama maddiyat var iste arada ne yapacagimi sasirdim

Eşin ne güzel bak seni savunmuş aslanlar gibi ezdirmemiş o benim demiş. Sakın sende yalnız bırakma ne olur ne olmaz gittiğini duyar kv sonra birde oğlunu arar bak sen onu savundun o şimdi gitti seni tek bırakıp kim bilir 2 ay neler yapacak oralarda der mazallah ! Annene de kv ile anlaşamadığını o yüzden ayrı bir yerde 2 ay idare etmek istediğini dile getir eğer çok düşkünlerse içeriği anlatma ALLAH korusun bu sefer aileler de birbirlerine düşman olurlar. Elbet bir gün yüzyüze bakacaksınız çünkü. ALLAH kolaylık versin canım çok üzüldüm..

Anneme olan biteni anlatsam zaten varya o kv neler der neler yapar kv zaten korkuyodu annemden ama gerek yok iste arada esim var ileride zoruna gider biliyorum esimde anlat annene ama ogluyla kavga etti benimle alakasi yok de annen meral eder yoksa seni almanyaya gidince gercegi anlatiriz hepsine onlarda bilsin diyor

Fesat insanlardan herşey beklenir.bu nasıl bir hırstır ki sizin mutluluğunuza göz koymuş teyzenin gelini.kv de bu hırsa ortak olmuş malesef.neden insanların evliliği kötü olunca,mutsuz olunca başkasının mutluluğuna göz diker ki?? sen bence eşini bırakıp gitme meydanı boş bırakma derim.2 ay çok uzun bir süre değil bi şekilde idare edersiniz?? ailenizden yardım isteseniz?

ailemden zaten bundan önce kurs masrsfi icin yardim istedik güya kv verecekti ama para yok diye diye bosver dedim annemlere diyelim simdide esimin zoruna gidiyor birdaha para demek ha annem hertürlu verir ama esimin gönlü yok iste ben gitsem calissam anca 1ay sonra para gececek elime budefa kurs parasini harcayacagindan sinava giremicek vize 1ay daha uzayacak

eşine helal olsun yapması gerekeni yapmış rabbim yardımcı olur elbet bi kapıyı kapar ötekini açar yeterki siz birbirinize sarılın

Insaallah rabbime dua ediyorum zaten bir yol göster diye uyku uyuyamaz olduk 50qm yerde bir basimiza oturup kaldik

ailesinden kimse aramaz tabi.. yuksek ihtimalle; 'o fesat gelin oglani doldurdu, annesiyle arasini bozdu, kari koylu oglan karisini dinledi, hain evlat..' seklinde biliyolardir.. hic uzulme kardes, Allah'a sukret ki esin arkanda.. bu tarz olaylari yasayip, hala annesini savunup karisini ezen kompleksli, erkek musveddeleri de cok, Allah uzak tutsun..
esini yalniz birakma.. Allah buyuk, ak koyun kara koyun iyice belli olur..

Allaha havale ettim zaten hepsini...baska elden ne gelir. O söylediklerini daha biz kapidsn cikmadan ablasini.esimin teyzesini arayip telefonda bagira bagira anlatti zaten oglumu bana düsman etti diye. Düsün o kadin bana namusuma laf ederken ben esimin sirtini sivazlayip sakin ol bak ne derse desin annen o sinirinden diyor ben aldiris ediyormuyum hic kizma ona diyodum oysaki baskasi olsa kendim dalardim ama sustum kv diye 25 senedir namusuma kimse laf edemedi ama esim icin sustum doldurdu demesinler diye

bazen resmen siddet yanlısı oluyoruz ya, boyle cirkefler yuzunden.. iyi bi yolaymis o fitneyi..

Orda esimi korumakla mesguldum ama yemin ettim karsima cikmasin oda biliyor zaten cikmamasi gerektigini artik

esin seni korumus ne guzel. ama keske annesine ittirmek suretiyle de olsa el kaldirmasaydi. bi de geline kufretmesi hic iyi olmamis. bunlar olmadan da pekala seni savunabilirdi.

Annesi herkesin icinde oyle laflar ettiki gercekten esim iyi sabretti namahremimize kadar girdi kadin herkesin icinde keske yapmasaydi ama kvde cok ileri gitti

Allaha havale ettim zaten hepsini...baska elden ne gelir. O söylediklerini daha biz kapidsn cikmadan ablasini.esimin teyzesini arayip telefonda bagira bagira anlatti zaten oglumu bana düsman etti diye. Düsün o kadin bana namusuma laf ederken ben esimin sirtini sivazlayip sakin ol bak ne derse desin annen o sinirinden diyor ben aldiris ediyormuyum hic kizma ona diyodum oysaki baskasi olsa kendim dalardim ama sustum kv diye 25 senedir namusuma kimse laf edemedi ama esim icin sustum doldurdu demesinler diye

Orda esimi korumakla mesguldum ama yemin ettim karsima cikmasin oda biliyor zaten cikmamasi gerektigini artik

Annesi herkesin icinde oyle laflar ettiki gercekten esim iyi sabretti namahremimize kadar girdi kadin herkesin icinde keske yapmasaydi ama kvde cok ileri gitti
Allah goruyor, esin de farkindaysa senin hakliliginin ve arkandaysa, bosver.. ben benzerlerini yasadigimda, beni cok seven (!) eski esim, yine onlari koruyacak bsy uydurmustu.. sukret vesselam..

X