Bizde olmaz derken...

Pardon da o gelinin esinizde gozu mu varmis da bu kadar kiskaniyo sizi! Kendi kocasiyla ilgilenicehine milletin arasini bozuyo! Cok sinir oldum suan. Ben olsam o hengamede geline gecirirdim bikac tane

Ben basta süphelendim gözü vsr diye aslinda ilk zamanlar o kisi esin bizim yanimizda don atlet geziyordu demisti tabiki yalan esim misafir geldiginde esofmenle bile oturmaz. Bu kisi esiyle cok mutsuz evlilikleri cok kötü kislaniyor herhslde

Neler olmus öyle :KK57::KK57::KK57:
Iyiki esin seni tutuyor diyecegim..ama o da öfkesini kontrol edemiyor ..
esinin yanindan ayrilma ayrica.
keske esine anlatmadan önce sorsaydin o teyze gelinine derdi neymis
kadin kadina cözülebilirdi belki bu is..

Eşin senin için bunları yaparken sakın yanlız bırakıp gitme derim, çatma dökme bi ev bile olsa içine sığınıp birbiriize destek olun , sizde bu aşk oldukça daha çok uğraşırlar sizinle. Allah görüyor hepsini boşversene senin için rahat olsun onlar oğullarını düşünseydi milleti evlerinin içine sokup onların laflarını dinlemezdi..

Ay okurken hiç sinirlenmedim hiç üzülmedim inanın ki. Çok mutlu oldum... Eşinizle bağlılığınız muhteşem bir şey. Öyle insanlardan kurtulduğunuz için çok şanslısınız. Birdaha da sokmayın hayatınıza. Umarım hep böyle birlikte mutlu olursunuz.

Oğlunun yurt dışına yerleşmesi mi anneyi çılgına çevirdi acaba?
Buna neden olduğun için mi sana saldırıyor?
Evladını kaybetme korkusu yaşıyorsa yanlış tutumuyla gerçekten kaybetmiş olacak.
Yaşananlar çok üzücü gerçekten. Umarım hatalı olan hatasını telafi eder ve hep birlikte huzura kavuşursunuz.

Neler olmus öyle :KK57::KK57::KK57:
Iyiki esin seni tutuyor diyecegim..ama o da öfkesini kontrol edemiyor ..
esinin yanindan ayrilma ayrica.
keske esine anlatmadan önce sorsaydin o teyze gelinine derdi neymis
kadin kadina cözülebilirdi belki bu is..

Yüzyüze gelemedimki son 1ayda o gelinleriyle. Ki 6ay boyuncs hep gidip gelirdik bana hep esinin ailesini kötulerdi dert yanardi. Her 2güne bir arardi beni taki tasinana kadar

Oğlunun yurt dışına yerleşmesi mi anneyi çılgına çevirdi acaba?
Buna neden olduğun için mi sana saldırıyor?
Evladını kaybetme korkusu yaşıyorsa yanlış tutumuyla gerçekten kaybetmiş olacak.
Yaşananlar çok üzücü gerçekten. Umarım hatalı olan hatasını telafi eder ve hep birlikte huzura kavuşursunuz.

Aynen hazmedemedi oglunun gitmesine. Ama zaten cocuklugundam beri cocuklarina sahip cikmamis biri esim anlatirdi ilkokuldayken eve gelirdim ögle arasinda yemek yemege annem gezmelerde cemaatlerde olurdu ac ac duvarda oturup okula donerdim diyo simdimi kiymetli oldu oglu anlamiyorum.

Esini sakin birakma, ne yasayacaksaniz beraber yasayin.
Keske hic kayinvalidenin yanina gelmeseydim diyorsundur simdi eminim.
Yaziklar olsun kiskanc insanlara, bir yudum mutlulukta gozu olan insanlara.

Kizlar kime anlatacagimi bilemedim sizle bari paylasayim bunaldim cünkü iyice.

Esimle 8senelik birlektilik ardindan 7ay önce evlendik. Ben yurtdisinda yasiyorum esim turkiyeden. Evlendikten sonra birsure yasamak istedim turkiyede sonra almanyaya donecegimiz icin dayali döseli kucük bir daire tuttuk. 6ay boyunca cok mutluyduk cok seviyoruz birbirimizi. Ama biz farkinda olmadan bu mutlulugumuz esimin ailesinde kiskanclik yaratmis. Teyzesinin gelini hirsindan deliriyodu farkediyorudum ama yapcak bisey yok.
Ocak ayinda kv yanina tasindik (cok israr ediyordu kiramadim aptal kafam iste) ben subatta donecektim esiminde vizesi nisan gibi cikacak insaallsh. Kaldigimiz 1ay bana zehir oldu 1ay boyunca o teyzesinin gelini kv doldurup durdu. Kvde zatrn doldurulmaya hazir ailemi beni oglundan kiskaniyordu ama biryandanda onu kendi annemden bile cok sevmemi istiyordu. Son 2 haftada herkese dedikodumu yapti gelen misafire telefonda konu komsuya. Cok terbiyesizmisim hic bir is yapmiyormusum (bana patates bile soydurmazdi sen yapamassin diye!!!) ne laflar duydum sustum. Bir sabah telde "burayi kendi evi saniyor" deyince agladim o an esim uyandi noldu diye sordu soylemek istemedim budefa yanlis.anladi mutlu degilmisin yoksa deyince bende anlattim tüm olan biteni offf aklima geldikce delircek gibi oluyorum misafiri gelirdi onune cay koyardim kapidan cikar cikmaz beni kotulerdi. Beni ailem el ustunde tuttu hep univ.okuyup biryerlere geldim boyle ezilip susmak agrima gidiyor esime yalvardim bisey deme kotu olma annenle diye benim icin sustu oda.

Gecen cuma teyzesinin gelini geldi kocasiyla hosgeldiniz dedim cvp bile vermediler esim dayanamadi gidip bagirdi cagirdi ne istiyonuz benim karimdan diye. Annesi acti agzini yumdu gözünü ne namussuzlugum kaldi ne terbiyesizligim aileme bana neler dedi kizlar bibilseniz. OROSBU NE DEMEK YAAA. Esim delirdi tabi annesine bagirdi . Kendi ÖZ ANNESI polis cagirdi oglunu ihbar etti dusunun daha kavga dövüs yokkn o an teyzesinin gelini cen cen ötmeye baslayinca esim kufur etti sen karistiriyosu ortaligi dedi onum esi esime saldirdi yumruklamaya basladi ben girdim araya esim ameliyatli cunkü korumak istedim teyzesininoglunada abi dedigi icin eli kalkmadi önce iki yumruk ben yedim arada dudagim patladi esim beni görunce delirdi iyice abi felan dinlemeden oda yumruklamaya basladi. Derken polis geldi annesi siktir etti bizi evden karakollara düstük. Annesi simdi herkesi doldurmus oglum beni dövdü diye yalan ya yalan esim annesini sadece ittirdi o benim namus laf edemessin diye. Simdi tek basina kaldi sildi tüm ailesini biride arayip sormadi napiyonuz nerdesiniz diye. Aileme anlatamam kizlar ailem cok düsküm bana kafayi yerler. Dön diyr baski yaparlar simdi esimde git benimle burda rezil olma ben 2ay bakarim basimin caresine diyor ne yapacagiz bilmiyprum. Kuyuya atilmis gibiyim. Esim maf oldu yikildi kendimi suclu hissediyorum 2gunde coktük ikimizde
Birakip dönmeyin eşinizi... Ailenize bir şey demeden bir sure yanlarında kalin
Turkiyeden gitmeden azicik sizinle vakit geçirelim istedik diyin... Ama gitmeyin birakip destek cikin esinize..

Esini sakin birakma, ne yasayacaksaniz beraber yasayin.
Keske hic kayinvalidenin yanina gelmeseydim diyorsundur simdi eminim.
Yaziklar olsun kiskanc insanlara, bir yudum mutlulukta gozu olan insanlara.

Demezmiyim nasil pismanim ama onada acidim kayinpeder yurtdisinda calisiyor diger oglu eve gec geliyor yalnizim dedi korkuyom dedi acidim bende kabul ettim

Birakip dönmeyin eşinizi... Ailenize bir şey demeden bir sure yanlarında kalin
Turkiyeden gitmeden azicik sizinle vakit geçirelim istedik diyin... Ama gitmeyin birakip destek cikin esinize..

ailemde almanyada malesef burada kimsem yok. Ben kalmaktan yanayim zaten esim git benimle rezil olma burda diyor hem maddi sıkıntı olcak hic degilse calisir para yollarim diyorum biryandan ya okadar caresiz kaldimki

Esinize helal olsun.
İnşallah bir ömür mutlu olursunuz Rabbim bana da nasip etsin inşallah...
Kimseye aldiris etmeyin Rabbim korusun sizi .

yanlış anlamayın naçizane fikrim eşinizi bu halde yalnız başına bırakmayın. Aklınız hem ondan kalır. Öyle demesine bakmayın siz başımın çaresine bakarım falan. ben olsam gidemezdim

ailemde almanyada malesef burada kimsem yok. Ben kalmaktan yanayim zaten esim git benimle rezil olma burda diyor hem maddi sıkıntı olcak hic degilse calisir para yollarim diyorum biryandan ya okadar caresiz kaldimki

O da doğru para gereklidir simdi size..
Zor bir durum gerçekten.. En iyisini siz kendi aranizda bulursunuz biz ne dersek diyelim...

birlikte kalmaniz maddi acidan imkansiza düşene kadar zorlayin olmadi ailenizden destek isteyin en son olmayacak gibiyse donersiniz siz.. Hic bbekar arkadaş evi vs yok mu? Arkadasimin basina boyle bir şey gelse iki uç ay alirdim yanima...

Ama uzmeyin kendinizi kalplerinizde bu sevgi oldukça her şey geçer birlikte uzanip neler yasadik ya diyeceginiz zamanlar gelecek

Ay Kıyamam size . Maşallah ne iyi eşin varmış nazar değmez inşallah. Kötü işte ne yapsan yaranamazsın. Istanbul'da yine bir ev tutun tek bırakma eşini sen yinede. Sinir küpü olmuş adam. Yazıklar olsun öyle anneye.

Kizlar kime anlatacagimi bilemedim sizle bari paylasayim bunaldim cünkü iyice.

Esimle 8senelik birlektilik ardindan 7ay önce evlendik. Ben yurtdisinda yasiyorum esim turkiyeden. Evlendikten sonra birsure yasamak istedim turkiyede sonra almanyaya donecegimiz icin dayali döseli kucük bir daire tuttuk. 6ay boyunca cok mutluyduk cok seviyoruz birbirimizi. Ama biz farkinda olmadan bu mutlulugumuz esimin ailesinde kiskanclik yaratmis. Teyzesinin gelini hirsindan deliriyodu farkediyorudum ama yapcak bisey yok.
Ocak ayinda kv yanina tasindik (cok israr ediyordu kiramadim aptal kafam iste) ben subatta donecektim esiminde vizesi nisan gibi cikacak insaallsh. Kaldigimiz 1ay bana zehir oldu 1ay boyunca o teyzesinin gelini kv doldurup durdu. Kvde zatrn doldurulmaya hazir ailemi beni oglundan kiskaniyordu ama biryandanda onu kendi annemden bile cok sevmemi istiyordu. Son 2 haftada herkese dedikodumu yapti gelen misafire telefonda konu komsuya. Cok terbiyesizmisim hic bir is yapmiyormusum (bana patates bile soydurmazdi sen yapamassin diye!!!) ne laflar duydum sustum. Bir sabah telde "burayi kendi evi saniyor" deyince agladim o an esim uyandi noldu diye sordu soylemek istemedim budefa yanlis.anladi mutlu degilmisin yoksa deyince bende anlattim tüm olan biteni offf aklima geldikce delircek gibi oluyorum misafiri gelirdi onune cay koyardim kapidan cikar cikmaz beni kotulerdi. Beni ailem el ustunde tuttu hep univ.okuyup biryerlere geldim boyle ezilip susmak agrima gidiyor esime yalvardim bisey deme kotu olma annenle diye benim icin sustu oda.

Gecen cuma teyzesinin gelini geldi kocasiyla hosgeldiniz dedim cvp bile vermediler esim dayanamadi gidip bagirdi cagirdi ne istiyonuz benim karimdan diye. Annesi acti agzini yumdu gözünü ne namussuzlugum kaldi ne terbiyesizligim aileme bana neler dedi kizlar bibilseniz. OROSBU NE DEMEK YAAA. Esim delirdi tabi annesine bagirdi . Kendi ÖZ ANNESI polis cagirdi oglunu ihbar etti dusunun daha kavga dövüs yokkn o an teyzesinin gelini cen cen ötmeye baslayinca esim kufur etti sen karistiriyosu ortaligi dedi onum esi esime saldirdi yumruklamaya basladi ben girdim araya esim ameliyatli cunkü korumak istedim teyzesininoglunada abi dedigi icin eli kalkmadi önce iki yumruk ben yedim arada dudagim patladi esim beni görunce delirdi iyice abi felan dinlemeden oda yumruklamaya basladi. Derken polis geldi annesi siktir etti bizi evden karakollara düstük. Annesi simdi herkesi doldurmus oglum beni dövdü diye yalan ya yalan esim annesini sadece ittirdi o benim namus laf edemessin diye. Simdi tek basina kaldi sildi tüm ailesini biride arayip sormadi napiyonuz nerdesiniz diye. Aileme anlatamam kizlar ailem cok düsküm bana kafayi yerler. Dön diyr baski yaparlar simdi esimde git benimle burda rezil olma ben 2ay bakarim basimin caresine diyor ne yapacagiz bilmiyprum. Kuyuya atilmis gibiyim. Esim maf oldu yikildi kendimi suclu hissediyorum 2gunde coktük ikimizde

Vallahi eşinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Ezdirmemiş sizi helal olsun. Ama keşke annesini kenara çekip öyle konuşsaymış öyle herkesin içinde olmasaymış. O zaman kavga dövüş olmazdı. Sizde bence eşinizi bu halde bırakıp biryere gitmeyin. Eşinize annesini aramasını söyleyin gün gelir sen oğlumla arama girdin falan dediğinde ben söyledim aramasını kendi istemedi diyebilirsiniz. Kendinizide suçlamayın bu konuda lütfen.

O da doğru para gereklidir simdi size..
Zor bir durum gerçekten.. En iyisini siz kendi aranizda bulursunuz biz ne dersek diyelim...

birlikte kalmaniz maddi acidan imkansiza düşene kadar zorlayin olmadi ailenizden destek isteyin en son olmayacak gibiyse donersiniz siz.. Hic bbekar arkadaş evi vs yok mu? Arkadasimin basina boyle bir şey gelse iki uç ay alirdim yanima...

Ama uzmeyin kendinizi kalplerinizde bu sevgi oldukça her şey geçer birlikte uzanip neler yasadik ya diyeceginiz zamanlar gelecek

Gececek insaallah 8senedir biz ne zorluklar gördük ama.bu cok baska cok kötü birsey.
Malesef esimin arkadaslarinin sadece ikisi bekar onlarda aileleriyle yasiyor. Gerisi evli barkli insanlar

X