- 1 Eylül 2010
- 583
- 7
-
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
Senin bi suçun yok eşinide tebrik ederim bir aslan gibi korumuş seni. Oyle gereksiz fesat insanlardan kurtulmanız iyi oldu. Ya hep hayatinizda olsaydılar.
Ayy yaa kiyamamm sizeama cok sukur ki esin seni savunmus ezdirmemis. Ama bu olanlar cok kotu gercekten. Sen gitme kal kocanla tek basina birakma zamani gelince beraber gidersiniz. Bi sure ailende kalma sansiniz yok mu ?
Siz simdi nerde kalıyorsunuz?
Olay birden çığ gıbı buyumuş
Ooff off birikmisiniz var mi peki?Benin tüm ailem almanyada kimsem yok burdatek basimayim. Gidip siginacak kimsemiz yok. Sokaga atildik resmen apart tuttu esim oraya tasindik simdi ama budefa maddi sorun olcak esim ocak ayinda isten ayrildi almanca kursu mecburi oldugu icin offf oyle bi cikmazdayimki
Benim eşimde annesini benim için sildi ama hak etti . Seni çok iyi anlıyorum yarın öbür gün ölür eşin vicdan azabı çeksin istemiyosun ama gerçekten hak etmiş annesi eşin haklı. Herkes anne olamıyo. Ki sende çok iyi niyetli bir insanmışsın başkası olsa bu durumda ya ben ya annen der sen hala annesini af etmesini istiyosun ama bence hak etmiyor onlardan size kötülük gelir iyilik gelmez bence üsteleme eşine barışmayın.